Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

QUOTE(Margaretta @ 2014 11 06, 20:42)
Na , tai gražu, jausminga, viskas ok, bet taip įsijausti, kad net į pasimatymą bijoti eiti, tai...gi nesuženys niekas per tą valandą biggrin.gif
Gal tai tiesiog baimė, kad gyvai matantis, visos spalvos nublanks...gal net labai nublanks..

Man kažkaip irgi nedrąsu būtų eit, pastebiu, kad dbr jaunesnės moterys, jaunimas kitaip mąsto, yra drąsesnės. Ir joms pavydžiu:)
Atsakyti
Dieve mano , su tais kur Bieberio feisa užsimete irgi sunku butu eit . Nes iš karto kažkaip nusivylimui užsiprogramuoji .
O gal tesiog paprasčiausia sprendima autore priima . Nuvažiuoja pas sūnų i londoniškes , na ten kur emigravo , susižino kokiam barely ten svenčia išejima i pensija ir tesiog gyvai diedu kabint . Galima puikiai pasilinksmint , atsipalaiduot nuo to desperatiško meilės ieškojimo .
Aišku tikėtis kad ten iškart pasiūlys rankas ir širdis nereiktu , bet gali sulaukt pasiulymu apžiuret kokias pilis , kalnus , avis . Papietaut kur nors .
Atsakyti
Tai ji dar jauna moteris,kodeljai tuos pensininkus persat,kodel diedukas,kuris i pensija iseina,kodel 16 metu vyresnis normalu?dabar koki penkiasdesimtmeti,fui fui fui.
Atsakyti
Tai 50-metis tik 7 metais vyresnis būtų, kaip ir norma:)
Atsakyti
Cia as apie save smile.gif ,jai beveik normalu,bet irgi geriau vienodo amziaus,astaip manau,gerai penkiasdesimtmetis,bet kodel senukai kurie i pensija iseina?jei gerai supratau jai reikiameiles,o ne pilno aprupiniko is angliskos pensijos biggrin.gif
Atsakyti
Manau aprupinimas jai nepakenktu .
O bendraamžiai dažniausiai buna su amžiaus vidurio krize , bandantys restartuot savo gyvenima .
Tai tik mano nuomone , bet manau , kad moteriai jau visai laikas eiti i konforto zona , kur laukinės aistros stogo neberauna , kur galima nebesukt galvos kas ka kur patextino , gyventi tesiog bandant išgaut maximuma malonumo perdaug i tai neisijautus .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 11 07, 16:23)
O bendraamžiai dažniausiai buna su amžiaus vidurio krize , bandantys restartuot savo gyvenima .
Tai tik mano nuomone , bet manau , kad moteriai jau visai laikas eiti i konforto zona , kur laukinės aistros stogo neberauna , kur galima nebesukt galvos kas ka kur patextino , gyventi tesiog bandant išgaut maximuma malonumo perdaug i tai neisijautus .

Klystat. Jums taip atrodo gal todel, kad jus jaunesne. Anksti dar komforto zonai.Kalbu, kaip 47-mete, kuriai komforto zonos dar mazai..
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 11 07, 13:57)
Nu kaip ne vyro, ieškai vyro, kuris tau suteiktų tai ko nori-draugystės, bendravimo, plepėjimo ir t.t. , jei viso to nenorėtum iš vyro, viską šitą gautum išėjus su drauge į kavinę, bet panašu kad to neužtenka...Reikia KITOKIO bendravimo, kuriame reikia VYRO.  4u.gif

biggrin.gif man šiame gyvenimo etape tiktų ir belytė būtybė.
Ei, jau 37 psl, o mūsų temutės autorė vis dar bergždžiai po sodo dėdukus neršia. g.gif
Atsakyti
Neberaso, atrasem velniu, tai nutilo....nu bet mes gi nuosirdziai...
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 07, 17:32)
biggrin.gif man šiame gyvenimo etape tiktų ir belytė būtybė.
Ei, jau 37 psl, o mūsų temutės autorė vis dar bergždžiai po sodo dėdukus neršia.  g.gif

Čia tik filmuose greit buna, gyvenime retai... Gal autorei teks 1-2 metukus savo princo ieskoti, o gal jau ant 50psl. skelbs laiminga paieskos pabaiga... Yra čia dar toks ne i tema pasiulymas- susirasti papildoma darba arba chaltura, jei noras yra aišku... Pvz. savo moteriskam kolektyve kosmetika platinti. Taip sakant atsirastu pinigu ir "stukaturkes" dykai. Bonusas grožiui... Vyrams gi irgi galima kvepalus siūlyti...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 11 07, 16:23)

Nu ir parašėt. Atrodo, kad temos autorei jau pelenai iš šiknos byra. Dar per anksti ieškoti to, kuris stiklinę paduotų. Jeigu tos laukinės aistros dar stogą rauna, tegul, tik džiaugtis reikia.
O šiaip, turiu draugę, išsituokusią prieš 13 metų. Norisi to vyriško peties. Bet, nesinori gyventi kartu. O vyrai primygtinai tą siūlo. Nors kaip ji sako, visi geri vyrai gyvena šeimose.
Atsakyti
Tai tarno nori, kad padėtų, atėjęs vyriškus darbus padarytų ir pramogaujant už ją sumokėtų, aš taip suprantu. biggrin.gif
Atsakyti