Įkraunama...
Įkraunama...

Sausumos vėžliai

Liuka, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Gaila,labai temutė apmirus,nieks nebeatgaivina verysad.gif .
Reiks mano grožį parodyt wub.gif doh.gif .
Atsakyti
Labuka visiems,
su pavasariu!!! nors toks jau tas pas mus pavasaris g.gif .

Rasau po ilgo laiko nes kazkaip darbais uzsikrovus buvau, tai ne tik kad uzsukti nebuvo kada.
Kas zino kas nezino istorija musu tokia: turiu 2 vezlius gyvenam kartu jau 5 (Burbulas) ir 7 metai (Mazgutis). Bet amzius sakyciau vieno 8-10 metu kito 8-9
Terariumo ir jokiu ten lempu, sildymo akmenu mes nenaudojam (turim dar kazkur jei reikia galiu perleisti), del to kad vezliams tai nepriimtina doh.gif.

Gyvenam laisvai 52 kvadratu bute, miegam su manim lovoje. Gink dieve jei pamirsiu paimti vakarui i lova, nagais kapstys duris kol nubudus atidarysiu o jei ne tai supyks ir rodys principus kelias dienas kampe.

gyvenam bendrai kartu tad taisykles kuriam patys. Klausimas kaip del tustinimosi...Mmm na taip budavo pareini is darbo... kur balutes kur kruveles, bet kai isigyjau dirbtine zole-tualeta sunims, viskas pasikeite. ant jo valgom ir tustinames, tad kasdienio grindu valymo sumazeje. ir jau iprate rytais tupeti ir maisto laukti bei ieskoti ant tos "zoles".

Del lovos idomesnis variantas, jei vakare prisivalgom daug sultingo maisto ir miegam giliai visi, "nelaimes" kartais nutinka, bet jei profilaktiskai pasipliuskenam vonioje kas antra diena, organizmas naturaliai issivalo smile.gif. O siaip i tualeta "prasosi" patys. Jei uzsimano tuomet lips, kapstysis, kutens sonus, laipios... pamenu kaip viena karta pabudau kuomet vezlys buvo uzsikores ant pagalves ir svelniai kapste man galva bei snarspte i ausi. iskeliau is lovos ramiai ir tragedijos kaip nebuta.

siaip patinka jiems miegoti su manim lovoje jei jaucia kad salia tai net patys slenka, glaudziasi.. vyresnelis buna naktimis prasosi man ant pilvo miegoti...
be rupesciu iskart uzmiega pajute kuno siluma ir sirdies plakima. buna leidziasi miegoti man isikibus jiems i galines kojytes...
tiesa rytais kai reikdavo anksti i darba keltis tai zinokit kaip mazi vaikai spyriojasi nesikelia ziovauja, razosi, apsimeta.. daug juoko buna.. thumbup.gif thumbup.gif

Siaip as ju nemigdau specialiai (nes jie pas mane labiau sportinio sudejimo neturi daug riebaliuko) bet leidziu miegoti ziema nezadindama, nekeldama is lovos, bet bent jau karta per menesi pazadinu ir leidziu pasimegauti silta vonia bei gardziais zalumynais. bet jie iskart parodo ko nori, po vonios zygiuoja tiesiai i miegamaji doh.gif doh.gif
del odos lupimosi kai tik pradejom kartu gyventi luposi ziauriai, bet reguliarios vonios, po ju aliejuko itrynimas ir buna viskas ciki. Juk nepamirskit ir mes neriames is odos tik ne taip akivaizdziai kaip vezliai.

tiesa reguliariai lankomes pas VET, tai mums viskas ok. kiauto suminkstejimu neturim nes daznai sauleje vasara bunam, daznai einam pasivaikscioti (vilnieciai mus kartais ir apziuri katedros aikstej ar bernardinu parke - issiskiriam is minios nes vaikstom su pavadeliais ir pakankamai greitai)
pavasario delikatesas ir pagalba kiautui bei kaulams pieniu ziedai ir lapai. buna kad diena nespeju tai vakarop jau susiskleidusiu priskinu ir tuos slamscia smile.gif, vasara pieniu lapai, raudoni/balti dobilai, tiesa dar pavasari buna tokios baltai zydincios "ale" dilgeles tai jos irgi vienas is skanumynu.

Oj oj doh.gif blush2.gif kad prirasiau g.gif

po visos tos rasliavos turiu klausima - gal labiau pagalbos sauksma... planuoju isvykti i uzsieni bet neturiu savo mazajam dokumentu, nes jis buvo rastas soduose, paklydes nuo seimininko turbut. Gal kas turi dokumentus bet nereikalingi ?

as su savo mazaisiais skirtis nenoriu ir palikti niekam nenoriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu įdomiai jūs čia gyvenat g.gif bandau įsivaizduot prie ko pririšat pavadėlį ir kaip jie jūsų klauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 04 17, 13:26)
Nu įdomiai jūs čia gyvenat  g.gif  bandau įsivaizduot prie ko pririšat pavadėlį ir kaip jie jūsų klauso  biggrin.gif


... o aš dar + bandau įsivaizduoti miegojimą lovoje kartu su vėžliais smile.gif ir niekaip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2015 04 17, 13:43)
... o aš dar + bandau įsivaizduoti miegojimą lovoje kartu su vėžliais smile.gif ir niekaip nesigauna biggrin.gif

Ištikrųjų keistai truputį gyvena .O pavadėlį manau pririša prie kiauto biggrin.gif .Kažin kaip jie ten klauso .Jei aš savajį pririščiau,tai nieko nesigautų biggrin.gif .
Atsakyti
Į Vaikishkos tema apie pasivaiksciojimus laugh.gif
https://www.facebook...705710036218318
Atsakyti
lotuliukas.gif geras biggrin.gif
Atsakyti
vargšiukas verysad.gif http://www.boredpand...de-ryder-wales/
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2015 04 30, 12:46)

Kas ten jam atsitiko? Man puslapio neatidaro blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos vėžliukų mylėtojos smile.gif ruošiuosi įsigyti vėžliuką ir domiuosi terariumo įrengimu. Turiu klausimuką ar ši lempa tik skleidžia UV spindulius ar kartu atlieka ir šildymo funkciją? http://www.kika.lt/e...rine-lempa.html
Atsakyti
Sveikos merginos, prieš pora dienu mum is Kroatijos atveže vezliuka...tiesiog pagavo lauke ir atveze...pastebejau kad nevalgo (arba labai mazai valgo) letai juda..."nedaro reikalus "... siandien issimaudziau ir vel ziuri i viena taska ir nejuda. Ar jai stresas dar? ar serga? Vilniuje kur yra ropliu veterenarai? Aciu uz pagalba.
Atsakyti
vis galvojam apie gyvunelio isigijima, galvojam apie sausumos vezliuka? gal zinote keliu metu vaikui tikru tokia dovana? o gal zinote kur galima isigyti?
Atsakyti