Meteorologas

na reiks pakeisti varda, o ka su kiausinuku daryti?
  na reiks pakeisti varda, o ka su kiausinuku daryti? 

aš irgi panašiu metu pernai metais isigijau vėžliuką
  aš irgi panašiu metu pernai metais isigijau vėžliuką  užaugo jau 10 kartų didesnis nei nusipirkau
 užaugo jau 10 kartų didesnis nei nusipirkau  

Testudo marginata musu
  Testudo marginata musu  Koks jusu?
  Koks jusu?

pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti
  pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti  vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda
 vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda  prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt
 prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt  
  Ilgis ~ 35 cm ilgio, gali užaugti iki 5 kg svorio
 Testudo marginata musu
  Testudo marginata musu  Koks jusu?
  Koks jusu? pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti
  pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti  vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda
 vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda  prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt
 prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt  
 mes dar nepaleidziam po namus, tik vaikas ant lovos pasideda, bijau netycia uzmint
  mes dar nepaleidziam po namus, tik vaikas ant lovos pasideda, bijau netycia uzmint   
   bijau as biskiuka busimo dydzio
  bijau as biskiuka busimo dydzio  

matyt rūgšti pakliuvo..
 matyt rūgšti pakliuvo.. ir vis dėl to moka parodyt, kad neskanu
  ir vis dėl to moka parodyt, kad neskanu  

niekad nesitikėjau, kad jie tokie įdomus padariukai, pirmą kart auginu vėžliuką tai viskuo stebiuosi
 niekad nesitikėjau, kad jie tokie įdomus padariukai, pirmą kart auginu vėžliuką tai viskuo stebiuosi 
 gal kad dar maziukas ir neragaves
 gal kad dar maziukas ir neragaves  o moliuga, obuoli mazam tarkuodavot ar pjaustydavot?
 o moliuga, obuoli mazam tarkuodavot ar pjaustydavot?