Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 30, 10:44)
man labai gražus pavyzdys, kaip derėt gali tiek skirtingų spalvų tiek raštų interjeo elementai smile.gif

user posted image

hm, na man čia tiesą sakant net labai smulkmeniškai ir preciziškai suderintos tiek spalvos (išvis čia beveik viena spalva - žalia, visos kitos neutralios), tiek raštai - tik du ir kartojasi nuosekliai blush2.gif baldai irgi vieno stiliaus biggrin.gif

va kaip aš suprantu skirtingus stilius ir spalvas lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 11:25)
Noriu įsirėminti tapetą, patarkite, nuo ko pradėti  g.gif
Ar tapetą klijuoti ant sienos, ar ant kokio pagrindo?
Kur gauti apvadukų rėmui? Ar pirma tvirtinti tuos rėmus prie sienos, ar pirma tapetą klijuoti?
Prisiruošiau meistrauti biggrin.gif 

pas mus įrėminta į poliuretano apvadus, specialius, kaip ir apvadai luboms. Jie klijuojami prieš glaistant ir dažant, pabaigoje įklijuojamas tapetas.
jei norit medinių rėmų, tai galit tiesiog užklijuoti tapetą ir ant jo užkabinti rėmą biggrin.gif
pačius rėmus galima pirkti tiesiog pagaliais po 3 metrus (žinau kur).
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 10:31)
pas mus įrėminta į poliuretano apvadus, specialius, kaip ir apvadai luboms. Jie klijuojami prieš glaistant ir dažant, pabaigoje įklijuojamas tapetas.
jei norit medinių rėmų, tai galit tiesiog užklijuoti tapetą ir ant jo užkabinti rėmą biggrin.gif
pačius rėmus galima pirkti tiesiog pagaliais po 3 metrus (žinau kur).

Noriu medinių, nes jau išdažytos sienos. Kur tokius ilgus medinius pirkti?
Ir galvoju gal geriau būtų ant kokios ploštės tapetą klijuoti ir aprėminti nei ant pačios sienos? g.gif
Atsakyti
Noriu įsirėminti tapetą, patarkite, nuo ko pradėti  g.gif
Ar tapetą klijuoti ant sienos, ar ant kokio pagrindo?
Kur gauti apvadukų rėmui? Ar pirma tvirtinti tuos rėmus prie sienos, ar pirma tapetą klijuoti?
Prisiruošiau meistrauti biggrin.gif  
user posted image
user posted image

mes su vyru patys darem, tai is pradziu klijavom tapetus, o po to tik tuos apvadus, kad paslept tuos nelygumus, kur kirpta. Apvadus pirkom luxusdecor. Bet pas juos ne mediniai, o is poliuritano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al84: 30 spalio 2014 - 11:01
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 11:31)

va kaip aš suprantu skirtingus stilius ir spalvas lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

na kitokios spalvos interjeo detalė įmesta pimuose pavyzdžiuose ir tiek smile.gif ..
apie stilių baldų nieko nesakiau tik apie jų spalvas, nes gan dažnas labai jau preciziškai derina baldų spalvas.. smile.gif

Carpe Diem, kiek teko domėtis pirma klijuojamas tapetas po to rėmas smile.gif .. man pačiai lieka šiek tiek tapeto, galvoju kur pasirėmint, tik mąstau rėmą iš rėminimo salono pasiimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 30 spalio 2014 - 11:07
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 11:45)
Noriu medinių, nes jau išdažytos sienos. Kur tokius ilgus medinius pirkti?
Ir galvoju gal geriau būtų ant kokios ploštės tapetą klijuoti ir aprėminti nei ant pačios sienos?  g.gif

tokiu atveju bus kažkas panašaus į tapetinį paveikslą biggrin.gif galėsit nukabinti, jei panorėsit biggrin.gif

bet šiaip manau tapetas geriausiai klijuojasi ir geriausiai atrodo ant sienos blush2.gif galima klijuoti ant gipso plokštės, lygiai taip pat kaip ant ir ant gipsinės sienos (prieš tai nugruntavus), tik ta visa konstrukcija pakankamai sunki bus.... ir ją reikės pakabinti arba atremti? Jums spręst biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 30, 12:06)

apie stilių baldų nieko nesakiau tik apie jų spalvas, nes gan dažnas labai jau preciziškai derina baldų spalvas..  smile.gif

gal kitokias spalvas, neįprastas baldams, derina atsargiai, bet tas įprastas rudą ir baltą tai maišo reikia nereikia biggrin.gif jau visi ale provanso baldai balti su rudais stalviršiais biggrin.gif
Atsakyti
ar kam teko interjere matyt ne baltas o kremines vidines duris? įdomu kaip jos derėtų su baltais langais ir apvadais g.gif ?
Atsakyti
pamačiau šitą ir kažkodėl prisiminiau Pupuką biggrin.gif
čia tau, pastelinis, minkštas ir jaukus wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 spalio 2014 - 11:19
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 12:18)
čia tau, pastelinis, minkštas ir jaukus wink.gif

Man patiktu ax.gif Minksti baldai patys savaime labai jau atsibode, bet grazus langai ir uzuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 spalio 2014 - 11:26
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 11:09)
tokiu atveju bus kažkas panašaus į tapetinį paveikslą biggrin.gif galėsit nukabinti, jei panorėsit biggrin.gif

bet šiaip manau tapetas geriausiai klijuojasi ir geriausiai atrodo ant sienos blush2.gif

O kaip daryti, kai siena jau nudažyta? Klijuoti ant dažų tapetą?

Apie rėminimo firmas irgi pagalvojau, tik ar jie apsiimts parduoti ir reikės klausti, kokio ilgio turi, nes reiktų kokių 2 metrų bent jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 30, 12:25)
Man patiktu ax.gif Minksti baldai patys savaime labai jau atsibode, bet grazus langai ir uzuolaidos  rolleyes.gif

čia gal daugiau į vakarykštę temą apie norus ir galimybes wink.gif viską galima suderinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2014 10 29, 19:24)
Ačiū  4u.gif  jusu komentarai pades man neprigrybaut smile.gif

man is tiesu visi variantai labai idomiai ziuretusi 4u.gif

Noriu įsirėminti tapetą, patarkite, nuo ko pradėti

jusu stadijoje klijuociau tapeta, veliau uzklijuociau poliuretaninius apvadus, ju pilna firmu, mes pirkom domus galerijoj pvz ir tada aplipdzius juostele nudazyciau juos 4u.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 30, 12:12)
ar kam teko interjere matyt ne baltas o kremines vidines duris? įdomu kaip jos derėtų su baltais langais ir apvadais  g.gif ?

man atrodo kad atrodytu purvina g.gif

QUOTE(femme @ 2014 10 30, 12:18)

sofos ziauriai mano stiliaus, as jas isimylejusi daugiau nei 10 metu jau biggrin.gif DK is tiesu jas ir turejau wub.gif bet siaip tai man cia per saldu, pas mane nebus taip rolleyes.gif nors nesakau kad negrazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 30, 10:12)
ar kam teko interjere matyt ne baltas o kremines vidines duris? įdomu kaip jos derėtų su baltais langais ir apvadais  g.gif ?

Mano galva nebutu gerai schmoll.gif Kur anksciau gyvenau durys baltos, o virtuve kremine, kai kita siena tai nieko, o va kai salia duru, tai labai pjaunasi ir erzina. Nedaryciau kreminiu duru kai langai ir apvadai balti
Atsakyti