Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 30, 12:32)
bet siaip tai man cia per saldu, pas mane nebus taip rolleyes.gif nors nesakau kad negrazu biggrin.gif

o saldu būtent kas? Tapetas? Spalvos?
Klausiu, nes man įdomu, kas kam yra tas mistinis saldumas biggrin.gif
nes vienam tam tikri spalvų deriniai yra saldūs, kitam būtent toks vientisas spalvų derinimas, kai tie patys tonai atsikartoja daugumoje elementų, dar kitam blizgučiai ir pan.

nes aš asmeniškai apie šitą interjerą (nors jis nėra labai mano stiliaus) tikrai nepasakyčiau, kas jis saldus - romantiškas, jaukus, minkštas - taip, bet ne saldus. Vat tas prieš kelias dienas pakalbėtas iš aruodo - saldus kaip gliukozės tirpalas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 10 30, 07:56)

QUOTE(Rabambule @ 2014 10 30, 08:55)
Keisti langa, jeigu norite visko balto, kodel duru vidines spalvos nekeiciat I balta? Maniskes zalsvai, pilkai, rudos, o viduje baltos.

Durų jau nebepakeisiu, jos jau pas mus, tik dar neįdėtos. O lango spalvą dar turbūt galiu pakeisti.

Ačiū už nuomones.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 12:43)
o saldu būtent kas?

Galiu pasakyti kas man saldu - kojeliu israitymai, dekoriniai raiziniai, lipdiniai, zodziu, visi vingiai. Apie spalvas kita kalba.

O siuo atveju drimbos sofos kaip tik nekuria saldumo. Visi elementai gana griozdiski, tai man visai nesaldu unsure.gif

Kaip matau, zmoniu receptoriai skiriasi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 12:28)
O kaip daryti, kai siena jau nudažyta? Klijuoti ant dažų tapetą?

Apie rėminimo firmas irgi pagalvojau, tik ar jie apsiimts parduoti ir reikės klausti, kokio ilgio turi, nes reiktų kokių 2 metrų bent jau  g.gif

As klijuociau ant sienos pirma tapeta, tada remeli. Jei klijuotumet ant kito pavirsiaus ir kabintumet, ilgai pakabintos dekoracijos vietoj siena bus tamsesne, nes dazai kazkiek sviesoj blunka, tad visa siena vistiek reiketu pertvarkyt nusprendus ka keisti.

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 30, 12:32)
man is tiesu visi variantai labai idomiai ziuretusi  4u.gif

Aciu, supratau kad aiskaus lyderio nera, duosiu dukrai paciai issirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 11:43)

Man saldu staliukas ir spinta, iki negalėjimo. Atskirai paėmus man tie baldai gražūs, bet ar per daug jų prisižiūrėjus esu, ar kad jie dažnai tokiose neimponuojančiose erdvėse statomi, kad man jie taip nusaldėjo, jog vos ne specialiai norisi kokį tamsesnį baldelį čia matyti.
Visa kita ok, nesaldu, na, nebent dar tapetas toks link saldumo, bet dar ne iki cukraus tarp dantų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 14:29)
Man saldu staliukas ir spinta, iki negalėjimo.

man irgi, nelabai man patiko, kažkodėl primena pasaką-nykštukų namus...

kad tik pas pačią panašiai nesigautų, o tai bus ir drožybos ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 30, 02:39)
Rūpi, rūpi smile.gif Ačiū už nuomonę.
Peržiūrėjau jūsų namų foto. labai skoningi, suderinti, išbaigti- gražūs namai.
Na taip, norėčiau maišyti baltą provansą su tamsesnių spalvų baldais.

Na jeigu taip, tada pasisakysiu placiau biggrin.gif
Prie jusu turimo staliuko galima pritaikyti bet kokias kitokias kedutes, priklausomai nuo to, kokia kryptimi norite pasukti...
Jei labiau link provanso - galima statyti minkstas ir apvalesniu formu kedutes, kad susvelninti stalo forma bei kampuotuma, pvz. va tokias:

user posted image

Jei labiau i klasikini stiliuka, tada visa kedutes sedimoji dalis minksta, tik kojeles stalo rudumo:
user posted image
user posted image
user posted image

Jei link eklektikos, skandinavu ar vintazo, tada visai kitokias nei stalas:
user posted image
user posted image
Visas platus pasirinkimo spektras smile.gif
user posted image

Zodziu turite placia pasirinkimo laisve!

P.S. Dekui, uz grazius zodzius, bet tas butukas - jau nebe mano namai smile.gif
Dabar statomes ir isirenginejam savo svajoniu nameliuka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 30, 15:49)
P.S. Dekui, uz grazius zodzius, bet tas butukas - jau nebe mano namai smile.gif
Dabar statomes ir isirenginejam savo svajoniu nameliuka ax.gif

bigsmile.gif O nenorit truputį praskleisti paslapčių šydus? Koks eksterjeras? Koks projektas?
Pamenu, kad sakėt, kad jūs kažkaip atbulai pradedat, ne nuo vidaus dėliojimų, o nuo išorės, nes jums svarbu eksterjeras.. ax.gif Įdomu gi. Ir naudinga gali būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 30, 14:39)
kad tik pas pačią panašiai nesigautų, o tai bus ir drožybos ir t.t. blush2.gif

Grazu drozybos, jos romantiskumo suteikia. O saldumu visokiu rusiu buna. pvz kur gliukozes tyrima darant - tai jau neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 12:43)
Klausiu, nes man įdomu, kas kam yra tas mistinis saldumas biggrin.gif

man visu pirma jauciu tapetas uzkliuvo, jei ideciau tokia kaip mano sienu spalva, visai kitaip ziuretusi biggrin.gif indauja irgi pakeisciau i sviesia medzio spalva, o tada ziureciau ar dar girgzda tarp dantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 30, 15:02)
man visu pirma jauciu tapetas uzkliuvo, jei ideciau tokia kaip mano sienu spalva, visai kitaip ziuretusi biggrin.gif indauja irgi pakeisciau i sviesia medzio spalva, o tada ziureciau ar dar girgzda tarp dantu biggrin.gif

drinks_cheers.gif pilnai.... aš dar staliuką atiduočiau ir apie fotelį gerai pagalvočiau...gal ir nieko jis, bet mano asmeninė antipatija geltonai spalvai ir tokiam raštui
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 10 30, 14:56)
O nenorit truputį praskleisti paslapčių šydus?
Koks eksterjeras?
Koks projektas?
Pamenu, kad sakėt, kad jūs kažkaip atbulai pradedat, ne nuo vidaus dėliojimų, o nuo išorės, nes jums svarbu eksterjeras..  ax.gif  Įdomu gi. Ir naudinga gali būti  ax.gif

Kol kas anksti smile.gif
Eksterjeras klasikinis.
Projektas individualus.

Teisingai 4u.gif - pradejome atbulai, nuo isores, kuria teko uzpildyti vidinemis erdvemis pagal asmeninius pageidavimus, kuriuos ne visi supranta lotuliukas.gif

Tikiu, kad idomu, nes ir man paciai idomu kas gausis mirksiukas.gif, nes nesilaikau jokiu taisykliu ir netaikau i joki stiliu. Kaip kazkas auksciau parase - renkuosi viska atskirai ir tai, kas patinka, kas nebrangu, ka jau turiu is anksciau ir t.t.
MB sako, kad gali gautis kaip baldu/interjero salone, bet mano atsakymas banalus "kam tai rupi" irnesakyk.gif
Bet kokiu atveju namo verte priklauso nuo vietos, statybos kokybes, erdviu vaizdo ir komforto, buitines bei santechnikos, o jau baldeliai bei daikteliai - tik detales...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 spalio 2014 - 14:15