Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamagabi @ 2014 10 30, 16:12)
Kol kas anksti smile.gif
Eksterjeras klasikinis.
Projektas individualus.

Teisingai 4u.gif - pradejome atbulai, nuo isores, kuria teko uzpildyti vidinemis erdvemis pagal asmeninius pageidavimus, kuriuos ne visi supranta lotuliukas.gif
<...>

bigsmile.gif Oi, labai jau paslaptingai.
Nors aš sau mintyse irgi nuo išorės dėlioju vaizdą. Jau net beveik mintyse nusipaišiau išorę. Bet vyriškis liepė orientuotis į kartotinius projektus, tai užtat ir klausimai praktiški, techniniai.. kaip tas vizijas pritempti cool.gif

Tai nors kokį paveiksliuką įkeltumėt įkvėpimui. Nors miglotai pamenu, kad buvo įkeltas kažkada biggrin.gif

Ggal žinot, kaip vadinasi ta stogo dalis, kuri kaip plati "špokinyčia"? Panašiai kaip čia: http://eksploit.lt/p.../vidutiniai-28/ ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 30 spalio 2014 - 14:21
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 30, 15:02)
man visu pirma jauciu tapetas uzkliuvo, jei ideciau tokia kaip mano sienu spalva, visai kitaip ziuretusi biggrin.gif

nu va, o toks mielas pasirodė tas tapetas, daug originalesnis, nei tie nusibodę french pattern blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 30, 14:12)
nesilaikau jokiu taisykliu ir netaikau i joki stiliu. Kaip kazkas auksciau parase - renkuosi viska atskirai ir tai, kas patinka, kas nebrangu, ka jau turiu is anksciau ir t.t.
MB sako, kad gali gautis kaip baldu/interjero salone, bet mano atsakymas banalus "kam tai rupi" irnesakyk.gif

Pas mane panašiai išėjo, nors pradėjau norėdama gryno skandinaviško stiliaus, baigiau su lengva eklektika, o dauguma gyvai pamatę sako, kad namai angliško stiliaus biggrin.gif nu pasinešiau ant vintažo, ant diaktų su istorija, bet man gerai ax.gif Dar pagalvojau, kad toks stilius, kai pasdarom kaip pačioms gražu iš to, ką randame ir ką įperkame, ko gero vienas paprastesnių kelių yra, nes, kaip jau kalbėta anksčiau, skoningai įrengti namus vienu sitliumi, pvz. tuo apčiu super moderniu - ir kainuoja gerokai daugiau, ir kliurkos matosi kaip ant delno. O kai kuri jaukią erdvę su asmeniniais daiktais, išieškotais, ištaupytais, viskas kitaip
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 16:03)
Pas mane panašiai išėjo, nors pradėjau norėdama gryno skandinaviško stiliaus, baigiau su lengva eklektika, o dauguma gyvai pamatę sako, kad namai angliško stiliaus biggrin.gif nu pasinešiau ant vintažo, ant diaktų su istorija, bet man gerai ax.gif Dar pagalvojau, kad toks stilius, kai pasdarom kaip pačioms gražu iš to, ką randame ir ką įperkame, ko gero vienas paprastesnių kelių yra, nes, kaip jau kalbėta anksčiau, skoningai įrengti namus vienu sitliumi, pvz. tuo apčiu super moderniu - ir kainuoja gerokai daugiau, ir kliurkos matosi kaip ant delno. O kai kuri jaukią erdvę su asmeniniais daiktais, išieškotais, ištaupytais, viskas kitaip

kaip ir pritariu, bet papildysiu, kad man atrodo, jog skoningai įrengti namus iš to "kai pasidarom kaip pačioms gražu iš to, ką randame ir ką įperkame" yra gerokai sunkiau, nei turint finansinių galimybių įrengti namus vienu stiliumi biggrin.gif
nežinau, kur tas balansas ir nemoku net pačiai sau paaiškinti, kodėl vienur eklektika su vintažo elementais atrodo baisiai stilingai ir moderniai, o kitur - kaip visiškas chlamo bardakėlis tongue.gif

vat dabar pagalvojau, kad jei interjero bazė - medžiagos, grindys, plytelės, santechnika, buitinė technika aukštos kokybės, tai prie jos dera ir perdaryti iš palėpės ar sendaikčių krūvos ištraukti dalykėliai, kurie atrodo, kaip stiliaus razinkos, o ne nepritekliaus įrodymai. o pabandyk viską perkelti ant pigaus laminato ir viskas akimirksniu suprastėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 spalio 2014 - 15:13
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 14:57)
nu va, o toks mielas pasirodė tas tapetas, daug originalesnis, nei tie nusibodę french pattern  blush2.gif

Tie ornamentai man tai irgi prie tų, kur cukrus tarp dantų girgžda, buvo gražu man jie kokiais 2004 metais gal g.gif O atrodo klasika, neturėtų atsibosti, bet va per saldu nors tu ką. Turbūt daugiau nei pusės visų šalies miegamųjų galvūgalių sienos tokiais ornamentais ištapetuotos rolleyes.gif atsiprašau, jei kam akmenukas pataikė, be asmeniškumų aš čia biggrin.gif
Papildyta:
Aš dar su konkrečiu klausimu: tokia lentynėlė paveikslams - naudotina ar skoningiau paveikslus vis dėlto kabinti g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 15:07)
o pabandyk viską perkelti ant pigaus laminato ir viskas akimirksniu suprastėja g.gif

Manau, čia ir atsakėte wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 30 spalio 2014 - 15:09
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 30, 16:15)

Aš dar su konkrečiu klausimu: tokia lentynėlė paveikslams - naudotina ar skoningiau paveikslus vis dėlto kabinti  g.gif

tokiame stiliuje tikrai naudotina, bet labiau į klasiką tempiant visgi kabint gražiau ir išdėstymas gali būti įdomesnis. Pabandykite įsivaizduoti šitam pačiam variante tuos paveiksliukus sukabintus tarkim rombo forma virš lovos - mano vaizduotė piešia originalesnį vaizdą 4u.gif

beje, bandžiau surasti žvejo lempos ekonominį variantą ant sienos į sūnaus kambarį - nu ir šakės, brangu schmoll.gif
ir visai suskambėjo garaže rastas nepanaudotas lauko šviestuvas iš senukų už 60 lt biggrin.gif kokiame eklektiniame interjere su industriniu prieskoniu super tikrų ir viduje thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 13:57)
nu va, o toks mielas pasirodė tas tapetas, daug originalesnis, nei tie nusibodę french pattern  blush2.gif

drinks_cheers.gif Mano tokia pati nuomone. Ir tas tapetas kaip tik pavercia kambari ne tokiu saldziu, biski nusaldina. Jei butu lygi siena, tas kambarys jau daugiau cukrum kvepetu. Man sis kambarys patinka, ypac fotelis, ir nei staliukas nei indauja nekliuna. Nors savo namuose ir nenoreciau tokio kambario, stilius vis delto nera mano.

Bet kaip mes visos skirtingai suprantam salduma. Kai as sakau saldu, tai turiu omeny, kad visos spalvos pastelines (kad ir pvz visos kremines sienos), kad nera kontrastu tarp spalvu (sienu, baldu, medziagu), kad viskas tiek suderinta iki smulkmenu, kad atrodo bet koks atsitiktinis daiktas padetas interjere jau viska sujauks.

O saldus baldai tai irgi kai su visokiom riestom kojytem, raizinukais. Kas keisciausia, pries kokius 4 metus buciau labiausiai tokiu baldu norejusi, o dabar i juos tiesiog ziuret negaliu, net erzina, brrr
Papildyta:
Va pvz dizainieres Elzbietos Skuncikienes darbai yra saldumo isikunijimai mano galva schmoll.gif

Pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 10 30, 17:23)
a, brrr
Papildyta:
Va pvz dizainieres Elzbietos Skuncikienes darbai yra saldumo isikunijimai mano galva  schmoll.gif

O masiu mylimiausias intrejeras tuo metu buvo.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 10 30, 15:18)
Nors aš sau mintyse irgi nuo išorės dėlioju vaizdą. Jau net beveik mintyse nusipaišiau išorę. Bet vyriškis liepė orientuotis į kartotinius projektus, tai užtat ir klausimai praktiški, techniniai.. kaip tas vizijas pritempti cool.gif

Tai nors kokį paveiksliuką įkeltumėt įkvėpimui. Nors miglotai pamenu, kad buvo įkeltas kažkada biggrin.gif

Gal žinot, kaip vadinasi ta stogo dalis, kuri kaip plati "špokinyčia"? Panašiai kaip čia: http://eksploit.lt/p.../vidutiniai-28/smile.gif

Nesinori issiplesti, nes ne visai ta tema cool.gif
O trumpai galiu pasakyti, kad grieztai nenorejome slaitiniu lubu, norejosi, kad kambariai butu kavdratiski, nes jie labai nedideli/kompaktiski. Jei nedidelis ir dar slaitinis - tada kaput, nes nera normaliu sienu smile.gif Kai nera normaliu sienu, kyla rupesciu kur ir ka galima pastatyti..., tada jei langai slaitinese sienose - kyla rupesciu kaip juos graziai "aprengti"..., tada kaip ir kur kabinti svjestuvus..., tada jei baldai po staitu - ka po jais pastatyti ir kaip juos individualiai pagaminti..., tada kaip optiskai tuos slaitus paaukstinti, nenorejome stoglangiu, o graziu normaliu langu ir t.t.
Ta zinodama rinkausi, kad tokiu rupesteliu mums nekiltu smile.gif

Fasado orientyru turejome keleta, bet sprendima nuleme finansai - klinkeris pasirode per brangus, o ir tam tikra namo vidaus stiliu diktavo, todel jo atsisakeme, rinkomes lygu tinka ir dazyta fasada. Stogas cerpinis irgi butu faina, bet pasitenkinsim Rukki skarda. Taip kad nieko blatno irnesakyk.gif

Nezinau kaip vadinasi ta "spokinycia" - gal balkonas po stogu smile.gif
Bet pvz. ikeltame projekte man nepatinka mazi langiukai stoge - kam tie rupesciai...
Kuo imantresnis stogas - tuo brangiau, todel musiskis elementarus - lygiai keturslaitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 30 spalio 2014 - 17:06
Femme, man tas tapetas is esmes nera negrazus, bet as jauciu visu sienu ir svetaineje nedeciau, gal del to jis man ir saldus pasirode smile.gif

Carpe diem, man ant lentynos paveiksliukai labai grazu, bet man tai skandinaviskas yprotis, kad nera negerai biggrin.gif

Liolio, man tokie interjerai, kaip paminejote, ne saldus, o be druskos biggrin.gif nors jeigu tokius namus tureciau nesijausciau nuskriausta biggrin.gif tiesiog man labiausiai pries sirdies padruskinti namus su detalemis, kurias lengva pakeisti, o ne labiau pastoviais dalykais, kaip virtuve, plyteles ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 10 30, 17:23)
:. Kai as sakau saldu, tai turiu omeny, kad visos spalvos pastelines (kad ir pvz visos ]
Va pvz dizainieres Elzbietos Skuncikienes darbai yra saldumo isikunijimai mano galva  schmoll.gif

Pavyzdys

Vienu dizainerių interjeruose dubingių ir privee ekspozicija, kitų - thc biggrin.gif

Kažin, jie procentą gauna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 30, 19:17)
Vienu dizainerių interjeruose dubingių ir privee ekspozicija, kitų - thc biggrin.gif

Kažin, jie procentą gauna? biggrin.gif

Gal ie gauna smile.gif bet cia manau nueita lengviausiu keliu, nereik nieko ieskot, nuejai i dvi parduotuves, surinkai tarpusavyje derancius baldus, aksesuarus ir darbas baigtas smile.gif nelakstys gi dizainere po bagaziniu turgus ar sendaikciu krautuveles kasdien smile.gif
Atsakyti