Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Va, kazkas panasaus:

http://www.infobalda...vas-kodas-laver
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 15:26)
Aš ieškojau paprastų tokių bra juodo metalo su baltais gaubtais (medžiaginiais arba stikliniais), man tokie labiausiai tiktų, bet nerandu, kad būtų metalas juodas arba randu už kosminę kainą. Tikrai, tokių šveistuvų deficitas  doh.gif Parodykit, jei randat.

Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2014 10 28, 15:13)
Pas mane namie panasus, tik maziau israizgymu, o spalva - tamsiai ruda, beveik juoda....Tai labai deretu prie jusu tureklu...Jei domina, namie esanti sviestuva galiu nufotkinti...smile.gif

O kur jį pirkot?
Atsakyti
Pirkau Ardenoj, kaina 120 Lt
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 15:46)
O kur jį pirkot?

Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2014 10 28, 15:45)

Nieko, gražus, bet man kaina didoka ax.gif Ieškau iki 200 Lt/vnt.
Papildyta:
QUOTE(birzelis @ 2014 10 28, 15:52)
Pirkau Ardenoj, kaina 120 Lt

Parodykit 4u.gif nieko panašaus Ardenoj neužtinku g.gif
Atsakyti
Gerai, vakare, kai busiu namie nufotkinsiu.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 15:54)
Nieko, gražus, bet man kaina didoka  ax.gif Ieškau iki 200 Lt/vnt.
Papildyta:

Parodykit  4u.gif nieko panašaus Ardenoj neužtinku  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 11:22)
O čia pas jus namas ar butas, atsiprašau, kažkaip neužfiksavau, lyg namas?
Jie taip - senas ar naujas?
Ne ssu tom plytom senom man į seną namą būtinai norėtųsi, o į naują - gal kuo mažiau, bet turint tokias plytas sienoje ir gerą apšvietimą tikrai bent lopinėlį palikčiau, kas kad nelygios  rolleyes.gif tame ir grožis  mirksiukas.gif

Virtuvėje kampinės spintelės man nepatinka, nepraktiška, nes jas geriaišnaudoti dar investuoti į visokią furnitūrą, būgnus, kargo ir pan, reikia, gerokai paprasčiau išvengti kampinių sprendimų, jei įmanoma, o pas jus būtent kampas ir atsiranda dėl sienos pailginimo.
Bet nesakau, kad nereikia ilginti, tiesiog gal kitip išnaudoti.

Pas mus namas, buvo medinis, bet mes jį renovuojame iš pagrindų.
Dėl virtuvės reikėtų dar su baldininku pasikonsultuoti, bet tokio dar neturiu. Noriu išpildyti visą žaliai pažymėtą sieną. Nes jei ji bus tuščia, mano manymu, nebus užbaigtumo ir neatrodys gražiai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 15:08)
Dėl virtuvės reikėtų dar su baldininku pasikonsultuoti, bet tokio dar neturiu. Noriu išpildyti visą žaliai pažymėtą sieną. Nes jei ji bus tuščia, mano manymu, nebus užbaigtumo ir neatrodys gražiai.

[

Nestatyciau prie zalios sienos saldytuvo ar kas ten pavaizduota. Palikciau tik spinteles palei ilgaja siena.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 27, 17:02)
Va, visa ši siena yra iš tokių plytų

wub.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 12:44)
Mano skoniui tai tokie ir nuolatiniai namai galėtų būti, o ne sodyba  ax.gif 
Gražu  wub.gif

beveik visas namas apstatytas privee baldais, man tai ziauriai grazu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakykite, kad negrazu butu koridoriaus spinta is tokiu remu veidrodziams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 28, 10:27)
sakykite, kodėl? mat fengshui teigia atvirkščiai, aš jau čia kaip tik derinu, kad tik galva į rytus būtų blush2.gif

Nes galva skauda kitomis kryptimis smile.gif Vyrui galvos kryptis nesvarbi - tai gules ta pacia kryptim kaip ir as biggrin.gif Vaikams - bus glimybe rinktis...
Aklai tikrai netikiu, bet yra tiesiog zmogiskai pagrystu dalyku, kurie tikrai veikia.

QUOTE(femme @ 2014 10 28, 10:51)
O feng-shui tikiu tiek, kiek atitinka logiškus planavimo principus biggrin.gif

Taip smile.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 10 28, 12:09)
Kad nereiktų sukti galvos, kur rytai ar vakarai biggrin.gif ir siekiant, kad miegamo kambario apstatymas atrodytų subalansuotai, tai lovą siūlau pastatyti tiesiog prie ilgiausios kambario sienos ax.gif

Taip smile.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 12:44)

Beiškodama sodybai idėjų užtikau šią
http://www.moteris.l...i.d?id=62232231
Mano skoniui tai tokie ir nuolatiniai namai galėtų būti, o ne sodyba  ax.gif 

Cia yra ir plytu siena su balta grindjuoste, kaip pas Carpe diem, bei plytu/lentu ir balkiu derinys - gal pravers 2 in 1 rolleyes.gif

QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 17:08)

user posted image

Ar nenoretumete pakeisti pagrindiniu buitiniu prietaisu vietos? Man asmeniskai laisvai "ant kampo" stovintis saldytuvas nelabai unsure.gif Grozio tai nepriduos, ypac jei jis bus chromo spalvos ir matysis is bendros erdves...
Atsakyti
labas vakaras kolegės smile.gif
permečiau akimis ko prirašėt smile.gif labai gažūs Pupuko namai drinks_cheers.gif .. dar prisimenu nerealau grožio drožinėtą lovytę leliukui wub.gif

mes judam po truputį
user posted image

galvoju sienas dažyt kokia spalva i kabinti kokių paveikslų, nuotraukų.. tokia durna mintis - o kokia tematika nuotraukos tiktų tualetui? smile.gif .. kažkaip šmėstelėjo tokia mintis, net juokas suėmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 28 spalio 2014 - 18:36
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 28, 17:31)
Nes galva skauda kitomis kryptimis smile.gif Vyrui galvos kryptis nesvarbi - tai gules ta pacia kryptim kaip ir as biggrin.gif Vaikams - bus glimybe rinktis...
Aklai tikrai netikiu, bet yra tiesiog zmogiskai pagrystu dalyku, kurie tikrai veikia.
Taip smile.gif
Taip smile.gif
Cia yra ir plytu siena su balta grindjuoste, kaip pas Carpe diem, bei plytu/lentu ir balkiu derinys - gal pravers 2 in 1 rolleyes.gif 
Ar nenoretumete pakeisti pagrindiniu buitiniu prietaisu vietos? Man asmeniskai laisvai "ant kampo" stovintis saldytuvas nelabai  unsure.gif Grozio tai nepriduos, ypac jei jis bus chromo spalvos ir matysis is bendros erdves...

tai galima juk sienele padaryti nedidele gipsine, kad ta zalia siena butu L formos. saldytuvo sonas uzsidarytu. Pas mane taip padaryta spacialiai del saldytuvo, kad virtuve einant koridoriumi kuo maziau matytusi. Nors pas mus virtuves ir svetaines erdves atskiros, bet man siaip negrazu, tarsi neuzbaigta siena, kai nera to uzsukimo.
Atsakyti