Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Pas temos baldziu FB lovos atkalte ikelta, taip ir atsimenu pasakojima - Dariau, bolsa zolata, bolsa zolata!!! hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 spalio 2014 - 21:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 28, 22:42)
Pas temos baldziu FB lovos atkalte ikelta, taip ir atsimenu pasakojima - Dariau, bolsa zolata, bolsa zolata!!! hihihi.gif

aha, rodė ir man paskutinį rusų mados šauksmą - auksinimą ne kokiais ten aerozoliais, o tikro aukso folija mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 28, 17:31)
Carpe diem, bei plytu/lentu ir balkiu derinys - gal pravers 2 in 1 rolleyes.gif 
Ar nenoretumete pakeisti pagrindiniu buitiniu prietaisu vietos? Man asmeniskai laisvai "ant kampo" stovintis saldytuvas nelabai  unsure.gif Grozio tai nepriduos, ypac jei jis bus chromo spalvos ir matysis is bendros erdves...

Šaldytuvas nebus chromo spalvos, jis būtų įmontuojamas.
O kaip kitaip būtų galima išdėstyti virtuvę?

QUOTE(Cobre @ 2014 10 28, 19:25)
tai galima juk sienele padaryti nedidele gipsine, kad ta zalia siena butu L formos. saldytuvo sonas uzsidarytu. Pas mane taip padaryta spacialiai del saldytuvo, kad virtuve einant koridoriumi kuo maziau matytusi. Nors pas mus virtuves ir svetaines erdves atskiros, bet man siaip negrazu, tarsi neuzbaigta siena, kai nera to uzsukimo.

Bet jei šaldytuvas bus įmontuotas ir tokios spalvos, kaip visas virtuvinis, ir šaldytuvo kraštas užsibaigs su lig ta žalia siena, ar tai bus blogai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 in 1: 28 spalio 2014 - 22:44
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 16:26)
Aš ieškojau paprastų tokių bra juodo metalo su baltais gaubtais (medžiaginiais arba stikliniais), man tokie labiausiai tiktų, bet nerandu, kad būtų metalas juodas arba randu už kosminę kainą. Tikrai, tokių šveistuvų deficitas  doh.gif Parodykit, jei randat.

Gal pas kaimynus lenkus, dauguma e-parduotuvių siunčia į visą ES:
http://www.twoje-lam...30-p-16199.html
Dzinguliuką galima ir nukabinti.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 22:42)
Bet jei šaldytuvas bus įmontuotas ir tokios spalvos, kaip visas virtuvinis, ir šaldytuvo kraštas užsibaigs su lig ta žalia siena, ar tai bus blogai?

nemanau kad tai nusikaltimas smile.gif kas kita, jei butu neimontuotas, o as aplamai uz neimontuojamus, nes virtuvinis, jei tai klasika, tai gali ir iki amziaus galo atitarnauti, tuo tarpu su buitine negyvensi iki grabo lentos. o tada jau derinsies prie to, kas buvo, o ne ko norisi. bet cia jau kaip kam ir gal bustas irgi ne paskutinis planuojamas. zodziu, nukrypau nuo temos biggrin.gif
man graziau, kai yra siena, uzbaigciau, kai yra tokia situacija, kaip jusu. bet jums nebutina vadovautis kitu grozio supratimu, jei turite arbumentu savo sprendimui, jei manote, kad jums taip graziau atrodys, tai ir darykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 10 29, 00:35)
nemanau kad tai nusikaltimas  smile.gif kas kita, jei butu neimontuotas, o as aplamai uz neimontuojamus, nes virtuvinis, jei tai klasika, tai gali ir iki amziaus galo atitarnauti, tuo tarpu su buitine negyvensi iki grabo lentos. o tada jau derinsies prie to, kas buvo, o ne ko norisi. bet cia jau kaip kam ir gal bustas irgi ne paskutinis planuojamas. zodziu, nukrypau nuo temos biggrin.gif
man graziau, kai yra siena, uzbaigciau, kai yra tokia situacija, kaip jusu.  bet jums nebutina vadovautis kitu grozio supratimu, jei turite arbumentu savo sprendimui, jei manote, kad jums taip graziau atrodys, tai ir darykite  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Sutinku su šiuo teiginiu. Bet pati nepagalvojau apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 10 29, 01:35)
as aplamai uz neimontuojamus, nes virtuvinis, jei tai klasika, tai gali ir iki amziaus galo atitarnauti, tuo tarpu su buitine negyvensi iki grabo lentos. o tada jau derinsies prie to, kas buvo, o ne ko norisi.

O tai jei šaldytuvas įspraustas tarp spintelių, arba nup sienos tarpas paliktas šaldytuvui toks ir ne kitoks, tai ne tas pats? Įmontuojama technika kaip tik turi savo griežtus standartus, pastatomų įvairovė didesnė. O rinktis vis tiek reikės tą, kuris telpa senojo vietoje wink.gif

Man tas "tikrasis" šaldytuvas apskritai pats baisiausias "baldas", ačiū d yra įmontuojami, ypač jei virtuvė neatskira. Su tos technikos nederinimu irgi nereik perspaust - galima gi ir siurblį vidurį kambario pastatyt, kur dažniausiai naudojamas, kam slėpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 spalio 2014 - 07:47
QUOTE(Y2K @ 2014 10 29, 00:54)

Šituos šviestuvėliu pirkau senukuose ir tikrai labai nebrangiai. Yra tokie ir lubiniai. Tik jų metalas ne juodas, bet toks tamsiai rudas.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2014 10 28, 23:54)

Ačiū, panaršysiu, bet šis tai ne juodas g.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 28, 22:19)
aha, rodė ir man paskutinį rusų mados šauksmą - auksinimą ne kokiais ten aerozoliais, o tikro aukso folija mega_shok.gif

taip būna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 16:08)

O negalvojote šaldytuvo statyti prie pat įėjimo? tam kitam kampe? Man atrodo, kad patogu jis ten būtų. Neprisimenu, tik kaip langai pas jus ten išsidėstę...
Papildyta:
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 22:42)

Tokiu atveju šaldytuvo durys darysis link tos sienos ir jos jau neišnaudosit niekaip, o būtų galima pvz. kokią lentynėlę gražią pakabinti lėktėms ir pan., bet ji tada trukdytų iki galo atverti šaldytuvo duris.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 13:45)
Čia gipsiniai šveistuvai. Ką manot?  g.gif Nes man tai galva jau susisukus ir tokioj stadijoj, kad nebeskiriu - gerai ar blogai  biggrin.gif

turiu toki prie baro. atsirado jis pas mane irgi is nebezinojimo ka be kabinti- ir esu labai patenkinta biggrin.gif dar zadejau dazyti sienos spalva, bettaip ir liko koks yra smile.gif vakare nufotografuosiu
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 15:26)
Aš ieškojau paprastų tokių bra juodo metalo su baltais gaubtais (medžiaginiais arba stikliniais), man tokie labiausiai tiktų, bet nerandu, kad būtų metalas juodas arba randu už kosminę kainą. Tikrai, tokių šveistuvų deficitas  doh.gif Parodykit, jei randat.

tai issirinkite tinkanti jums pagal formas ir dydi, o spalva nusipurksite 4u.gif ilgai ieskojau tv laikiklio kad butu ir funkcionalus,ir nuo sienos neatsikises, ir reikejo baltos arba pilkos spalvos- o visi tokie juodi... arba kaina beveik tukstantis doh.gif nusipurskiau ir niekas nepasakys ,kad ne original biggrin.gif sviestuvu tikrai nebijociau purksti, nes ju neciupineji, nieko jiems nenutiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 28, 18:35)
mes judam po truputį
user posted image
galvoju sienas dažyt kokia spalva i kabinti kokių paveikslų, nuotraukų.. tokia durna mintis - o kokia tematika nuotraukos tiktų tualetui?  smile.gif .. kažkaip šmėstelėjo tokia mintis, net juokas suėmė smile.gif

Man gražu wub.gif Panašu, kaip pas mane ax.gif
Tik jei daryčiau panašiai antrą kartą, ko gero dėčiau palei grindų perimetrą kokias įrėminančias plyteles, t.y kitokio rašto. Nors kai patalpa maža, klausimas, ar pasiteisintų, reiktų dėlioti ir žiūrėti, bet pabandyčiau. Va kažkas tokio
user posted image
user posted image

Dėl nuotraukų ir aš kažkaip suabejojau, ką čia kabinti, šiaip ko gero visokios ale gėlytės, drugeliai, augalų motyvai tiktų tikrai.
Pas mane kol kas kabo toks juoduose rėmuose
user posted image

Dar esu nužiūrėjus tokį, čia jau tikrai į wc temą tinka biggrin.gif
user posted image
user posted image

Visokų vintažinių variantų yra ebay
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 28, 17:30)
Pasakykite, kad negrazu butu koridoriaus spinta is tokiu remu veidrodziams

user posted image

O kodėl negražu?