Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 10, 19:37)
As nesu siuolaikinio nieko nereiskiancio meno salininke, man, pvz, labai imponuoja gillus M.K. Ciurlionio darbai ir romantizmo epochos menas.

drinks_cheers.gif Ciurlionis Nr. 1 wub.gif
Atsakyti
Pas mane suolas su atlosu, tai lenta nebezinau, ar ziuretusi mastau.gif Pasilikau apmastymams..

Montuoja veidrodine spinta.. tai baisu, ka gausiu.. Bet vis tik nedariau skirstymo i langus, tik i juostas (duris)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 lapkričio 2014 - 11:11
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 12:10)
vis tik nedariau skirstymo i langus, tik i juostas (duris)..

sad.gif bet nekarksėsiu, laukiam rezultato rolleyes.gif
Papildyta:
o durys stumdomos, ar atsidarančios, kokiuose rėmuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 11, 10:11)
Jei jau kalbėti apie dekoratorius tai galvoju, kad iki http://www.nerija.co.uk/lt/article/9 mums dar trūksta

Ačiū, kad parodėt 4u.gif
Labai wub.gif Jos net ir tie balti interjerai nenusaldinti, pamaišyta ir kitų spalvų, pvz.
user posted image
user posted image

O va su ta pačia mėlyna kokie puikūs psrendimai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 11, 12:14)
O va su ta pačia mėlyna kokie puikūs psrendimai
user posted image

man patinka, kai taip kai kurių akimis "nepreciziškai" derinamos spalvos, skiriasi atspalviai, daug pastelinių skirtingų spalvų, o ne dvi spalvos ir kaip pagal paletę visur kartojasi doh.gif norėčiau ir aš taip mokėt wub.gif

apskritai ši dizainerė mėgsta spalvas wub.gif
o apie įdėtą šviesų interjerą norėjau parašyt, kad man jis prasčiausias galerijoj ir kitiems smarkiai nusileidžia, nors jei žiūrėtum atskirai, dar nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 lapkričio 2014 - 11:19
QUOTE(femme @ 2014 11 11, 07:43)

antras ir ketvirtas patiktų, bet ne savo namuose. Pirmo ir trečio stiliaus paveikslai man primena dvimečio tepliones cool.gif tokiam mene įvaizdžio ir pozos man regis daugiau, nei paties meno. Kai kažkas labai rimtu veidu rymo ties Malevičiaus "Juodu kvadratu", man pradeda skambėt "karalius nuogas" biggrin.gif

Ir dar kazkas rase, kad nieko nereiskiantis siuolaikinis menas. Man paciai irgi nera grazu estetiskai siuolaikinis menas, bet tai toli grazu nera nei nieko nereiskiantis, nei dvimecio tepliones, nei povyza. Tokie pasisakymai tik reiskia, kad mes nieko nesuprantame mene. Tame tarpe priskiriu ir save pacia. Tai yra filosofija, simbolika ir daug ko viename. Siulau paziureti mano buvusio muzikos mokytojo kalba, gal kitaip ir i siuolaikini mena pradesit ziuret. Pridursiu, nors tai ir filosofija, bet as nesu i ja isigilinusi, as daug ko nezinau, del to man tai nera grazu. Bet akiraciui praplesti labai idomi laida. Oi, pasiilgstu muzikos pamoku...

Apie mena
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 11, 12:13)
sad.gif bet nekarksėsiu, laukiam rezultato rolleyes.gif
Papildyta:
o durys stumdomos, ar atsidarančios, kokiuose rėmuose? ax.gif

Blogai, kad tu skirstymu nedariau? Kazkaip pabijojau..
Aj, bijau as kritikams rodyti, nes melsvo atspalvio tie remai. Su stumdomom, nera vietos kitaip.. Ir pinigo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 lapkričio 2014 - 11:20
O cia apie Ciurlionio geniju, to pacio genealaus mokytojo paskaita

Apie Ciurlioni
Atsakyti
Iš interjeras.lt man šis dar toks aukštesnio lygio atrodo
Jurgita Paskeviciute

Ir šis
Inga Gagiliene (jos jau buvo čia kelta pavyzdžių)

O tokių, lyg tyčia, kurtų vyrų, nu niekaip nesuprantu, nepriaugu ir tikrai nenorėčiau tokioj erdvėj gyventi g.gif
http://www.interjera...yvenamasis-1318
http://www.interjera...yvenamasis-1342

Dar atskira kategorija:
Tautos interjeras
Geriausias privatus interjeras
doh.gif
Atsakyti
Kur buvo nuoroda i spalvas madinas 2015m, pastebejau kad labai daug kartu buvo pamineta zalia, alyvuogiu. O as kaip tik svaigstu del alyvuogiu spalvos sofkutes

user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 11, 11:17)
o apie įdėtą šviesų interjerą norėjau parašyt, kad man jis prasčiausias galerijoj ir kitiems smarkiai nusileidžia, nors jei žiūrėtum atskirai, dar nieko.

Pritariu, kad prasčiausias ax.gif bet atskirai imant ir lyginant su privee baldų kolekcijomis ne kuriuose interjeruose, tikrai aukštenio lygio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 11, 12:19)
Ir dar kazkas rase, kad nieko nereiskiantis siuolaikinis menas. Man paciai irgi nera grazu estetiskai siuolaikinis menas, bet tai toli grazu nera nei nieko nereiskiantis, nei dvimecio tepliones, nei povyza. Tokie pasisakymai tik reiskia, kad mes nieko nesuprantame mene. Tame tarpe priskiriu ir save pacia. Tai yra filosofija, simbolika ir daug ko viename. Siulau paziureti mano buvusio muzikos mokytojo kalba, gal kitaip ir i siuolaikini mena pradesit ziuret. Pridursiu, nors tai ir filosofija, bet as nesu i ja isigilinusi, as daug ko nezinau, del to man tai nera grazu. Bet akiraciui praplesti labai idomi laida. Oi, pasiilgstu muzikos pamoku...

Apie mena

o aš save priskirčiau prie tų, kurie pakankamai nusimano mene, kryptyse, žanruose, žino, kaip radosi tam tikri stiliai ir judėjimai, kokia filosofija inspiravo naujas kryptis, bet tai netrukdo man turėti nuomonę, kad dramblio piešiniai gali būti gražesni, už šiuolaikinio meno pavyzdžius.
Kitas dalykas - yra stiliaus ar krypties pradininkai (tarkim "reklaminio", "plakatinio" meno - Warhol'as), o yra tik facebook lygio tiražuotojai.

puiku, jei patinka toks menas, patinka dėl jo filosofijos - neveltui tai vadinamas "konceptualusis" menas, nes be savo koncepcijos jis daugiau nelabai ką ir turi.
O man menas pats iš savęs kad ir be jokių filosofijų turi kalbėti.
Jei skaitėte Čiurlionio biografijas, jo ir Čiurlionienės laiškus, yra Čiurliolio aprašyti įspūdžiai iš vienos pirmųjų jo parodų - kad stovi paprastas kaimo žmogus prieš jo paveikslą ir sako, maždaug "nieko aš čia nesuprantu, bet verkt norisi".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 11 lapkričio 2014 - 11:34