Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 11, 12:23)
Ir šis
Inga Gagiliene (jos jau buvo čia kelta pavyzdžių)

Dar atskira kategorija:

Gigilienes tai ir man patinka, tokie gaivus. Ir nera to 'pabarstuko efekto', cia pirst baldukas, cia pirst kiltas baldukas. Kol pas kitus yra, ypac jau auksciau minetos moteriskes. prastai su erdviu isnaudojimu.

O tas atskira - tai senoki tie interjerai, tada gal ir buvo kazkas...
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 11, 11:25)
Kur buvo nuoroda i spalvas madinas 2015m, pastebejau kad labai daug kartu buvo pamineta zalia, alyvuogiu. O as kaip tik svaigstu del alyvuogiu spalvos sofkutes

Jūs kaip tik patiakot į 2015 m. madą biggrin.gif
user posted image
Renaissance-Inspired

“The combinations of greens, plums, cerulean blue, beiges and whites- and the mixing of patterns and textures, as seen in many Renaissance paintings.

-Alessandra Branca

As seen here in The Arnolfini Portrait by Jan van Eyck.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 11:30)
O tas atskira - tai senoki tie interjerai, tada gal ir buvo kazkas...

Paiešką dariau nuo 2012 m., tai tik dveji metai atgal g.gif
Atsakyti
Kalbant apie siuolaikini mena..
As pernai buvau ir straipsniuka sukurpus spaudai apie Vilniuj iskabintus lavonus/balvonus.. Labai didelis siuolaikinio meno minusas noras sokiruoti (isgarseti?), o ne grozi kurti, toki grozi, kaip senaisiais laikais.. Gal as per daug romantike? g.gif

Ir tikrai nesu stagnatore, pati mokyta, kaip as manau, labai teisingai, kad zole ne zalia, o dangus, ne melynas, bet... Nusiveze mus gal 5toj klasej labai pradvynutaja klases aukletoja i SMC, tada vyko viena pirmuju skandalinguju siuolaikinio meno paroda, kur stiklinej su siaudeliu buvo imerkta vyro slanga (per visa foto tik tas vaizdas). Ir... vaikai, jus nedriskite juoktis, tai yra menas. Zodziu, net juoktis neleido, turejom vaidinti, kaip mums cia cool toks menas.
Ne vieta cia plestis, bet as tai piktas ant siuolaikiniu menu ir pasakymas - ten yra gili mintis.. Kamon, pypl, tik nereikia.. irnesakyk.gif Tik ne tokiai cinikei, kaip as irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 lapkričio 2014 - 11:39
QUOTE(femme @ 2014 11 11, 09:43)
Pirmo ir trečio stiliaus paveikslai man primena dvimečio tepliones cool.gif tokiam mene įvaizdžio ir pozos man regis daugiau, nei paties meno.
beje, dėl realistinės manieros - vieni talentingiausių ir tikrai madingų lietuvių dailininkų:

Gal ir primena, bet tai 50 mln. vertes apartamentai, Ritz visbutis ir Niujorkas, tai speciau, kad ir menas atitinkamas.
http://www.cococozy....dollar-new.html

Kad broliai talentingi, nepaneigsi, akivaizdu, bet toks menas ne kiekvienam patiks.

QUOTE(femme @ 2014 11 11, 10:46)
Čia architektams -dizaneriams vyrams manau aktualiausia, nes jei tokie "iš esmės" - formos, proporcijos, visuma, o kai iki "bezdeluškų" prieinama jie tiesiog nebemato tokios smulkmės

Tikra tiesa, bet gali buti ir isimciu smile.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 11 11, 11:11)
Man atrodo g.gif , kad MamaGabi save pristato, kaip interjero dekoratorę, tai galit pasikviesti

Taip - prisistatau smile.gif O siaip tai as is prigimties "meninke su gyslele" ir pedagoge pagal issilavinima, todel mano postai kartais skamba pamokanciai ir tai galbut kazka erzina rolleyes.gif

QUOTE(femme @ 2014 11 11, 11:28)
o šiaip akivaizdu, kad kuriant šiuos interjerus kainos eilutė ne pirma buvo 

Ir ne trecia mirksiukas.gif Jau vien ka pasako, kad interjeras kurtas brangiausiame Vilniaus bute uz 12mln. litu.
Tai - "grietineles" atstove ir dekoratore, kurios veikla prasidejo nuo to, kad jos namuose (bute, kuris yra jos psl. tris kartus mirksiukas.gif ), filmo Lietuvoje filmavimo metu, buvo apsistojes aktorius Jeremy Ironsas (Jeremy Irons).
Pirma buvo taip:
http://www.nerija.co.uk/en/photo/721
Veliau taip:
http://www.nerija.co.uk/en/photo/714
Dabar taip:
http://www.nerija.co.uk/en/photo/758

QUOTE(neinzy @ 2014 11 11, 11:39)
--na jos deka jau ir susikaupe puse nepanaudotu remeliu biggrin.gif ir vis seku, seku jos puslapi,kad atsiras koks naujas igyvendintas interjeras  ax.gif
mamagabi, ar galim pas tave tokiu reikalu kreiptis?
Papildyta:
prie to pacio paklausiu- ar galimas toks variantas- horizontalia nuotrauka reminti vertikaliame paveiksle?

Ar cia per mane susikaupe? Kokiu budu? bigsmile.gif
As pasirodo dar ir perfekcioniste doh.gif Niekaip negaliu fotkinti namu, kurie mano akimis dar neisbaigti - tai truksta to, tai ano, o kada tai atsiras jau ne mano valioje - as negaliu zmoniu raginti tik tam, kad man reikia.
O parodyti kampa kita tikrai noreciau ax.gif

Mielai, tik kad Klaipeda man per toli smile.gif

Del horizontalios foto - kartais galimas/imanomas variantas, bet reikia ismanyti mirksiukas.gif Pvz.:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 lapkričio 2014 - 11:52
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 12:38)

Ne vieta cia plestis, bet as tai piktas ant siuolaikiniu menu ir pasakymas - ten yra gili mintis.. Kamon, pypl, tik nereikia..  irnesakyk.gif

dar labai svarbu, kaip mes suprantam tą "šiuolaikinį" meną - yra daug krypčių ir tas pats vadinamasis "nonsensas", kurio pagrindinė prasmė tai, kad jis neturi jokios prasmės.

Bet yra ir daug šiuolaikinių autorių, kurie man labai patinka - pvz. Staniūnas:
http://www.artistsas...;client_id=1743
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 11 11, 12:42)
Del horizontalios foto - kartais galimas/imanomas variantas, bet reikia ismanyti mirksiukas.gif Pvz.:
user posted image

Treciam variante galima derinti ir teksta apacioj.. kokia fraze.. Arba seno laisko istrauka, ta pati sena laiska, turiu omeny..
oj, daug variantu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 lapkričio 2014 - 11:48
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 11, 13:35)
Jūs kaip tik patiakot į 2015 m. madą biggrin.gif
[img]Renaissance-Inspired

“The combinations of greens, plums, cerulean blue, beiges and whites- and the mixing of patterns and textures, as seen in many Renaissance paintings.

-Alessandra Branca

As seen here in The Arnolfini Portrait by Jan van Eyck.

bigsmile.gif Taiklu.

O ką Žvejas? Užkaitot? biggrin.gif
Man tas paveikslas gal irgi kiek kliuvo (per didelis lyg toj sienoj), bet tas baldas šalia koks įdomus, nesimetriškas, bet koks įdomus bigsmile.gif wub.gif
Už nuorodas ačiū TuDai. Labai įdomūs darbai Nerijos, tikrai, kokie spalvingi.. ir prabangūs. Bet vat retai, kada būna, kad žiūri išbaigtus interjerus žurnaluose, laidose ir niekas neerzina, niekas nepiktina bigsmile.gif
Kak v lutčich damach Paryža i Londona biggrin.gif

Labai patiko Femme mintys apie meną drinks_cheers.gif
Ir ramiau skaitysiu MamaGabi pamokslus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 11 lapkričio 2014 - 12:14
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 10:38)
Ne vieta cia plestis, bet as tai piktas ant siuolaikiniu menu ir pasakymas - ten yra gili mintis.. Kamon, pypl, tik nereikia..  irnesakyk.gif Tik ne tokiai cinikei, kaip as irnesakyk.gif

Na vaikai zinoma penktoj klasej tokiu dalyku nesupras. Nu bet kad nera minties tame. Kazin kodel taip vertinamas siuolaikinis menas? Ar visi dailininkai apsimetineja vieni pries kitus? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 11, 10:27)
o aš save priskirčiau prie tų, kurie pakankamai nusimano mene, kryptyse, žanruose, žino, kaip radosi tam tikri stiliai ir judėjimai, kokia filosofija inspiravo naujas kryptis, bet tai netrukdo man turėti nuomonę, kad dramblio piešiniai gali būti gražesni, už šiuolaikinio meno pavyzdžius.

puiku, jei patinka toks menas, patinka dėl jo filosofijos - neveltui tai vadinamas "konceptualusis" menas, nes be savo koncepcijos jis daugiau nelabai ką ir turi.
O man menas pats iš savęs kad ir be jokių filosofijų turi kalbėti.
Jei skaitėte Čiurlionio biografijas, jo ir Čiurlionienės laiškus, yra Čiurliolio aprašyti įspūdžiai iš vienos pirmųjų jo parodų - kad stovi paprastas kaimo žmogus prieš jo paveikslą ir sako, maždaug "nieko aš čia nesuprantu, bet verkt norisi".

Na ziurint kaip ziurima i mena. Jei ziurima tik kaip pagrazint interjera, tai uztenka ir be jokiu filosofiju. Jei ziurima grazu/negrazu, tai manau irgi filosofijos nebutinos. Ir tokiu atveju ir man siuolaikinis menas nera grazu, as jo niekad nekabinciau namie, o pasikabinciau Genutes Burbaites paveikslu. Tokiu atveju sutinku ir kad dramblio piesiniai gali buti grazesni. Bet kai sakoma, kad siuolaikinis menas neturi vertes (ne negrazu, bet neturi vertes, dvimecio tepliones), tai oi kaip stipriai klystama. Tai tik parodo, jog visiskai nesuprantama apie ka kalbama. Gaila, kad niekas taip ir nepaziuri tos laidos, kur nuoroda idejau. Gal pasikeistu nuomone apie siuolaikini mena ir taska lape 4u.gif O paprastas zmogus zinoma nesuprato Ciurlionio ir tas jo grozejimasis buvo itin pavirsutiniskas.

Nu gerai, kam idomu, pasiziures laidu smile.gif Nukrypau nuo temos.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 12:13)
bigsmile.gif Taiklu.

O ką Žvejas? Užkaitot?  biggrin.gif

Aha ax.gif noriu tokio savo vonios kambary bigsmile.gif
Atsakyti
Sudejo duris spintos. Kur veidrodis, tai nugarelej nera jau plokstes - plikas veidrodis, cia taip turi buti? Niekaip neatsimenu senam bute. Bet jau taip juda tos durys.. tabalai tabalai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 11, 13:55)
Aha  ax.gif noriu tokio savo vonios kambary  bigsmile.gif

Mano kuklia nuomone jis ten netiktu ax.gif
Tame interjere jo ir dydis geras, ir spalvingumas, ir braizas/potepis/atlikimas, ir pati tema...Tsakant "Zvejai zveju name" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 13:55)
Sudejo duris spintos. Kur veidrodis, tai nugarelej nera jau plokstes - plikas veidrodis, cia taip turi buti? Niekaip neatsimenu senam bute. Bet jau taip juda tos durys.. tabalai tabalai..  unsure.gif

Manau taip nera gerai - tai kas nuolat judinama, turetu tureti tvirtesni pagrinda.
Buna spintu dureles su stiklu, bet jos paprastai siauresnes, varstomos o ne stumdomos ir stiklas idetas tarp medzio plankuciu, o ne i ju rema.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 11, 12:55)
Bet jau taip juda tos durys.. tabalai tabalai..  unsure.gif

Gal aukštos labai?
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2014 11 11, 13:08)
Mano kuklia nuomone jis ten netiktu ax.gif

Pritariu smile.gif ir nedėčiau tokio, bet norėčiau vis tiek ax.gif akims paganyti ax.gif
Atsakyti