Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 11:01)

TuDa, jūs kai pasirodot ką nors iš savo namų, aš net žagteliu  biggrin.gif

Kodėl biggrin.gif
Tokių bra iš vamzdelių daug kur yra, o ir kaina neaukšta, vargu ar siekia 100 litukų. Mano gaubtukai iš Dubingių, tie abu kainavo brangiau už bra doh.gif
Papildyta:
wub.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 12:15)
Hm, turit omeny lygią, ar tokį pat filingą, tik juodą? Aš likčiau prie balto, bet aš jūsų stiliuje ne ekspertė blush2.gif

Mastau jeigu baltas apvadas duru, o virs saldytuvo be filingo plokste padaryta lygiai kaip mano juoda siena, tada ten ir magnetas lips ir paisyti bus galima, nebutu minties lyg filiguota spintele uzdeta ant saldytuvo. Ir saldytuvas paaukstetu, susilygintu su durimis.

QUOTE(TuDa @ 2014 10 29, 12:17)
Gal durų apvadu aprėminti tą nišą šaldytuvui g.gif , nes durys šalia, o spintelės kiek toliau... Tie krepšiai ten  schmoll.gif

Gerai gerai, geles I juos susodinsiu, dabar negaliu I ta skyle ziureti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bent jau man retro orkaites nera blogai is esmes. Bet kad maciau gal tik viena pavyzdi, kai ji buvo gerai priderinta. O dazniausiai spalvos idealiai neatitinka, ir tada jau geriau metalas negu kad balta ar kokia kita spalva. O va jei turim modernia orkaite, tuomet ir metalinis saldytuvas visiskai nemaiso. As po dvieju imontuojamu ankstesniuose gyv bustuose si karta nusipirkau laisvai pastatoma.

Kazkas klause apie tai, ar negalime dabartiniu baldu persivezti i nauja nama ir jau su jais gyventi. Na, kad seni baldai jau nebegrazus. Man keisti pasisakymai, kad jei jau nusiperki isieskota daikta, tai bus grazu visa gyvenima. Negi skoniai jusu visai nesikeicia su laiku? Gal cia tik as tokia nepastovi, hmm. Bet kaip ir rubai 10 metu grazus nebuna, taip ir interjeras keiciasi su laiku. Pagal zmogaus skoni.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 29, 13:04)
Gerai gerai, geles I juos susodinsiu, dabar negaliu I ta skyle ziureti drinks_cheers.gif

Man tai šaldytuvo nišai apvadų norisi tokių pačių, kaip šalia esančių durų.
Jei norite krepšiukų, tai daryčiau virš šaldytuvo tiesiog lentyną, ant kurios juos (ar kokius kitus, nes šie ko gero nebetilpų) ir sudėčiau. Čia ko geor paprasčiausias sprendimas būtų, bet tokiu atveju skylė liktų biggrin.gif
Atsakyti
Dzenke, Jusu visi variantai neblogi dukros kambariui, man gal A labiausiai patinka. Bet cia tik nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 28, 15:51)
Senukuose gerokai geresnė, bet va klausimas dėl kokybės aišku.
Nesu pas nieką jų gyvai namie degančių mačius, tai abejoju  g.gif

pas mane tokie, N metu, artemide firmona, bet irgi gipsiniai, tad didelio skirtumo nematau.
Svarbiausia auksti parinkit, kad nesimatytu zokolio ir i akis nepliekstu.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 29, 13:04)
Mastau jeigu baltas apvadas duru, ....

Dar kartą pažiūrėjau į "bėdą", tai pirma gal pabandykit uždėti durų apvadus aplink tą nišą, paskui plintusus, o jau tada pasimatys ar dar reikia ką dangstyti . Ko gero, kad nebereiks ir taip atrodys thumbup.gif Nebent tą visą galinę nišos sieną nudažyti juodai...
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 10 29, 14:07)
Na, kad seni baldai jau nebegrazus. Man keisti pasisakymai, kad jei jau nusiperki isieskota daikta, tai bus grazu visa gyvenima. Negi skoniai jusu visai nesikeicia su laiku? Gal cia tik as tokia nepastovi, hmm. Bet kaip ir rubai 10 metu grazus nebuna, taip ir interjeras keiciasi su laiku. Pagal zmogaus skoni.

Tai ir nebesuprantu jūsų pozicijos biggrin.gif naujiems minėjot šiuo metu nėr finansų, susipirkt sakėt 5 metus užtruktų ir skonis pasikeistų, o senų statyt nenorit, nes irgi nebegražūs.
Tai išvis be baldų gyvensit? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 29, 14:18)
Nebent tą visą galinę nišos sieną nudažyti juodai...

bigsmile.gif Ir šonus. Puiki idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 13:20)

bigsmile.gif Ir šonus. Puiki idėja thumbup.gif

Taip ir šonus drinks_cheers.gif apie tuos kažkodėl nepagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 28, 18:30)
Pasakykite, kad negrazu butu koridoriaus spinta is tokiu remu veidrodziams

man tai cia per daug dirbtina blush2.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 28, 19:35)
labai gažūs Pupuko namai  drinks_cheers.gif ..
mes judam po truputį
o kokia tematika nuotraukos tiktų tualetui?  smile.gif

aciu 4u.gif
jusu plyteles sakes wub.gif man labai patiko mamagabi atrodo tulike tokios storos damutes plikom siknom biggrin.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 10:48)
Man gražu  wub.gif Panašu, kaip pas mane  ax.gif 

norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 10 29, 11:41)
Aš taip padariau ax.gif

wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(Cobre @ 2014 10 29, 11:42)
arba kazkam atrodo, kad ipaises retro stiliaus imontuojama orkaite, jau papuosi virtuve. tokiu orkaiciu, tais gudziais retro laikais nebuvo,  na, bet jei kam tinka tai puiku, asmeniskai man tai parodija buitines technikos. o va kazkam gera ir grazu. as gal todel ir esu uz modernaus dizaino buitine tecnika, kad man tai atrodo naturaliau, nei stilizuota. Skoniui draugu nera, nors keleta as cia ju turiu siuo klausimu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(femme @ 2014 10 29, 13:00)
Dėčiau apvadą su filingine plokšte virš šaldytuvo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Meredita @ 2014 10 29, 13:12)
jei panasaus tipo balta lova butu, tai jau tokios spinteles prie jos netiktu kaip suprantu 

o kodel ne? blink.gif

QUOTE(Liolio @ 2014 10 29, 14:07)
. Negi skoniai jusu visai nesikeicia su laiku?

mano tai keiciasi ir taip kaip juoda nuo balto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:34)
Pala pala biggrin.gif ką reiškia "atitinkamai atrodantis"? Kas patentavo tipinę šaldytuvo išvaizdą, o visus kitus variantus leido priskirt prie išpindėjimo ir užgaidų? tai jei daiktas turi funkciją, jo išvaizda neturi būti svarbi? Klozetas dar aiškesnę funkciją turi, tai kodėl renkamės tas retro parodijas? Lempos turi apšvietimo funkciją...
Nenoriu nuvesti diskusijos iki absurdo, bet mane tiesiog trikdo toks daiktų namuose skirstymas į tokius, kurie atlieka funkciją ir turi būti tokie, o ne kitokie. Ir tas "kitoks" būtent retro "makiažas". Nes gi modernių irgi būna visokių formų ir spalvų, bet čia jau ok, nes ne retro doh.gif

Manau, čia nusistatymo ir skonio reikalas 4u.gif
Tų ale retro orkaičių ir kaitlenčių tai nemėgstu schmoll.gif bet nemėgstu tik dėl to, kad mano skoniui negražu, o tai labai subjektyvu.
Klozeto retro neįpirkau, tai irgi sakau, kad nemėgstu biggrin.gif juokauju ax.gif
O pvz. Smeg'ui ko gero neatsispirčiau ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Ir tam povui neatsispirčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 12:07)
Esu vienos kelionės metu valgiusi tokiam ale restoranėlyje, kur prie kiekvieno stalo pastatyta didelė šiukšliadėžė ir meti iš karto ten šiukšles - vandens buteliuką, alaus butelį, kauliukus, servetėles biggrin.gif nu bet trečisis pasaulis ten biggrin.gif
Atsakymas - patogu biggrin.gif

daug kur naturalu ir ant zemes viska mest, restorane ir tai irgi patogu ir naturalu lotuliukas.gif
Atsakyti