QUOTE(femme @ 2014 10 29, 07:43)
O tai jei šaldytuvas įspraustas tarp spintelių, arba nup sienos tarpas paliktas šaldytuvui toks ir ne kitoks, tai ne tas pats? Įmontuojama technika kaip tik turi savo griežtus standartus, pastatomų įvairovė didesnė. O rinktis vis tiek reikės tą, kuris telpa senojo vietoje
Man tas "tikrasis" šaldytuvas apskritai pats baisiausias "baldas", ačiū d yra įmontuojami, ypač jei virtuvė neatskira. Su tos technikos nederinimu irgi nereik perspaust - galima gi ir siurblį vidurį kambario pastatyt, kur dažniausiai naudojamas, kam slėpt.
taip, nera abiems atvejais taip, kad butum visiskai laisvas pasirinkime. Del imontuojamos technikos grieztu standartu, mano drauge pridave visa virtuve atgal gamintojui net nesumokejus, todel kad ji surase ir ismatavimus, ir modelius, o baldzius padare "pagal standartus". Durnius aisku, net neziurejo, kas duota buvo. Bet esme juk ne tame. Man dveji baldziai reikalavo visos buitines technikos jau pries darant virtuve irgi, nes jau buvo pasimoke. bet jei kas nori imontuojamo, tai nematau tame bedos, esmes tai nelabai keicia. O kartais, kai norima, kad virtuve aplamai isnyktu kiek imanoma labiau, nes sujungta su svetaine, tai net tinkamas pasirinkimas, pati taip draugams projektavau, nes pasirinkimas buvo arba tureti 3m ilgio virtuvele, arba didele ir patogia, bet bendra su svetaines erdve.
Neatskirtos virtuves aplamai nelabai suvokiu, jei galimas kitas pasirinkimas. cia jau man didziausias blogis, tai buitine patalpa ir tiek ziniu, kad ir kokia grazi butu. Bet daug kas taip renkasi ir cia ju reikalas, jiems matyt grazu ir toks ju sprendimas, as nediskutuoju del sito, nesakau, kad tai klaida. Mano poziuris siuo klausimu labai aiskus - ten vyksta darbas, kunkuliuoja puodai ir niekaip tuo metu nepuosia tie vaizdai svetainiu. Jei antra karta statytume, tai jau butu ne tik atskira zona, bet aplamai atskira, uzdara patalpa. Gal kada gyvenime darysim didesni remonta, tai prailginsiu sienele, kad ten butu galima imontuoti duris. Saldytuvas, tai virtuves dalis, tokia pati, kaip orkaite ar virykle. man sudetinga suvokti, kaip viena buitine technika gasdina, o kita ne. arba kazkam atrodo, kad ipaises retro stiliaus imontuojama orkaite, jau papuosi virtuve. tokiu orkaiciu, tais gudziais retro laikais nebuvo, na, bet jei kam tinka tai puiku, asmeniskai man tai parodija buitines technikos. o va kazkam gera ir grazu. as gal todel ir esu uz modernaus dizaino buitine tecnika, kad man tai atrodo naturaliau, nei stilizuota. Skoniui draugu nera, nors keleta as cia ju turiu siuo klausimu

Persudymas ne saldytuvo pastatymas toje vietoje, kur jis ir turi buti, bet palyginimas su viduryje kambario pastatytu dulkiu siurbliu. dulkiu siurblys irgi turi buti savo vietoje. Juk siuksliu irgi visuose namuose pasitaiko, bet nestatom siuksliu kibiru po svetaines stalu, palei lova miegamajame, prie valgomojo stalo. jei jau diskutuojam, tai prasom proto ribose.