Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(birzelis @ 2014 10 29, 10:27)
Merginos, dar vienas klausimas konsultacijai:

issirinkau naktines uzuolaidas, o jos tik 150 cm plocio.
Langas su uzleidimais 220 cm plocio...Tai reiketu minimum 3 ilgiu...
Bet kaip daryti: ar trecia uzuolaidos ilgi kirpti ir prisiuti prie kitu dvieju...ar taip ir kabinti 3 atskirus gabalus? Ar kas nors taip daro?
Siu uzuolaidu atsisakyti nenoreciau, nes ziauriai tinka ir patinka...

imti 4 gabalus ir pasiuti is ju 2 normalias uzuolaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 10:18)
Ačiū, žinau šiuos, esu mačius, bet man su gaubteliais reikia ir vienos lemputės.
Labai daug sąlygų  biggrin.gif

Tai gaubtelius galima atskirai nupirkti ir uždėti ant lemputės biggrin.gif
Aš taip padariau ax.gif

Dabar

Buvo
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 28, 17:08)
Pas mus namas, buvo medinis, bet mes jį renovuojame iš pagrindų.
Dėl virtuvės reikėtų dar su baldininku pasikonsultuoti, bet tokio dar neturiu. Noriu išpildyti visą žaliai pažymėtą sieną. Nes jei ji bus tuščia, mano manymu, nebus užbaigtumo ir neatrodys gražiai.

user posted image

Nezinau kaip leidzia technines galimybes, nematau kur langai, bet man noretusi taip:

user posted image

Nes uz saldytuvo kampine spintele bus laaaabai nepatogi, stalvirsis taip pat toks uzkambis gausis.
Arba statyciau saldytuva X kampe

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 10:48)
Man gražu  wub.gif Panašu, kaip pas mane  ax.gif 
Tik jei daryčiau panašiai antrą kartą, ko gero dėčiau palei grindų perimetrą kokias įrėminančias plyteles, t.y kitokio rašto. Nors kai patalpa maža, klausimas, ar pasiteisintų, reiktų dėlioti ir žiūrėti, bet pabandyčiau. Va kažkas tokio
user posted image

Aš už B, lova balta gali būti.

Aš daugiau gyvenime nedėčiau margų plytelių kad ir kokios jos gražios būtų... Man greitai atsibosta, o pakeist jų greitai nepakeisi ax.gif Dabar naujam prieškambary neturėjau iš ko rinktis, reikėjo dėt tas pačias kur ir senajam name doh.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(birzelis @ 2014 10 29, 11:12)
Carpe Diem,
va, zadeta mano sviestuvo nuotrauka:
http://www.part.lt/i...dfcf11c8353.jpg

Kur tokiu yra? Man visai tiktų laiptinei jei gaučiau gaubtelius lempai tinkamus

QUOTE(birzelis @ 2014 10 29, 11:27)
Merginos, dar vienas klausimas konsultacijai:

issirinkau naktines uzuolaidas, o jos tik 150 cm plocio.
Langas su uzleidimais 220 cm plocio...Tai reiketu minimum 3 ilgiu...
Bet kaip daryti: ar trecia uzuolaidos ilgi kirpti ir prisiuti prie kitu dvieju...ar taip ir kabinti 3 atskirus gabalus? Ar kas nors taip daro?
Siu uzuolaidu atsisakyti nenoreciau, nes ziauriai tinka ir patinka...

Tokiu atveju arba viena gabala kirpčiau išilgai pusiau (reikėtų nusipirkt atsargos rašto "suvedimui"), arba kabinčiau 4 gabalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 07:43)
O tai jei šaldytuvas įspraustas tarp spintelių, arba nup sienos tarpas paliktas šaldytuvui toks ir ne kitoks, tai ne tas pats? Įmontuojama technika kaip tik turi savo griežtus standartus, pastatomų įvairovė didesnė. O rinktis vis tiek reikės tą, kuris telpa senojo vietoje wink.gif

Man tas "tikrasis" šaldytuvas apskritai pats baisiausias "baldas", ačiū d yra įmontuojami, ypač jei virtuvė neatskira. Su tos technikos nederinimu irgi nereik perspaust - galima gi ir siurblį vidurį kambario pastatyt, kur dažniausiai naudojamas, kam slėpt.

taip, nera abiems atvejais taip, kad butum visiskai laisvas pasirinkime. Del imontuojamos technikos grieztu standartu, mano drauge pridave visa virtuve atgal gamintojui net nesumokejus, todel kad ji surase ir ismatavimus, ir modelius, o baldzius padare "pagal standartus". Durnius aisku, net neziurejo, kas duota buvo. Bet esme juk ne tame. Man dveji baldziai reikalavo visos buitines technikos jau pries darant virtuve irgi, nes jau buvo pasimoke. bet jei kas nori imontuojamo, tai nematau tame bedos, esmes tai nelabai keicia. O kartais, kai norima, kad virtuve aplamai isnyktu kiek imanoma labiau, nes sujungta su svetaine, tai net tinkamas pasirinkimas, pati taip draugams projektavau, nes pasirinkimas buvo arba tureti 3m ilgio virtuvele, arba didele ir patogia, bet bendra su svetaines erdve.

Neatskirtos virtuves aplamai nelabai suvokiu, jei galimas kitas pasirinkimas. cia jau man didziausias blogis, tai buitine patalpa ir tiek ziniu, kad ir kokia grazi butu. Bet daug kas taip renkasi ir cia ju reikalas, jiems matyt grazu ir toks ju sprendimas, as nediskutuoju del sito, nesakau, kad tai klaida. Mano poziuris siuo klausimu labai aiskus - ten vyksta darbas, kunkuliuoja puodai ir niekaip tuo metu nepuosia tie vaizdai svetainiu. Jei antra karta statytume, tai jau butu ne tik atskira zona, bet aplamai atskira, uzdara patalpa. Gal kada gyvenime darysim didesni remonta, tai prailginsiu sienele, kad ten butu galima imontuoti duris. Saldytuvas, tai virtuves dalis, tokia pati, kaip orkaite ar virykle. man sudetinga suvokti, kaip viena buitine technika gasdina, o kita ne. arba kazkam atrodo, kad ipaises retro stiliaus imontuojama orkaite, jau papuosi virtuve. tokiu orkaiciu, tais gudziais retro laikais nebuvo, na, bet jei kam tinka tai puiku, asmeniskai man tai parodija buitines technikos. o va kazkam gera ir grazu. as gal todel ir esu uz modernaus dizaino buitine tecnika, kad man tai atrodo naturaliau, nei stilizuota. Skoniui draugu nera, nors keleta as cia ju turiu siuo klausimu biggrin.gif
Persudymas ne saldytuvo pastatymas toje vietoje, kur jis ir turi buti, bet palyginimas su viduryje kambario pastatytu dulkiu siurbliu. dulkiu siurblys irgi turi buti savo vietoje. Juk siuksliu irgi visuose namuose pasitaiko, bet nestatom siuksliu kibiru po svetaines stalu, palei lova miegamajame, prie valgomojo stalo. jei jau diskutuojam, tai prasom proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 10 29, 10:42)
.... Saldytuvas, tai virtuves dalis, tokia pati, kaip orkaite ar virykle. man sudetinga suvokti, kaip viena buitine technika gasdina, o kita ne.  arba kazkam atrodo, kad ipaises retro stiliaus imontuojama orkaite, jau papuosi virtuve. tokiu orkaiciu, tais gudziais retro laikais nebuvo,  na, bet jei kam tinka tai puiku, asmeniskai man tai parodija buitines technikos...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif -
Atsakyti
Tokiu sviestuvu yra Ardenoj. O gaubteliu nebrangiu yra cia:
http://www.spalvinga...stuvu-dalys.htm

Kur tokiu yra? Man visai tiktų laiptinei jei gaučiau gaubtelius lempai tinkamus
Tokiu atveju arba viena gabala kirpčiau išilgai pusiau (reikėtų nusipirkt atsargos rašto "suvedimui"), arba kabinčiau 4 gabalus 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Cobre, palaikau nuomonę drinks_cheers.gif Man kaip tik montuojamas šaldytuvas nelabai patinka, aš tik už pastatomą ir tia tiesiog daiktas kaip ir daugelis daiktų, atliekantis savo funkciją ir atitinkamai atrodantis.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 29, 10:41)
Tai gaubtelius galima atskirai nupirkti ir uždėti ant lemputės biggrin.gif
Aš taip padariau ax.gif

Dabar

Buvo

TuDa, jūs kai pasirodot ką nors iš savo namų, aš net žagteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 10 29, 11:42)
siuksliu irgi visuose namuose pasitaiko, bet nestatom siuksliu kibiru po svetaines stalu, palei lova miegamajame, prie valgomojo stalo. jei jau diskutuojam, tai prasom proto ribose.

Tarp kitko net keliuose tikrai su dizainu nesipykstančiuose namuose mačiau tokias chromines aukštas šiukšliadėžes, pastatytas bendroje virtuvės ir svetainės zonoje, vienam bute vos ne prie valgomojo stalo blink.gif
Vat čia kas per mada, gal irgi kas pasakys unsure.gif

O dėl buitinės technikos, tai pirmiausia šnekėjau apie tai, kai zonos yra bendros. O jei virtuvė atskira, tai daug mažiau reikšmės tam teikčiau. Kita vertus, pasilieku teisę likti prie savo nuomonės biggrin.gif man orkaitės parodija gražiau, nei modernus variantas, nekalbant apie tai, kai renkamasi orkaitę su labai specifiniais parametrais ir jau ne išvaizda svarbu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 spalio 2014 - 11:09
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:04)

Esu vienos kelionės metu valgiusi tokiam ale restoranėlyje, kur prie kiekvieno stalo pastatyta didelė šiukšliadėžė ir meti iš karto ten šiukšles - vandens buteliuką, alaus butelį, kauliukus, servetėles biggrin.gif nu bet trečisis pasaulis ten biggrin.gif
Atsakymas - patogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:04)
Tarp kitko net keliuose tikrai su dizainu nesipykstančiuose namuose mačiau tokias chromines aukštas šiukšliadėžes, pastatytas bendroje virtuvės ir svetainės zonoje, vienam bute vos ne prie valgomojo stalo blink.gif

del patogumo- jos buna su kojiniu pedalu atydarimui, arba sensorines. yra tokiu pedaliniu siuksliniu ir imontuojamu virtuves komplektuose, bet ju jau nepasinesi paskui save prie kiekvieno darbastalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 10 29, 12:15)
del patogumo- jos buna su kojiniu pedalu atydarimui, arba sensorines. yra tokiu pedaliniu siuksliniu ir imontuojamu virtuves komplektuose, bet ju jau nepasinesi paskui save prie kiekvieno darbastalio  4u.gif

Mjo. Cobre, ką tu? biggrin.gif statomos pasirodo visur tos siukšlinės biggrin.gif kur tik šiukšlių pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 spalio 2014 - 11:19
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 29, 11:07)
Esu vienos kelionės metu valgiusi tokiam ale restoranėlyje, kur prie kiekvieno stalo pastatyta didelė šiukšliadėžė ir meti iš karto ten šiukšles - vandens buteliuką, alaus butelį, kauliukus, servetėles biggrin.gif nu bet trečisis pasaulis ten biggrin.gif

gal geriau salia,nei is vis negauti biggrin.gif Paryziuje ne viename lauko restoranelyje nedave pelenines... keistai pradzioj, paskui susitapatinome su vietiniais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 29, 11:18)
Mjo. Cobre, ką tu? biggrin.gif statomos pasirodo visur tos siukšlinės biggrin.gif kur tik šiukšlių pasitaiko.

Nu kam i krastutinumus 4u.gif prie ko cia siukslines,jie seimininkai suprocio neturi biggrin.gif pas juos tikriausiai ne tik kojas ant baldu galima kelti biggrin.gif as irgi isitraukiu siuksline jei vienas prie kriaukles, kitas ant kito darbastalio darbuojasi- taip patogiau, nereikia brautis pro ta zmogu kuris prie siukslines spinteles 4u.gif bet baigusi darbus (atejus sveciams) as ja padedu i vieta smile.gif ot ir visas mokslas biggrin.gif
Atsakyti