Labas rytas,

Įdomu ar šiandien Vilniuje tebeuostom smogą, čia kur tris paras laikėsi?
QUOTE(-sky- @ 2014 10 31, 09:13)
Sakiau gaminsiu taip, kaip iki siol, o jei jam truks kokios bulves ar dunos, ar dar ko - tegul pats ir rupinasi.
Blyn, jei MB pats neišsiverda ar neprimena, aš pamirštu visokias bulves(+skusti tyyyngiu), ryžius, makaronus. Tik dedant į lėkštę suprantu, kad jam dar kažko lyg ir reikėtų. Bet jei nebūna to kažko, tai sueina ir be to, o jis dar ir pasidžiaugia, kad vis tiek sočiai pavalgė.
Gal skrandžius gaminai, kaip pavyko?
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 31, 09:24)
tai esu jau kažkada rašiusi. Mėsos negalėjau aš tiek valgyti, kiek rekomenduojama. Suvalgius dažniau/daugiau ji akmeniu virsdavo skrandyje, jaučiausi apsunkusi.
O vietoj mėsos juk galima baltymo, tipo kiaušinių ar dar ko? Nepadėjo?
Iš tos knygos supratau, kad tikrai nebūtina kasdien mėsą valgyti.
-----
Čia mes galime daug bartis ir draugauti dėl to, kokia mityba turi būti. O išvada viena - kiekviena net ir laikydamasi griežčiausių taisyklių, susikurs ir savo asmenines taisykles. Na nėra vienodų žmonių, nėra ir visiems tinkamo maisto kanono. Turim čia kažkokias gaires, ir jose daugiau ar mažiau balansuojame. Aišku, būtų daug paprasčiau, jei čia būtų ne paleo mityba, o kokia nors japoniška dieta, kurioje viskas miligramais aišku.