QUOTE(-sky- @ 2014 11 06, 10:34)
Papildyta:
As kaitalioju mesa, tai va tikrai per vistienos diena daug tu baltymu susidare

Bet esi teisi, kitas mesas valgant jo maziau, bet vistiek sulapnoju vis dar nemazai - apie 100gr susidaro.
Pieno produktu nevartoju visai
Tai supratau, kad mazinti mesos reikia palaipsniui. Bet optimalu butu kiekvienam kuno kg po 1 g? Ar gerai supratau?
Ai, tai tu cia su vista susirinkai tiek baltymo:)
QUOTE(U-Star @ 2014 11 06, 12:17)
Tai dar maisto svarstykles prieš valgį pradėk naudoti

Bet aš nuo tokio dalyko nupuščiau.
Ir nematau nieko blogo maisto sverime bent jau kazkuri laika, kol imsi susivokti proporcijose. As pati pirkau maistines svarstykles ir kuri laika viska sveriau, kad veliau jau is akies zinociaukiek ir ko reikia valgyti. Dabar jau nebereikia sverti, nes is akies galiu tiksliai nuspresti ar gera BRA santyki pasirinkau.
QUOTE(-sky- @ 2014 11 06, 13:53)
Pieno nevalgau ir kazkaip netruksta. Sakiau jei uzeis koks noras Nevalgau ir vaisiu, nebent ikrenta koks mandarinas ar apelsino skiltele karta per pora sav.
As tai vaisius meciau del tu angliavandeniu, bet tai man reikia atsikratyti svorio, jei jums tai ne beda, tai gal ir nieko blogo su tais bananais.... Nors siaip jei jau galvoti apie sezoniskuma, tai rinktis deretu man regis citrusus...
Bet tai tu idealiai valgai svorio metimui. Vaisiu nevalgai, pienisku nevalgai, turetu tikrai Kristi svoris. Gal prie liesos mesos kirsk kokoso saiksteli:) Nors mano maze nevalgo kokoso, bet per kelis menesius 15 kg nurideno. Tiesa, jos porcijos near dideles. Issiverda brokoliu poka (400 gramu) paskanina arba grietines saukstu, arba sviestu ir 1 blauzdele ar koks mesgaliukas.
QUOTE(mėnulis @ 2014 11 06, 16:06)
Po kiek geriate, kas geria, vandeninio vitamino D.
Nesavivaliaus ir nejuokauk su vitamin D. Reikia tyrima darytis, kad matyti ar tau jo truksta ir koks tas trukumas. Pas mane buvo didelis trukumas, tai geriau po 10000 vienetu aliejiniu (2 capsules)po kiek laiko vel dariau tyrima, kad sekti kaip kinta rodmuo. Jei imsi be tyrimu savavaliskai gerti, tai gali ir nubludinti.
QUOTE(Amarcord @ 2014 11 06, 16:06)
Paprastai 1-2 bananai būna, čia šiandien tik pusryčiams pasipainiojo

man jie gerai eina - sotumo suteikia, virškinimo neapsunkina (kaip obuoliai), patogu į darbą įsidėti.
Tai visgi niekas neatsakė, kokia proporcija bra turėtų būti sveika
Tavo beda, kad gaunasi 4/5 valgymai=4/5 insulin suoliai. Gal tu nesociai pavalgai, kad tau reikia uzkasti? O gal ne skrandis praso tu banana tarp valgymu o smegenys? Man uzeina toks smegenu reikalavimas suesti koki vaisiu.
QUOTE(-sky- @ 2014 11 06, 17:52)
Jei nevalgai vaisiu, tai tikrai nera paprasta surinkti angliu is darzoviu per daug. Tu kuri laika suvedinek I lentele ir pamatysi, kad is darzoviu nesusigraibai ne 40 gramu angliu:) As kai priedu briuselio kopusteliu, brokoliu, sparaginiu (400/500gramu vienam valgymui) tai dar susigraibau angliuku, bet jei maziau darzoviu, tai labai mazai angliu susidaro. O jei po 3 bananus per diena, tada jau perdozuoti angliavandeniu labai nesunku

Man siandien edrumo diena, Kaip nescia, visko nori ir nezinau ko noriu, slamsciau viska, kas butu po ranka, gerai, kad po ranka nieko blogo near