Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

QUOTE(Verteris @ 2015 08 21, 11:09)
....Tėvai 50+ metų tokioje gyvena, aš pats naujos statybos penkiaukštyje su plokščiu stogu 10+ metų gyvenu, nei vieną žiemą niekas sniego nuo jų nevalė.

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Privatumas labai svarbu, todel norisi kad vidini kiema uzstotu namas na nebent ivaziavimas is pietu puses ir vidinis kiemas liktu namo seselyje.

Klasikinis atvejis yra kai is virtuves matosi atvykstantys i svecius. Bet cia labai individualu, pats dariau virtuve i vidini kiema, taip norejo zmona, kad matytu zaidziancius vaikus arba kad patogiau butu maista atsinest i terasa. Ivaziavimo puseje pasidariau darbo kambari, sededamas prie kompo stebiu gatve biggrin.gif

QUOTE(bobausiukas @ 2015 08 26, 08:41)
laba diena,
neskubėdami su vyru galvojam apie namo statybą. turim tokį sklypą. plotas apie 17 arų, pailgas, šalutiniu keliu važiuoja tik vienas kaimynas, pagrindinis kelias irgi nedidelis.
klausimas, kur statytumėte namą, sklypo priekyje prie pagrindinio kelio,panašiai, kaip kaimynų namai stovi,kad liktu vidinis kiemas, ar sklypo gale.
nes pradėjom žiūrinėti namų projektus, tačiau prieš renkantis projektą, reiktų nuspręsti, kur tas namas stovės, o aš net neįsivaizduoju kaip būtų teisingiau, patogiau ar kaip pati noriu. tikrai nežinau kaip noriu.
ir dar kur patartumėte daryti virtuvę, kad žiūrėtų i vidinį kiemą, kartu su svetaine, ar namo priekyje, kad dažniausiai būnant virtuvėje, matyčiau, kas atvažiuoja į kiemą.

user posted image

projektas būtų  kažkas panašaus ir labai paprasto, tik reikia 2 klausimus išspręsti, kur stovės namas, ir ar svetainę su virtuve dėti į namo priekį ar į galą doh.gif
user posted image
ačiū už nuomones

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 23, 14:27)
Aš dar kartpasisakysiu dėl wc durų iš svetainės.
Daryčiau  jas iš tambūro.

Pritariu 100 proc. Tiesiog nepakeiciau paveiksliuky. O kaip jums ta raudoba siena ,kur virtuve siulo daryti?
Nes man lyg patinka tas istrizumas vienos sienos , is vidaus smagu kampu matyt aplinka. Sakau tik gal atrodyt be rysio gali? Na kad tik vienas toks kampas ?
O kokiu dar pastebejimu MamaSandra turetumet?
Atsakyti
bobausiukas o tai kaip tada su garažo įvažiavimu g.gif Nes virtuvės langas ir garažo vartai toje pačioje pusėje. Taigi garažo tai nesukinėsite, jis bus nuo gatvės pusės.
Ir miegamieji kambariai bus jau į sklypo pusę.

Pas mus visi vaikai su dviračiais išeina į gatvę, tai man smagu per virtuvės langą matyti gatvę, ir kas atvažiuoja ar kas prie vartų skambina.

Dar man patinka, kad mūsų virtuvė rytinėje pusėje. Man toks variantas priimtinas, nenorėjau virtuvės pietų ar vakarinėje pusėje.

Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 08 27, 07:33)
Pritariu 100 proc. Tiesiog nepakeiciau paveiksliuky. O kaip jums ta raudoba siena ,kur virtuve siulo daryti?
Nes man lyg patinka tas istrizumas vienos sienos , is vidaus smagu kampu matyt aplinka. Sakau tik gal atrodyt be rysio gali? Na kad tik vienas toks kampas ?
O kokiu dar pastebejimu MamaSandra turetumet?

user posted image

Pirmiausia nedaryčiau drabužinės vien tėvams: šeima yra šeima ir pamatysit kaip visi rakandai persikraustys į jūsų drabužinę ir taps "bendra" smile.gif
Kampas virtuvėje nusklembtas gražu, bet manau nelabai praktiška..
va kas man gavosi
Atsakyti
Drabuzine daryciau tik salia tevu miegamojo
Atsakyti
O man atrodo paprasciau kai drabuzine salia skalbykles.

Galima apkeisti ir daryt ten kur didziausias kambarys - tevu miegamaji, tada ir diiidele spinta tilps.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 28, 20:49)
O man atrodo paprasciau kai drabuzine salia skalbykles.

Drabužinė šalia įėjimo į namus funkcionali tik lauko drabužiams.Jei ten siūlote daryti visų drabužių, o taip pat ir patalynės, rankšluosčių laikymo vietą - ten ji mano manymu netinkama. Tokia drabužinė turi būti lengvai pasiekiama iš miegamųjų, o ne prie lauko durų. Skalbimo patalpa čia ne prie ko.Juk neskalbiam kiekvieną dieną, o atsikėlus reikia apsirengti kasdien.
Galbūt reikėtų sukeisti vietomis vaiko kambarį drabužinės kairėje su drabužine, tada ji gautųsi priešais vonios kambarį ir panašiai patogiai pasiekiama iš visų miegamųjų. Vaiko kambarį esantį pačiam kampe siaurinti dešinę sieną sutapatinant su apačioje esančia miegamojo dešine siena, įėjimą į jį daryti analogiškai miegamajam, tik veidrodiškai, gal panašiai išspręsti ir įėjimą į dešinėje drabužinės atsidursiantį vaiko kambarį. Ten kut pavaizduota indauja, man atrodo jos visai nereikia - ten praėjimas, netinkama vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 rugpjūčio 2015 - 00:28
QUOTE(Juodai @ 2015 08 29, 01:14)

Galbūt reikėtų sukeisti vietomis

nelabai supratau iš aprašymo ką kaip keisti, bet tiek to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 08 29, 10:46)
nelabai supratau iš aprašymo ką kaip keisti, bet tiek to  rolleyes.gif

Tai gal pavargote skaityti ir nesupratot dėl to biggrin.gif
Tame plane iš kairės į dešinę viršuje yra taip: vaiko kambarys, vaiko kambarys, drabužinė, įėjimas, skalbykla ir kita. Aš siūlau daryti taip: vaiko kambarys, drabužinė, vaiko kambarys, įėjimas, skalbykla ir kita. Aiškiau jau nemoku parašyti... biggrin.gif
Atsakyti
Gal teisingai supratau, ką Juodai turėjo omeny...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 08 29, 22:31)
Gal teisingai supratau, ką Juodai turėjo omeny...

Taip smile.gif.
Atsakyti