Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

QUOTE(*** @ 2015 09 07, 10:50)
Namo forma ir vieta sklype ne itin draugiska sviesai, saules silumai

Kodel? Man atrodo buna ir blogiau blush2.gif kitas variantas neimanomas.

O kaip del paties projektuko g.gif
Atsakyti
bijau kad tas koridorius ilgas bus doh.gif
ir taip jau namas labai pailgos formos...

user posted image
norisi man viso proceso arciau lango

kitas variantas, net man maziau patinkantis
user posted image
Atsakyti
Idomus mazas namukas
http://www.archdaily...inbach-moosmann
gal kam pravers
Atsakyti
Sveiki,
Galvojam apie 80kv.m. namuka. Del sklypo specifikos namas turetu buti istestas i ilgi pietu-siaures kryptimi. Ivaziavimas is pietines puses, tai noretusi is virtuves/svetaines ji matyti. Ilgai ieskojau kartotiniu projektu, bet taip ir nepavyko rasti tinkamo varianto.. Dazniausia arba nesimato ivaziavimo, arba suprojektuoti gan nemazi koridoriai, kas atima gana daug ploto.. Pabandziau pats pasibraizyti tinkama varianta, butu labai smagu isgirsti komentaru apie ji:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2015 09 15, 10:52)
butu labai smagu isgirsti komentaru apie ji:

Man tai nelabai kaip tas WC (tik) atrodo prie miegamojo unsure.gif ... Pabandykit bent dušo kabiną dar sutalpinti kiek padidinus patalpą. Įėjimas į namus nesigauna per toli nuo įvažiavimo? Kur laikysit lauko drabužius, batus?
Atsakyti
Del duso kabinos mintis gera. Iejimas taip, tolokai, bet kitaip nelabai iseina.. Lauko drabuziams ir batams manau italpinsiu spinta tambure (gali but kad reiks truputi pastumt tamburo siena link svetaines).
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2015 09 15, 13:22)
Del duso kabinos mintis gera. Iejimas taip, tolokai, bet kitaip nelabai iseina.. Lauko drabuziams ir batams manau italpinsiu spinta tambure (gali but kad reiks truputi pastumt tamburo siena link svetaines).

o tikrai reikia WC prie miegamojo, kai namas nedidelis? aš palikčiau vieną.. man jau geriau toj vietoj drabužinė, nes tambūre daug ko nesudėsit.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 09 15, 13:41)
o tikrai reikia WC prie miegamojo, kai namas nedidelis? aš palikčiau vieną.. man jau geriau toj vietoj drabužinė, nes tambūre daug ko nesudėsit.

Antras WC tikrai nemaišo, mes 76m2 bute turėjom 2 WC ir tikrai džiaugėmės tuom. Mažas namas yra mažas namas, čia nesutalpinsi visko, ką gali turėti didelis namas. Jei klausimas dėl drabužinės ir antro WC, balsuoju už WC, nes drabužinė - jau prabanga, o papildomas sanmazgas esant 4 asmenų šeimai - parogumas, o jei tas WC bus dar ir su dušu - tai jau visai gerai thumbup.gif . Tik kad dabar ta jo vieta nelabai vykus. Būtų geriau, kad abu sanmazgai būtų pasiekiami iš bendros erdvės. Čia jau gali prireikti šiokio tokio koridoriuko, kad ir kaip nesinori unsure.gif .
Atsakyti
Klausimas geras, pirminiam variante ten buvo drabuzine, veliau liko WC smile.gif Del 2 WC reikalingumo net neisivaizduoju, bet 4 asmenu seimai gal reiktu?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 09 15, 12:51)
Tik kad dabar ta jo vieta nelabai vykus. Būtų geriau, kad abu sanmazgai būtų pasiekiami iš bendros erdvės. Čia jau gali prireikti šiokio tokio koridoriuko, kad ir kaip nesinori unsure.gif .

Vat koridoriaus ir nenoriu didint, nes gausis taip, kad kiek dabar uzima WC, tiek turesim didint koridoriu, o tada jau kitoj vietoj darant WC plota teks "atimt" is kazkurios patalpos..
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 09 15, 13:51)
Antras WC tikrai nemaišo, mes 76m2 bute turėjom 2 WC ir tikrai džiaugėmės tuom. Mažas namas yra mažas namas, čia nesutalpinsi visko, ką gali turėti didelis namas. Jei klausimas dėl drabužinės ir antro WC, balsuoju už WC, nes drabužinė - jau prabanga, o papildomas sanmazgas esant 4 asmenų šeimai - parogumas, o jei tas WC bus dar ir su dušu - tai jau visai gerai thumbup.gif . Tik kad dabar ta jo vieta nelabai vykus. Būtų geriau, kad abu sanmazgai būtų pasiekiami iš bendros erdvės. Čia jau gali prireikti šiokio tokio koridoriuko, kad ir kaip nesinori unsure.gif .

nu nežinau, kiekvienam savo, bet man labiau trūktų tokiam name vietos susidėjimui. į tokią drabužinę galima gi ne tik drabužius dėti, o ir visas patalynes, dekius, staltieses, net ir siurblį. o va į WC galiu palaukt minutę kitą smile.gif taigi, man svarbiau turėt ale drabužinę-sandėliuką nei du WC, kurie tikrai ne taip ir dažnai būna užimti. ryte ir vakare galima susidaryt planą, kas kada eina biggrin.gif aišku, kiekvienam savo wink.gif
Atsakyti
o kodėl namas tiek į ilgį ištemptas, riboja sklypo matmenys?
Kodėl sienos 40 cm, cia su apšiltinimu jau?
Bandau kažką panašaus primest.
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2015 09 15, 14:09)
Vat koridoriaus ir nenoriu didint

Nu tai palikit šitaip, ti dar būtinai dušo kabiną sutalpinkit biggrin.gif. Arba vonią prie miegamojo, o dušo kabiną kitam, bendram sanmazge.
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2015 09 15, 14:13)
ryte ir vakare galima susidaryt planą, kas kada eina biggrin.gif

Nunu, norėčiau tai pamatyt lotuliukas.gif

Patalynes galima laikyti ir spintose, antrecolėse, nebūtina tam atskiro kambario daryti. Turint mažą namą gal nebūtina tiek daug daiktų kaupti, kad paskui sukti galvą kur juos sudėt unsure.gif ...

Žinoma, galim mes čia diskutuoti iki nukritimo biggrin.gif. Esmė ta, kad čia mažas namas, tad ir galvokim, prioritetus dėliokim taip, kad būtų patogiau žmogui, o ne daiktui mirksiukas.gif
Atsakyti