Gal kas pamenat kada prasideda timberland sale?geriausias metas kada pirkti

Parduodu per Rudaplauke pirkta, tik vakar prasukta ir viena karta pameginta Diorshow Iconic tusa juodos spalvos, laaaabai graziai padazo, bet man tepa paakius, kaip ir Armani eyes to kill...

http://www.dior.com/...er-mascara.html
Labas merginos,
na ir pridiskutavot
aš tai paklausiu dėl džiovyklės, nu turiu pačią naujausią AEG, su visom įmanomom funkcijom ir vilnai ir šilkui...jau taip svajojau, kad nebereiks rūbų lygint (beje, lyginu net apatinius
tokia kvaila esu
) bet kad vis tiek net ir džiovinant su lyginimo funkcija, negali jų rengtis neišlyginus
nu jie vis tiek susiglamžę...išstudijavau visą knygutę, na tikrai teisingai parenku tas funkcijas, bet nežinau, va kaip kiti taip gali apsirengt ir eit...man būtina išlygint drabužius, kitaip jie netvarkingai atrodo...aišku, marškiniai jau įgrisę iki gyvo kaulo, bet ,kad kitaip neišeina, o taip tikėjausi, kad palengvinsiu sau buitį
gal tikėjausi stebuklo iš džiovyklės
bet negavau jo
idealiai mano manymu tinka tik rankšluoščiams
nupūkavimas irgi labai gerai, aš tai po kiekvieno džiovinimo nemažą saują išimu, neįsivaizduoju iš kur tiek pūkų gali būt ant drabužių
na ir pridiskutavot

aš tai paklausiu dėl džiovyklės, nu turiu pačią naujausią AEG, su visom įmanomom funkcijom ir vilnai ir šilkui...jau taip svajojau, kad nebereiks rūbų lygint (beje, lyginu net apatinius

nupūkavimas irgi labai gerai, aš tai po kiekvieno džiovinimo nemažą saują išimu, neįsivaizduoju iš kur tiek pūkų gali būt ant drabužių

QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 02, 16:50)
Labas merginos,
na ir pridiskutavot
tokia kvaila esu
) bet kad vis tiek net ir džiovinant su lyginimo funkcija, negali jų rengtis neišlyginus
nu jie vis tiek susiglamžę...išstudijavau visą knygutę, na tikrai teisingai parenku tas funkcijas, bet nežinau, va kaip kiti taip gali apsirengt ir eit...man būtina išlygint drabužius, kitaip jie netvarkingai atrodo...aišku, marškiniai jau įgrisę iki gyvo kaulo, bet ,kad kitaip neišeina, o taip tikėjausi, kad palengvinsiu sau buitį
gal tikėjausi stebuklo iš džiovyklės
bet negavau jo
na ir pridiskutavot

Mano irgi AEG,tikrai nupukuoja puikiai ,veltiniai ant viso filtro ,dulkiu kiek maziau namuose ja naudojant .. Kokie veliuriniai treningiukai ,kaip nauji isemus buna

Del lyginimo as is vis nieko nelyginu ,tik marskinius,vyras arba as perbraukiam lygintuvu .
Geriausia iskart isimt,kai isdziovina ,kad ten sukrite neguletu tie rubai ..Nezinau,gal bandykit dziovint iki " medvilne tinkama I spinta" tada nebus jie perdziovinti

Mergaitės, atrodo jau kalbėjote apie šiuos džinsus. Su 95 cm kokio dydžio reiktų?
http://www.ralphlaur...rentPage=family
Ačiū atsakiusioms

http://www.ralphlaur...rentPage=family
Ačiū atsakiusioms

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 16:18)
Jottauute, o i skalbimo masina kisi ir kasmyrinius megztinius?
nu ka as zinau, bet sumokejus uz megztini pvz 800 litu, nu nekyla man ranka ji i skalbimo masina kisti
dabar galvoju, gal be reikalo
bet, kad net ant prieziuros etikeciu uzrasyta hand wash, dry flat 

na aš nekišu kašmyrinių megztukų į skalbyklę, į džiovyklę irgi,bet aš jų kasdien ir neskalbiu, o ir neperku po 800 Lt
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 02, 13:27)
QUOTE(ginciucha @ 2014 11 02, 14:43)
Matyt labai laukiat

Ka gero issirinkot?

QUOTE(Kriziukas @ 2014 11 02, 16:50)
drauge irgi panasiai svaigo, ismete savo skalbykle-dziovykle viename, nes sake kad reikia dvieju atskiru ir tik tokios jau su visais navarotais sukabins viska ant pakabu. Nu ir nieko, toliau sekmingai lygina rankytemis ir sake tik patalyne "islygina" visa kita su lygintuvu turi praeiti jeigu aisku patinka "lygus" vaizdas, nes gi daugeliui ant kuno prasilygina ir gerai

QUOTE(keistuole @ 2014 11 02, 18:36)
na aš nekišu kašmyrinių megztukų į skalbyklę, į džiovyklę irgi,bet aš jų kasdien ir neskalbiu, o ir neperku po 800 Lt
tai vat, as kadangi turiu tikrai nemazai brangiu megztiniu, tenka su jais siek tiek pavargti...kasdien be abejo irgi neskalbiu...
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 02, 18:49)
drauge irgi panasiai svaigo, ismete savo skalbykle-dziovykle viename, nes sake kad reikia dvieju atskiru ir tik tokios jau su visais navarotais sukabins viska ant pakabu. Nu ir nieko, toliau sekmingai lygina rankytemis ir sake tik patalyne "islygina" visa kita su lygintuvu turi praeiti jeigu aisku patinka "lygus" vaizdas, nes gi daugeliui ant kuno prasilygina ir gerai 

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 02, 17:49)

Nesuprantu šios diskusijos esmės, tipo jau tos, kurios lygina, tai didelės didvyrės, o tos kurios moka naudotis šiolaikine tchnika ir nelygina tai tinginės nesurūpinančios kaip atrodo pačios ir šeimos nariai?