Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:04)
drinks_cheers.gif as su juo ne vien kasmyrinius purskiu, visiem megztiniam tinka...jcrew dar sukytes tokios labai geros buvo...tai isskalbi rankomis, isdziovini ant raksluoscio, tada issukuoji su tom sukytem ir purskalu ispurski...po sezono nesiojimo, taip priziurint, megztiniai kaip nauji wub.gif net ir tas pigusis kasmyrinis megztinis, kur jcrew pusvelciui slavem ir tas visai nesusidevejes smile.gif

apie sitas sukutes kalbate ax.gif
http://www.thelaundr...om/sweater-comb
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 15:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nejuokauju, as su apsivelusiu megztiniu net po namus nevaikstau doh.gif
va ta noreciau isbandyt plovikli, bet gaila pinigu biski...laukiu kol kas pareklamuos biggrin.gif
http://www.thelaundr...ashmere-shampoo

tai užsakykit tą kur 0,99 pabandymui vienam ir žinosit mirksiukas.gif (nupirks mergaitės prie to purškiklio)
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 15:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nejuokauju, as su apsivelusiu megztiniu net po namus nevaikstau doh.gif

tai nei viena tokia nevaikšto,negalvok ,kad tu čia viena tokia mad.gif biggrin.gif
aš po namus su megztiniu visai nevaikšatau,nes per šilta biggrin.gif o šiaip irgi pasicackinu su megztukais drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 30, 15:20)

bet ar pigiau negu pas mus g.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 30, 15:23)
tai užsakykit tą kur 0,99 pabandymui vienam ir žinosit  mirksiukas.gif (nupirks mergaitės prie to purškiklio)

užsakė jau purškalą,būčiau pasiėmus pabandymui g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2014 10 30, 17:23)

drinks_cheers.gif apie sitas

QUOTE(AstaRaud @ 2014 10 30, 17:23)
tai užsakykit tą kur 0,99 pabandymui vienam ir žinosit  mirksiukas.gif (nupirks mergaitės prie to purškiklio)

kad jau nupirkti man purskalai, bet nebuvau pastebejusi meginuku...palieku sekanciam kartui smile.gif
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 17:24)
tai nei viena tokia nevaikšto,negalvok ,kad tu čia viena tokia  mad.gif  biggrin.gif
aš po namus su megztiniu visai nevaikšatau,nes per šilta  biggrin.gif o šiaip irgi pasicackinu su megztukais  drinks_cheers.gif

nu va, o is manes juokiates biggrin.gif pas mane irgi namuose per silta su megztiniu...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 30, 16:20)
siunčiamės iš Europos

Jus viska žinot ax.gif kur gaut geriausia kaina MOROCCANOIL SHAMPOO???
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 30, 15:20)

kad labau jau čia brangu man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 15:28)
nu va, o is manes juokiates biggrin.gif pas mane irgi namuose per silta su megztiniu...

aš tai tik iš JMD juokiaus,kad suvargtų kol megztuką taip išgražintų biggrin.gif
Atsakyti
Bet laiko reik turet tikrai cackintis taip su kiekvienu drapaniuku... ta prasme is darbo grizti jau nesinori cackintis tiek. O viso savaitgalio ir gaila butu skalbimam, lyginimam ir pan. As ir sukisu i skalbianke, dziovykle ir viso gero. Susivelia ir tada jau amen tam megztiniui ar kam ten biggrin.gif Bet purskaliuka pasiemiau pasibandyt del masines psichozes. Gal kai kada nors busu nescia, tada galesiu zaist su rubais ir ju sukavimais, nes neturesiu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 10 30, 15:38)
Bet laiko reik turet tikrai cackintis taip su kiekvienu drapaniuku... ta prasme is darbo grizti jau nesinori cackintis tiek. O viso savaitgalio ir gaila butu skalbimam, lyginimam ir pan. As ir sukisu i skalbianke, dziovykle ir viso gero. Susivelia ir tada jau amen tam megztiniui ar kam ten biggrin.gif Bet purskaliuka pasiemiau pasibandyt del masines psichozes. Gal kai kada nors busu nescia, tada galesiu zaist su rubais ir ju sukavimais, nes neturesiu ka veikt biggrin.gif

Evameda, kuri iš mūsų tokia lotuliukas.gif
Millli,ne tik tokioj būsenoj tai daroma,o ir veikti ką turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:42)
[/b]
Evameda, kuri iš mūsų tokia    lotuliukas.gif

Niu nzn, nebent darbe sukas su lyginimo lenta pasistatyciau ir laisvais momentais ta daryt biggrin.gif Po darbo tikrai mazu maziausiai norisi grizus megztukus sukuot. O tai gal jus nedirbancios tuomet esat? Tada suprantama smile.gif As ir megztukus lyginciau ir kampus namu kuopciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 30 spalio 2014 - 15:45
QUOTE(JMD @ 2014 10 30, 12:13)
eik tik, isskalbei, padziovei, uzsitempei ir eini, o cia  doh.gif sukuok, purksk, nu juokauji  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 17:42)
[/b]
Evameda, kuri iš mūsų tokia    lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
po skyrybu likusi viena su 2 vaikais, kiekviena diena eidama i darba ir dar suni ant savo galvos isitaisiusi...keldavausi 5 ryto, bet visada su makiazu, susitvarkiusi ir dar su drabuziais neapsivelusiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokia matyt jau mano prigimtis, pedantiska as tuo atzvilgiu blush2.gif
Atsakyti