Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nejuokauju, as su apsivelusiu megztiniu net po namus nevaikstau doh.gif
va ta noreciau isbandyt plovikli, bet gaila pinigu biski...laukiu kol kas pareklamuos biggrin.gif
http://www.thelaundr...ashmere-shampoo

as reklamuoju biggrin.gif tik su siuo kasmyrus ir skalbiu bigsmile.gif man patinka,nes tik ipili jo i vandenuka ir uzmerki kasmyra ax.gif po 20 min pora kartu rankom pasuki ,istrauki,padziauni(t.y istiesi) ir viskas biggrin.gif
kazkas ten rase kad kasmyras kanda... ax.gif nu nezinau,lieva kasmyra perkat rolleyes.gif nes as gan jautri,bet kasmyras man issigelbejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 30 spalio 2014 - 15:49
QUOTE(troliuke @ 2014 10 30, 16:47)

pasakyk, kad neteisybe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 10 30, 16:48)

kazkas ten rase kad kasmyras kanda...  ax.gif  nu nezinau,lieva kasmyra perkat  rolleyes.gif  nes as gan jautri,bet kasmyras man issigelbejimas

kas yra nelievas kasmyras ir kas yra lievas?

man kanda. man kanda visa vilna. tose vietose kur lieciasi su oda is karto parausta. Vadinasi visa pasaulio vilna yra lieva.
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 10 30, 15:44)
Niu nzn, nebent darbe sukas su lyginimo lenta pasistatyciau ir laisvais momentais ta daryt biggrin.gif Po darbo tikrai mazu maziausiai norisi grizus megztukus sukuot. O tai gal jus nedirbancios tuomet esat? Tada suprantama smile.gif As ir megztukus lyginciau ir kampus namu kuopciau biggrin.gif

Šiaip aš tikrai neatsistebiu moterimis,kurios turi net ne vieną vaiką,namai blizga,šeima valgo namuose,pačios kaip lelytės ir jos dar nemažai dirba.Tu ne iš tų.Aš irgi.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 10 30, 17:48)
as reklamuoju  biggrin.gif  tik su siuo kasmyrus ir skalbiu  bigsmile.gif  man patinka,nes tik ipili jo i vandenuka ir uzmerki kasmyra  ax.gif  po 20 min pora kartu rankom pasuki ,istrauki,padziauni(t.y istiesi) ir viskas  biggrin.gif 
kazkas ten rase kad kasmyras kanda...  ax.gif  nu nezinau,lieva kasmyra perkat  rolleyes.gif  nes as gan jautri,bet kasmyras man issigelbejimas

o minkstiklyje perskalauti dar reikia, ar tik purskalo uztenka g.gif

Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 15:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
po skyrybu likusi viena su 2 vaikais, kiekviena diena eidama i darba ir dar suni ant savo galvos isitaisiusi...keldavausi 5 ryto, bet visada su makiazu, susitvarkiusi ir dar su drabuziais neapsivelusiais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tokia matyt jau mano prigimtis, pedantiska as tuo atzvilgiu blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o tos ,kurios sako,''va jei nedirbčiau ,tai tada....'' - tai ir nedirbdamos priežasčių nnnn suranda to ar ano nedaryt irnesakyk.gif 100 proc biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 spalio 2014 - 15:56
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:51)
Šiaip aš tikrai neatsistebiu moterimis,kurios turi net ne vieną vaiką,namai blizga,šeima valgo namuose,pačios kaip lelytės ir jos dar nemažai dirba.Tu ne iš tų.Aš irgi.

As vaiku dar neturiu, dar pries akis. Namuose jovalas buvo kai su gipsu sedejau smile.gif. Bet po darbo mieliau einu su draugais ir pazistamais kazkur nei megztukus sukuoju, sorry. Todel labai idomiai post`as skirtas JMD pasirode. Supratau, kad jus siuo metu nedirbate, todel viskas aisku. Namu puosmena ir rupintojele, aisku, ir ne kiekviena sugebetu buti. As asmeniskai ne, mane uzknistu sedet namie. Po skyrybu, ko gero, ir as pasitempciau dar labiau biggrin.gif Reiktu gi naujo kadro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 30 spalio 2014 - 16:00
Panos kažką ne į temą kapstot jau, ne vieta aiškintis kuri už kurią geresnė barbė devyndarbė
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 30, 16:01)
Panos kažką ne į temą kapstot jau, ne vieta aiškintis kuri už kurią geresnė barbė devyndarbė

drinks_cheers.gif 4u.gif čia ne mes,o megztukai ir purškikliai tie kalti rolleyes.gif

Millli,visai į lankas pavarei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 17:04)
drinks_cheers.gif  4u.gif  čia ne mes,o megztukai ir purškikliai tie kalti  rolleyes.gif

Millli,visai į lankas pavarei  smile.gif

Ne visiem suprast mirksiukas.gif

Lauksim purskiklio, palepinsim ir mes megztukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 17:51)

nebutina viska paciai daryti, yra ivairiu budu, kaip palengvinti sau gyvenima...bet moteris turi buti susitvarkiusi visais atzvilgiais..., pvz vakar buvom Montvydo koncerte ir viena dama, nu tokia riebaluota galva doh.gif ir namai man turi buti tvarkingi...ai kiek zmoniu, tiek gyvenimo budu smile.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 30 spalio 2014 - 16:20
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 15:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
po skyrybu likusi viena su 2 vaikais, kiekviena diena eidama i darba ir dar suni ant savo galvos isitaisiusi...keldavausi 5 ryto, bet visada su makiazu, susitvarkiusi ir dar su drabuziais neapsivelusiais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tokia matyt jau mano prigimtis, pedantiska as tuo atzvilgiu blush2.gif

Gal VANDENIS esi? blush2.gif
Atsakyti