QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:06)
nebutina viska paciai daryti, yra ivairiu budu, kaip palengvinti sau gyvenima...bet moteris turi buti susitvarkiusi visais atzvilgiais..., pvz vakar buvom Montvydo koncerte ir viena dama, nu tokia riebaluota galva
ir namai man turi buti tvarkingi...ai kiek zmoniu, tiek gyvenimo budu 

Pritariu,

QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:06)
bet moteris turi buti susitvarkiusi visais atzvilgiais...
Moteris gali būti tokia, kokia nori.
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 30, 18:21)
nea, Liutas as

QUOTE(linamog @ 2014 10 30, 18:26)
Moteris gali būti tokia, kokia nori.
tai taip, nori eiti riebaluota galva i koncerta ir eina, o kas jai uzdraus

mergaites, prisijungite prie www.sheaterraorganics.com su 30% nuolaida, truksta tik $16
QUOTE(ciurlionis @ 2014 10 30, 16:29)
mergaites, prisijungite prie www.sheaterraorganics.com su 30% nuolaida, truksta tik $16
Mergaitės,pareklamuokit ką nors

QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:31)
lyg ir prausiklis kažkoks buvo minimas,tik kažin kokiai odai 

tada visos urmu pirks ir antrą krepšį ciurlionis sukraut turės...

QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:31)
lyg ir prausiklis kažkoks buvo minimas,tik kažin kokiai odai 

sita gyre
http://www.sheaterra...ash-_p_299.html
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 16:42)
jau radau ir nusiunčiau,išbandysiu

Nezinau kam kitos pirko ta purskikli, bet as ji pirkau kaip moth repellent - priemone nuo kandziu, bo puse spintos merino ir kasmyro

QUOTE(JMD @ 2014 10 30, 15:50)
kas yra nelievas kasmyras ir kas yra lievas?
man kanda. man kanda visa vilna. tose vietose kur lieciasi su oda is karto parausta. Vadinasi visa pasaulio vilna yra lieva.
man kanda. man kanda visa vilna. tose vietose kur lieciasi su oda is karto parausta. Vadinasi visa pasaulio vilna yra lieva.
turiu ne vieną kašmyrinį megztuką ir kadangi pati esu labai jautri vilnai, tikrai vieni man kanda, o kiti nekanda ir galiu ant nuogo kūno nešiot

Aišku, gal yra tokių, kuriems absoliučiai visai vilna ir net pats švelniausias kašmyras kanda

QUOTE(7sense @ 2014 10 30, 18:57)
Nezinau kam kitos pirko ta purskikli, bet as ji pirkau kaip moth repellent - priemone nuo kandziu, bo puse spintos merino ir kasmyro