Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 spalio 2014 - 16:24
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:06)
nebutina viska paciai daryti, yra ivairiu budu, kaip palengvinti sau gyvenima...bet moteris turi buti susitvarkiusi visais atzvilgiais..., pvz vakar buvom Montvydo koncerte ir viena dama, nu tokia riebaluota galva doh.gif ir namai man turi buti tvarkingi...ai kiek zmoniu, tiek gyvenimo budu smile.gif

Pritariu, drinks_cheers.gif moteris turi buti ir prie svecio ir prie pecio, o lovoj [ jau garsiai nesakysiu]. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 10 30, 16:06)
bet moteris turi buti susitvarkiusi visais atzvilgiais...

Moteris gali būti tokia, kokia nori.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 10 30, 18:21)
Gal VANDENIS  esi? blush2.gif

nea, Liutas as biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2014 10 30, 18:26)
Moteris gali būti tokia, kokia nori.

tai taip, nori eiti riebaluota galva i koncerta ir eina, o kas jai uzdraus biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, prisijungite prie www.sheaterraorganics.com su 30% nuolaida, truksta tik $16
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2014 10 30, 16:29)
mergaites, prisijungite prie www.sheaterraorganics.com su 30% nuolaida, truksta tik $16

Mergaitės,pareklamuokit ką nors smile.gif lyg ir prausiklis kažkoks buvo minimas,tik kažin kokiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:31)
Mergaitės,pareklamuokit ką nors smile.gif lyg ir prausiklis kažkoks buvo minimas,tik kažin kokiai odai  g.gif

tada visos urmu pirks ir antrą krepšį ciurlionis sukraut turės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 10 30, 16:31)
Mergaitės,pareklamuokit ką nors smile.gif lyg ir prausiklis kažkoks buvo minimas,tik kažin kokiai odai  g.gif

sita gyre
http://www.sheaterra...ash-_p_299.html
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 16:42)

jau radau ir nusiunčiau,išbandysiu drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Nezinau kam kitos pirko ta purskikli, bet as ji pirkau kaip moth repellent - priemone nuo kandziu, bo puse spintos merino ir kasmyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 30, 15:50)
kas yra nelievas kasmyras ir kas yra lievas?

man kanda. man kanda visa vilna. tose vietose kur lieciasi su oda is karto parausta. Vadinasi visa pasaulio vilna yra lieva.

turiu ne vieną kašmyrinį megztuką ir kadangi pati esu labai jautri vilnai, tikrai vieni man kanda, o kiti nekanda ir galiu ant nuogo kūno nešiot wub.gif kaip ir merino vilna beje, viskas priklauso nuo gamintojo.
Aišku, gal yra tokių, kuriems absoliučiai visai vilna ir net pats švelniausias kašmyras kanda biggrin.gif aš irgi kažkada taip kategoriškai galvojau, kol nepataikiau ant gero kašmyro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2014 10 30, 18:57)
Nezinau kam kitos pirko ta purskikli, bet as ji pirkau kaip moth repellent - priemone nuo kandziu, bo puse spintos merino ir kasmyro g.gif

drinks_cheers.gif as irgi tikiuosi, kad salia visu kitu geru dalyku, tas purskalas saugo ir nuo tu bjaurybiu biggrin.gif
Atsakyti