Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Aš irgi prisidėsiu kad liūdna nebūtų biggrin.gif

užsikabinau už istorinių. Skaitau Pamela Clare Blakewell/Kenleigh Family Trilogy nu gi antrą įpusėjus galiu pasakyt jog kafuoju beskaitydama. Siužetai įdomūs, rašymas išsamus kupinas įtampos Skaitai ir atrodo veiksmas vis greitėja, įtampa vis auga. Na gi smagu nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2014 11 21, 22:50)
Aš irgi prisidėsiu kad liūdna nebūtų biggrin.gif

užsikabinau už istorinių. Skaitau  Pamela Clare Blakewell/Kenleigh Family Trilogy  nu gi antrą įpusėjus galiu pasakyt jog kafuoju beskaitydama. Siužetai įdomūs, rašymas išsamus kupinas įtampos Skaitai ir atrodo veiksmas vis greitėja, įtampa vis auga. Na gi smagu nors tu ką biggrin.gif


kokia epocha?
Atsakyti
1700 vidurys kažur. Amerikiečiai vis dar Anglijos kolonijos. Pirmoj knygoj antra knyga po kažkur 25 metų, Amerika vis dar kolonijos bet kariauja su prancūzais...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 22 lapkričio 2014 - 14:16
QUOTE(FoxLady @ 2014 11 22, 14:01)


ir kur dingo žinutė? biggrin.gif perskaityt spėjau, pasiūlymų peteikt ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 11 21, 15:37)
įsiterpsiu į tavo monologą. Nesupyksi?

Aš baigiau Cocktail seriją - rekomenduoju. Dabar skaitau Knitting in the city seriją. Patinka. Pirma knyga bani, nuspėjamas siužetas, bet pagrindinė vekkėja nestandartinė, tokia kiek trenkta, tai buvo fainai skaityt. Dabar emiausi antrosios - patinka.

nu aš labai tikiuosi kad įsiterpinėsit, nes nu su savim ne taip smagu bendrauti hihihi.gif Prašom plačiau-kas per knygos, kodėl patinka.

Aš pradėsiu paskutinę Teksaso serijos knygą. Sakau-super. Skaitau ir atsitraukti neina. Noriu dar. Pažiūrėjau Jodi Thomas knygos labai gerai vertinamos, tai skaytyčiau dar. Gal turit? Alijap tu ten belenkokius knygų sandėlisu turi blush2.gif rolleyes.gif :

Jodi Thomas The McLain serija
Jodi Thomas Whispering Mountain serija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 24 lapkričio 2014 - 08:27
QUOTE(mikki @ 2014 11 24, 08:25)
nu aš labai tikiuosi kad įsiterpinėsit, nes nu su savim ne taip smagu bendrauti hihihi.gif Prašom plačiau-kas per knygos, kodėl patinka.

Aš pradėsiu paskutinę Teksaso serijos knygą. Sakau-super. Skaitau ir atsitraukti neina. Noriu dar. Pažiūrėjau Jodi Thomas knygos labai gerai vertinamos, tai skaytyčiau dar. Gal turit? Alijap tu ten belenkokius knygų sandėlisu turi blush2.gif  rolleyes.gif :

Jodi Thomas The McLain serija
Jodi Thomas Whispering Mountain serija

cocktail serija - geras jumoras. Pati istorija gera. Gal antra knyga kiek silpnesnė. Trečioj knygoj pagrindinė veikėja įsivaizduoja gyvenanti meilės romane, tai gan neblogai tų romaniukų stiliumi kartais savo gyvenimą papiešia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 11 21, 13:37)

Dabar skaitau Knitting in the city seriją. Patinka. Pirma knyga bani, nuspėjamas siužetas, bet pagrindinė vekkėja nestandartinė, tokia kiek trenkta, tai buvo fainai skaityt. Dabar emiausi antrosios - patinka.

As irgi skaitau Knitting in the city serija. Pirma dali pradejau, bet nepabaigiau. Nesiskaite man. Antroji patiko, treciaja reikia kazkaip pradeti, manyciau turetu irgi gera but.
Dar skaiciau Stevie Kisner ''Waking up in Vegas'' patiko, istorija pasakoja vyras . daug jumoro.

Dabar nezinau, ka skaityti, goodread'e turiu nemazai knygu prisirankiojus, bet vistiek nezinau ko griebtis.

Mergaites, sakykit, gal priimsit mane i facebooko grupe. as siaip dazniausiai facebooke pasirodau, nei SM. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 11 22, 19:51)
ir kur dingo žinutė? biggrin.gif perskaityt spėjau, pasiūlymų peteikt ne  bigsmile.gif

Pasijutau ne i ta tema pakliuvusi biggrin.gif zinute pernesiau i kita 4u.gif
Atsakyti

ačiū ačiū wub.gif tik trūksta McLainų serijos pirmos knygos mastau.gif
Jodi Thomas The Texan's Touch unsure.gif arba man jau visai fool.gif

Aš dabar baigiu Wife Lottery seriją. Nu kaip man tas Rangeris patinka. Ir kitose knygose jis dalyvavo. Jo jumoro jausmas nerealus. Momentais juokiausi balsu net. Kažkaip net laukiau tos paskutinės knygos apie jį. Truputį nervina kad pagrindiniai herojai daugiau atskirai nei kartu būna, bet vistiek taip smagiai skaitosi.
Man patinka kad šitoj visoj serijoj apskritai visi charakteriai tokie įdomūs, veiksmo nemažai (nu gi Teksasas) ir tie jausmai tokie tikroviški atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 02 gruodžio 2014 - 09:11
QUOTE(alijap @ 2014 11 25, 21:35)
ups....
[...

ačiū ačiū. Šiandien pradedu naują seriją skaityti wub.gif

Vakar taupydama skaičiau paskutinę Wife lottery. Šiek tiek suvėlė pabaiga viską. Aplamai nekenčiu kai knygoje tempia tempia viską o paskui paskutiniuose puslapiuose viską išsprendžia, suvtvarko, atrodo kad autorė negalėjo jo padaryti anksčiau tai viską sugrūda. Čia taip pat-tempė tempė, o paskui susivokė kad jau per daug skyrių tai ras ras ir pabaigė viską: blogiečiai sugauti, vestuvės, pirma naktis(vos paminėta, aliooo) ir graži ateitis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 02 gruodžio 2014 - 09:10
O aš va skaitomoj knygoj gavau įdomų variantą - sekso scena aprašyta dvejopai ir skaitytojas gali pasirinkti katrą variantą skaityt - santūresnį ar atvirą biggrin.gif
Pabaigiau 2 Knitting in teh city knygą. Patiko. Eisiu skaityt trečiosios. Bet va dirbti reikia verysad.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 26 lapkričio 2014 - 11:03