Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 11 06, 16:18)
Apsaugok Viešpatie nuo tokio žmogaus... Čia mano asmeninė pozicija, iš mačiusios visą serijalą.... Tikrai nenorėčiau tokio nei brolio, nei vaiko, nei mylimojo... Nors daug kur jį teisinu, ir su juo sutinku...

O kad Kuziejaus nemylėjo, gal tik į gerą, užtai jis ir užaugo geras žmogus...

Nesiginčysiu, nes viso serialo nemačiau, tik mano manymu už kiekvieno žmogaus poelgio, gero ar blogo, slepiasi tam tikra priešistorė, ne tik įgimtos jo savybės, bet ir aplinka, kurioje jis augo ir gyvena, kiti žmonės, su kuriais jis bendravo, ir jei kažkurioje gyvenimo situacijoje žmogus pasielgė blogai, tai ne visada reiškia, kad jis blogas iš prigimties, kartais gal tiesiog aplinkybės, elementarus nepamąstymas, impulsyvumas gali lemti ne pačius geriausius poelgius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 06 lapkričio 2014 - 14:52
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 15:47)
Tikrai taip, del serveteliu is karto perspejom biggrin.gif
Man taip pat si scena labai jautri  wub.gif Saunuolis tevas. Jis vienas mylimiausiu mano personazu  ax.gif

bet tikrai drinks_cheers.gif ir man Samis pradeda patikti smile.gif
bet koks juokingas Giunėjus ,,susilaižęs" plaukus ir dar tas kostiumas, kažkoks nežinau lotuliukas.gif doh.gif beje, pastebėjau, kad jam visos kelnės ilgos, visos ant batų tartum nukritusios, nelygiai krenta. Čia scena buvom kai Kuzėjus su kostiumu buvo, tai kaip ledas wub.gif a va Giunėjus man su kostiumu kažkaip netvarkingai atrodo g.gif
Atsakyti
dar vienas kozeris Simai rankose, ar cia tik jai vienai taip ir tesiseka siame serijale doh.gif doh.gif doh.gif niekaip nesuprantu, jau nervai nelaiko rimtai. Simai viskas puikiai sekasi, apgaudineja, visus isdurineja, suka apie pirsta, o jai viskas ir sekasi kuo puikiausiai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 06, 13:50)
Nesiginčysiu, nes viso serialo nemačiau, tik mano manymu už kiekvieno žmogaus poelgio, gero ar blogo, slepiasi tam tikra priešistorė, ne tik įgimtos jo savybės, bet ir aplinka, kurioje jis augo ir gyvena, kiti žmonės, su kuriais jis bendravo, ir jei kažkurioje gyvenimo situacijoje žmogus pasielgė blogai, tai ne visada reiškia, kad jis blogas iš prigimties, kartais gal tiesiog aplinkybės, elementarus nepamąstymas, impulsyvumas gali lemti ne pačius geriausius poelgius.

drinks_cheers.gif

As visada taip sakiau ir sakysiu, tiek pirma karta ziuredama, tiek kelis kartus perziurejus si seriala - Giuniejus yra tokia pati aplinkybiu auka kaip ir Kuziejus. Sakysit kodel tada vienas "geras", kitas "blogas"? O todel, kad tai labai subjektyvu. Visi mes skirtingi, skirtingai suprantam skirtingus dalykus ir ta pati aplinka mus skirtingai itakoja. Bet, manau, jei berniukai butu auge darnioje vieningoje seimoje, viskas galejo buti kitaip. O gal ir ne cool.gif
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2014 11 06, 13:52)
bet koks juokingas Giunėjus ,,susilaižęs" plaukus ir dar tas kostiumas, kažkoks nežinau lotuliukas.gif  doh.gif beje, pastebėjau, kad jam visos kelnės ilgos, visos ant batų tartum nukritusios, nelygiai krenta. Čia scena buvom kai Kuzėjus su kostiumu buvo, tai kaip ledas wub.gif a va Giunėjus man su kostiumu kažkaip netvarkingai atrodo g.gif

Mazgis jis biggrin.gif
O Kuzia vyras is stuomens ir is liemens biggrin.gif Nera ko lyginti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 06, 07:50)

100% sutinku! Tačiau yra planuoti ir neplanuoti nusikaltimai, yra apsvarstytos ir netikėtos situacijos, pagaliau yra sažinė... Štai avarija buvo tikras atsitiktinumas... O štai Džemre palikimas, biznis, vedybos su Banu rimtai apsvarstyti žingsniai... Nesakau kad jie blogi, bent kol kas tikrai atrodo viskas teisinga... Taigi žiūrėkim kas bus toliau! Taip kad ir Simai, ji puikiai žino kaip šantažuoti, net motiną supančiojo... nemanau kad čia kaltos aplnkybės, čia jau žmogaus sąžinė..
Atsakyti
Bet tos sąžinės buvimas ar nebuvimas taip pat įtakojamas auklėjimo, t.y. aplinkybių ax.gif

Argi Giuniejus pats nesake, kad jis yra motinos kurinys?! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 lapkričio 2014 - 15:10
QUOTE(katanelis @ 2014 11 06, 07:52)
bet koks juokingas Giunėjus ,,susilaižęs" plaukus ir dar tas kostiumas, kažkoks nežinau lotuliukas.gif 

Oh Samis jautruolis! Jis vienas ir mano mylimiausių personažų!

O Giunėjus man kažkodėl šioje serijoje daug vyresnis atrodo,,.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 08:04)
Bet tos sąžinės buvimas ar nebuvimas taip pat įtakojamas auklėjimo, t.y. aplinkybių  ax.gif

Argi Giuniejus pats nesake, kad jis yra motinos kurinys?!  :ax:

Žinoma! Kai kalbame apie auklėjimą! Aš čia daugiau apie situacijas kalbėjau, kad kiekvienas elgiasi kitaip. O kad žmogus didžiąja dalimi yra formuojamas gyvenimo, tai čia faktas. Nors irgi galima būtų prieštarauti...pagal šį dėsnį Kuziejus visiškai jokio teisingumo savyje neturėtų turėti, jo gi niekas nemylėjo, niekada teisybės nematė, tik mušamas buvo, dar kalėjimo pamokos...na,bet išaugo žmogus... o yra ir puikių pavyzdžių gyvenime, kai tikrai vienodai auklėjami vaikai skirtingai gyvenimą supranta...taigi galim versti auklėjimo klaidas ir tėvam, ir mokyklai ir aplinkai, bet daugumoj suaugęs žmogus pats sprendžia kaip elgtis..
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 13:58)
Visi mes skirtingi, skirtingai suprantam skirtingus dalykus ir ta pati aplinka mus skirtingai itakoja.

QUOTE(Mockava @ 2014 11 06, 14:17)
Nors irgi galima būtų prieštarauti...pagal šį dėsnį Kuziejus visiškai jokio teisingumo savyje neturėtų turėti, jo gi niekas nemylėjo, niekada teisybės nematė, tik mušamas buvo, dar kalėjimo pamokos...na,bet išaugo žmogus...  o yra ir puikių pavyzdžių gyvenime, kai tikrai vienodai auklėjami vaikai skirtingai gyvenimą supranta...taigi  galim versti auklėjimo klaidas ir tėvam, ir mokyklai ir aplinkai, bet  daugumoj suaugęs žmogus pats sprendžia kaip elgtis..

ax.gif
Papildyta:
Ech, kokia vieta dabar cool.gif Tikiuosi, vertimas nesugadins visko doh.gif
Papildyta:
Deja deja, bet tikrai apgailetinas lietuviskas vertimas sad.gif Visiskai nesugriebe uz dusios sad.gif

O cia ne i tema biggrin.gif Kas ten sake, kad Guney klisas biggrin.gif Panasu, kad si gena abu broliai paveldejo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie jie abu šioj scenoj beviltiški... Tiek Kuzey, tiek Džemre..
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 06, 16:47)
Kokie jie abu šioj scenoj beviltiški... Tiek Kuzey, tiek Džemre..

jo tai jau tikrai, ypac dabar biggrin.gif kai dzemre zaisdama kortom, mintimis deda zeynep i suns dienas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
ajaijai nu bet jau ta Simai mad.gif mad.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif nu kas per zmogus, tikiuosi teksis visu ugiu i zeme, kai kas nors ja nuleis is padebesu gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 06, 15:03)
ajaijai nu bet jau ta Simai  mad.gif  mad.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif nu kas per zmogus, tikiuosi teksis visu ugiu i zeme, kai kas nors ja nuleis is padebesu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Nuleis, nuleis. Ir ne karta biggrin.gif Tik ji kaip feniksas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 06 lapkričio 2014 - 16:06
O man Giunejus,visas mamos kopija,ji tokia dviveide,apsimetele,ir jis toks pat,neduok dieve toki kaip Giunejus vyra turet,abu su mamule tik ziuri naudos.

Gaila Dzemre,atejo tokia laiminga,isejo su asarom verysad.gif
Siandien kai Dzemre zaisdama kortom i zeinep ziurejo ir burnojo,tai ta Zeinep man tokia i siurbele panasi,tamsi,veidas smailas..

O jau Samis,grozio ekspertas thumbup.gif handan tai i pugaciova panasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 06 lapkričio 2014 - 16:20