Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(širlė @ 2014 11 06, 15:17)
O man Giunejus,visas mamos kopija,ji tokia dviveide,apsimetele,ir jis toks pat,neduok dieve toki kaip Giunejus vyra turet,abu su mamule tik ziuri naudos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 16:58)

Bet, manau, jei berniukai butu auge darnioje vieningoje seimoje, viskas galejo buti kitaip. O gal ir ne  cool.gif

Visiškai drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad jei jų šeima būtų buvusi darni, jiedu būtų išaugę nuostabūs žmonės, gerų savybių jie ir dabar turi, o jei namie jie visada būtų turėję užuovėją, būtų suprasti ir mylimi tokie, kokie yra, kur kas geriau jiem viskas būtų susiklostę. Bet čia tik prielaidos, iš tikrųjų nežinosi, gal ir ne.
Atsakyti
As tai labiau pagrisciau savo nuomone, bet visi mano argumentai dar bus ateityje, todel tyliu biggrin.gif
Viena serija jau visai netrukus bus, kur pamatysime kiek kitoki Gunieju ir pacios galesime ivertinti ar jis is tikruju visda elgiasi taip kaip nori ir ar labai laimingas jauciasi gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 06, 16:55)
dar vienas kozeris Simai rankose, ar cia tik jai vienai taip ir tesiseka siame serijale  doh.gif  doh.gif  doh.gif niekaip nesuprantu, jau nervai nelaiko rimtai. Simai viskas puikiai sekasi, apgaudineja, visus isdurineja, suka apie pirsta, o jai viskas ir sekasi kuo puikiausiai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O man kol kas atrodo, jog Simai su psichika negerai, kažkaip sunku patikėti, jog sveiko proto žmogus taip elgtųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 15:41)
ax.gif
Papildyta:
Ech, kokia vieta dabar  cool.gif Tikiuosi, vertimas nesugadins visko  doh.gif
Papildyta:
Deja deja, bet tikrai apgailetinas lietuviskas vertimas sad.gif Visiskai nesugriebe uz dusios sad.gif

O cia ne i tema biggrin.gif Kas ten sake, kad Guney klisas biggrin.gif Panasu, kad si gena abu broliai paveldejo biggrin.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kai ziurejau UM tai man Kivanc visai nepatiko, jo tie ilgi plaukai, dar pamenu kaip burnojau, kad grazesnio aktoriaus negalejo rasti doh.gif o dabar didziausias simpatijas reiskiu siam aktoriui wub.gif

Mane tai labai sugraudino ta scena kur Kuzejus su Dzemre snekejo, antra kart apsiverkiau cry.gif Taip gaila abieju, abu supranta, kad vienas kita myli, o padaryti nieko negali. Zinant kas bus ateityje, tai i Zainep negaliu ziuret, fuj tokia
Atsakyti
o man sis serijalas jau darosi per sunkus, biski ibegau perziureti 2 serijas i prieki, nu bet kokia 10 - 15 minuciu prasukinejau, tai esu nelabai patenkinta, kas toliau besides? g.gif Labai jau biski pradeda i meksikiecius nesti, bet is tos puses, kad viskas sekasi tik vienai pusei blogiukams, Simai, giunejui ir t.t. o vat Kuzey tai as tyliu, turbut net paskutineje serijoje nematysim jo laimes ir dziaugsmo. Kazkaip per sunku cia viskas, jei sekasi tai tik vienam visa serijala, jei nesiseka tai irgi nesiseka viskas visa serijala. Kazkaip sunkokai cia biski g.gif Jau rodos tik zmogus atsistoja ant koju, bac irvel!! Cia kalbu kaip su juo pasielgs giunejus 24 serijoje lygtai. O su ta Simai cia isvis, dar kas tik nesides su ja, perdaug sunkus zmogus, jau tokia slyksti, kad net baisu...
Atsakyti
Jau seniai norejau parasyt - kokie Dzemres namai man jaukus! Tokie tikrai "namiski" rolleyes.gif Atrodo, iejai ten, duris uzsirakinai ir jau ramu, saugu wub.gif Nors gal cia ne vien del paciu namu, bet ir del namu gyventoju. Ta mama toki jaukuma gal sukuria. Mama, su kuria galima papletkint, rimtai pakalbet, tv paziuret, kortom pazaist wub.gif Kuri kartais paburnoja, kartais palepina, skanius pusrytukus paruosia wub.gif
Bet ir patys namai tokie mano skonio. Paprasti, tvarkingi, jaukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 11 06, 20:14)
Jau seniai norejau parasyt - kokie Dzemres namai man jaukus! Tokie tikrai "namiski"  rolleyes.gif  Atrodo, iejai ten, duris uzsirakinai ir jau ramu, saugu  wub.gif  Nors gal cia ne vien del paciu namu, bet ir del namu gyventoju. Ta mama toki jaukuma gal sukuria. Mama, su kuria galima papletkint, rimtai pakalbet, tv paziuret, kortom pazaist  wub.gif  Kuri kartais paburnoja, kartais palepina, skanius pusrytukus paruosia  wub.gif 
Bet ir patys namai tokie mano skonio. Paprasti, tvarkingi, jaukus  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikri mamos ir dukros namai. Ir pačių gyventojų santykiai gražūs, miela buvo žiūrėt, kaip Giulten ramino Džemrę, kai abi jos kartu nuėjo miegot, kol Zeinep užėmusi Džemrės kambarį.
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 06, 16:55)
o man sis serijalas jau darosi per sunkus, biski ibegau perziureti 2 serijas i prieki, nu bet kokia 10 - 15 minuciu prasukinejau, tai esu nelabai patenkinta, kas toliau besides?  g.gif Labai jau biski pradeda i meksikiecius nesti, bet is tos puses, kad viskas sekasi tik vienai pusei blogiukams, Simai, giunejui ir t.t. o vat Kuzey tai as tyliu, turbut net paskutineje serijoje nematysim jo laimes ir dziaugsmo. Kazkaip per sunku cia viskas, jei sekasi tai tik vienam visa serijala, jei nesiseka tai irgi nesiseka viskas visa serijala. Kazkaip sunkokai cia biski  g.gif Jau rodos tik zmogus atsistoja ant koju, bac irvel!! Cia kalbu kaip su juo pasielgs giunejus 24 serijoje lygtai. O su ta Simai cia isvis, dar kas tik nesides su ja, perdaug sunkus zmogus, jau tokia slyksti, kad net baisu...

Jus gal meksikieciu nemacius biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 06, 19:40)
Jus gal meksikieciu nemacius biggrin.gif  ax.gif

macius macius, ne ta norejau pasakyt, pats serijalas net nepalyginsi, bet tas siuzetas kartais taip nervuoja, kad visu tikrieji veidai, siekiai ir isdaigos paaiskeja vos ne paskutineje serijoje, ir rodos sekasi amzinai ne tam kam turetu sektis. Bet cia tik pradzia, neziurejau to serijalo iki galo, tai bus matyti kaip cia bus, bet is merginu pasisakymu, darosi aisku, kad tam Kuzejui su dzemre iki paskutines serijos viskas bus su itampa, nebus tokio atsipalaidavo, o ir ta Simai kaip prielipa vaidensis. Nu zodziu biski gal netaip issireiskiau del tu meksikieciu, cia aisku nepalyginama, bet jau tas Kuziejaus saziningumas ir dorumas rimtai i meksikieti kvaili uznesa, o Simai blogoji merga apgaule suviliojusi savo neva nestumo ir istekejusi ir dar cia neis atsikratyt jos iki pabaigos. doh.gif
Atsakyti
Pamacius Dzemre pirmoj serijoj sakiau kad baisesnes aktores negalejo parinkt biggrin.gif kad ji "nelimpa" siam seriale,o dabar man ji labai simpatiska,tokia "silta",nuosirdi,tik aisku figura bjauri smile.gif O kai kalbejos su Kuzejum atrode kad jie apsimaine vaidmenim,dabar ji myli, o jis susizavejas kita..
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2014 11 06, 12:34)
Pamacius Dzemre pirmoj serijoj sakiau kad baisesnes aktores negalejo parinkt  biggrin.gif kad ji "nelimpa" siam seriale,o dabar man ji labai simpatiska,tokia "silta",nuosirdi,tik aisku figura bjauri smile.gif O kai kalbejos su Kuzejum atrode kad jie apsimaine vaidmenim,dabar ji myli, o jis susizavejas kita..

Nejaugi? Negi nesimatė, jo meilės Džemre, kaip jis prievartavo save ištardamas jai, kad jie niekada negalės būti kartu? Nesimatė skausmo jo veide? Kaip jis negalėjo meluodamas netgi sau, jai į akis pažvelgti.. Taip jam patinka Zainep, bet jis gi pats sakė, kad jos nemyli... Taigi deda didelias viltis, stengiasi, tiki kad tai gali būti jo išsigelbėjimas nuo Džemre meilės... Negi aš tokia kvaiša, savo fantaziją įjungus ir tai įsivaizduoju... Ech... Čia aš visur meilę matau, ir UM mačiau Behliulyje ir čia blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Erijana @ 2014 11 06, 10:55)
o man sis serijalas jau darosi per sunkus, biski ibegau perziureti 2 serijas i prieki, nu bet kokia 10 - 15 minuciu prasukinejau, tai esu nelabai patenkinta, kas toliau besides?  g.gif Labai jau biski pradeda i meksikiecius nesti, bet is tos puses, kad viskas sekasi tik vienai pusei blogiukams, Simai, giunejui ir t.t. o vat Kuzey tai as tyliu, turbut net paskutineje serijoje nematysim jo laimes ir dziaugsmo. Kazkaip per sunku cia viskas, jei sekasi tai tik vienam visa serijala, jei nesiseka tai irgi nesiseka viskas visa serijala. Kazkaip sunkokai cia biski  g.gif Jau rodos tik zmogus atsistoja ant koju, bac irvel!! Cia kalbu kaip su juo pasielgs giunejus 24 serijoje lygtai. O su ta Simai cia isvis, dar kas tik nesides su ja, perdaug sunkus zmogus, jau tokia slyksti, kad net baisu...

Taigi čia drama... Bet kodėl gi nesiseka, visiems savotiškai sekasi, visiems nesiseka.... Visko bus!
Atsakyti