Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

o mane bski pradeda erzint serijalas smile.gif Simai ir ir t.t ir net Kuziejus, su savo trim moterelem doh.gif galiu pasakyt simtakart idomiau , kai veiksmas apie Giuniuka sukas,Vistik Neprilygsta filmas UM deja...( CIA MAN TAIP)...ten ir meile ir aistra ir neralius Kivanc...nu bet ziuriu toliau...Kad ir kaip Simai, ir jo seilejimasis su Zainep erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 06, 21:23)
Nejaugi? Negi nesimatė, jo meilės Džemre, kaip jis prievartavo save ištardamas jai, kad jie niekada negalės būti kartu? Nesimatė skausmo jo veide? Kaip jis negalėjo meluodamas netgi sau, jai į akis pažvelgti.. Taip jam patinka Zainep, bet jis gi pats sakė, kad jos nemyli... Taigi deda didelias viltis, stengiasi, tiki kad tai gali būti jo išsigelbėjimas nuo Džemre meilės... Negi  aš tokia kvaiša, savo fantaziją įjungus ir tai įsivaizduoju...  Ech... Čia aš visur meilę matau, ir UM mačiau Behliulyje ir čia  blink.gif
Papildyta:

Taigi čia drama... Bet kodėl gi nesiseka, visiems savotiškai sekasi, visiems nesiseka.... Visko bus!

Ne viena jus, ne viena smile.gif as irgi ir ta skausma maciau jo veide, ir kai i akis negalejo Dzemre paziuret meluodamas..istikruju, kai jau zinau, kad pas turkus kuno kalba daugiau pasako nei zodziai, tai bent jau vakar Kuzejaus kalba aiskiai tai parode, o Zeinep, tai kaip kazkas ir sake - bandymas issigelbet, pasislept nuo jausmu Dzemre. Bet siaip Dzemre saunuole, po visko, ji tikejo ta meile, jos lauke..islauke wub.gif
Atsakyti
o man tai Dzemres mama labai patinka , puiki aktore tokiu mimiku pameto bigsmile.gif
Atsakyti
Papasakokite kas vakarykštę seriją. Nemačiau vakar. Kompas sugedo, tai net rusiškai negaliu pažiūrėti doh.gif Kaip suprantu gera serija buvo. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 11 07, 07:23)
Ne viena jus, ne viena smile.gif  as irgi ir ta skausma maciau jo veide, ir kai i akis negalejo Dzemre paziuret meluodamas..istikruju, kai jau zinau, kad pas turkus kuno kalba daugiau pasako nei zodziai, tai bent jau vakar Kuzejaus kalba aiskiai tai parode, o Zeinep, tai kaip kazkas ir sake - bandymas issigelbet, pasislept nuo jausmu Dzemre. Bet siaip Dzemre saunuole, po visko, ji tikejo ta meile, jos lauke..islauke wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet žiūriu įsijautę merginos į turkus, iki šiol nežinau, koks ten filmas slypi po jūsų minimu kodu UM lotuliukas.gif o pakol išrišau kas tas Kivačas lotuliukas.gif

varau į priekį kelios serijos, jaučiu namuose tuos bus skyrybos, nes kompas virtuvėje, tai taip ir neišeinu iš ten lotuliukas.gif , bet valgyt šeimai padaryta biggrin.gif

pagalvojau sau viena, reiktų taip, kaip poniai Handan, šitiek serijų susiraukus vaidinti, tai po filmo tektų pas plastikus eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilmuke, UM tai Uždrausta meilė, pamenu mūsų bendros mamytės kol dar pipirai į darželius nėjo sėdėjo prie jo prilipusios biggrin.gif aš tik po Fatmagulum supratau kas yra turkiškas serialas, tai dabar Kuziuką žiūriu ir ateis laikas tai UM, tikrai nežinojau ką prarandu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien ziuredama i Zainep supratau, kad ji man i Maikla Dzeksona uznesa - ilgi juodi plaukai, isblyskes pailgas veidas, akys, net ir smaila nosis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 07, 12:05)
Siandien ziuredama i  Zainep supratau, kad ji man i Maikla Dzeksona uznesa - ilgi juodi plaukai, isblyskes pailgas veidas, akys, net ir smaila nosis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 07, 13:05)
Siandien ziuredama i  Zainep supratau, kad ji man i Maikla Dzeksona uznesa - ilgi juodi plaukai, isblyskes pailgas veidas, akys, net ir smaila nosis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai teisybe. As pamenu, kazkas, dar visai toj senoj temoj rase, kad ji su tais plaukais grynai Maiklas Dzeksonas. Tai man nuo tada ji tokia uzsifiksavus biggrin.gif ypac toj serijoj, kai buvo su tokiu raudonu megztiniu biggrin.gif nu viens prie vieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 07, 13:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cia tai teisybe. As pamenu, kazkas, dar visai toj senoj temoj rase, kad ji su tais plaukais grynai Maiklas Dzeksonas. Tai man  nuo tada ji tokia uzsifiksavus biggrin.gif ypac toj serijoj, kai buvo su tokiu raudonu megztiniu  biggrin.gif nu viens prie vieno biggrin.gif

nu tikrai nebuvau skaicius, bet reiskia ne man vienai taip pasivaideno lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 07, 15:05)

Kaip pirstu I aki biggrin.gif
Atsakyti