Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 11:02)
Na jo is tos puses taip, bet is kitos tai baiselis kazkoks! Tas feratas, ta simai, kad ir tas verslas kaip giunejus ji istume is ten, kaip ir pradzia kai bainde prekiauti rankinem visus pinigus investaves. Dabar dar ta zeynep prilipusi prie jo. Nu visko cia smile.gif Reikia laiko susidelioti smile.gif

Sutinku, tikrai jis nėra laimės kūdikis ir tikrai jam žiauriai nesiseka ir nesiseks... Bet kur ne kur saulės spindulėlis išlys ir jam... Kuziejaus didžiausia problema, jo galvosena, jo sąžinė! Kaip čia kažkuri sakė, kodėl jis negalėjo pažiūrėjęs į Simai su Ferhatu nuotrauką, jiems išsiųsti agal su šampano taure ir palinkėt laimingai! Tikriausiai dauguma iš mūsų būtumėm taip padarę! Bet čia Kuziejus, jis negali numoti ranka į viską, jis pasaulį mato teisingą ir pats nori tokiame gyventi...tačiau deja ir pasakose O tuo labaiu realiame gyvenime teisuoliams tikrai nėra legva gyventi! Juos visi stengiasi žlugdyti, paversti melagiais kaltais, apsišaukėliais ir t.t. O dar kai pakliūni į nusikaltelių pasaulį, tik galima įsivaizduoti kokiais būdais esi žlugdomas... Tai štai ir kovoja Kuziejus su jį supančiais, bet labiausiai pats su savimi...
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 11 17, 11:25)
Na, jei jam viskas būtų sekęsi, tai vaidmuo nebūtų įdomus, aktorius nebūtų galėjęs atskleisti visų savo galimybių, tobulai parodyti viso jausmų spektro ir nebūtų už šį puikų vaidmenį gavęs aukščiausio kinematografijos apdovanojimo Turkijoje - auksinio drugelio kaip geriausias Turkijos aktorius. Ir jis absoliučiai to nusipelnė! Jo Kuziejus nuostabus! Su visom savo sėkmėm ir nesėkmem, karštakošiškumu ir užsispyrimu, ašarom ir juoku, begaline meile širdyje ir pastangomis nuo jos išsivaduoti, o nepavykus, ją pripažinti. Jis vienodai gerai ir įtikinamai vaidina tiek paprastą vaikiną, mušantį kiaušinius ir kepantį bandeles, tiek vyrą, galintį mirti dėl savo mylimų žmonių, vienodai gerai perteikia džiaugsmą dėl kad ir mažiausios smulkmenos, tiek beprotišką skausmą, kai norisi jį apkabinti ir verkti kartu su juo tokiomis pačiomis kruvinomis ašaromis. Ir tas "nelaimėlis" Kuziejus leido jam visa tai mums parodyti. Bent jau aš labai tuo džiaugiuosi, nes man tai vienas iš dviejų pačių geriausių matytų serialų.

thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif puikiai pasakyta! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 17, 20:27)
kodėl jis negalėjo pažiūrėjęs į Simai su Ferhatu nuotrauką, jiems išsiųsti agal su šampano taure ir palinkėt laimingai! Tikriausiai dauguma iš mūsų būtumėm taip padarę! Bet čia Kuziejus, jis negali numoti ranka į viską,

o aš dar papildyčiau, jog čia Turkija ir požiūris visai kitoks...pas mus numojama ranka, jei žmogus nerūpi, bet ten-oficiali žmona, kad ir nemylima smile.gif
Atsakyti
Paprotinkis jus mane, gal ka praleidau, bet kai Fergatas isitrynei Simai seima ? Kuzeju ji pirma kart pas tevus atsiveze, tevas nusaut norejo, tai kaip dabar jie ziuri i ta seni ? kai jis ja laiko uz rankos ir sako - nesijaudink brangioji ?? tai kaip jie gali ramiai itai reaguot ?????? i kazkoki dieda ? nu niekaip man nedaeina. elgiasi kaip koks tevas butu o tai nei motina nepklause kas cia toks ? tik Kuzejus paskambina, tevo brolis sako - as ji uzmusiu, o kad SImai neaisku su kuom trankosi ?>?????
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 17, 20:51)
Paprotinkis jus mane, gal ka praleidau, bet kai Fergatas isitrynei Simai seima ?

kadangi tėvas mirė tai nieka sir nebešaudo biggrin.gif, o motina išsižadėjo jos...
Atsakyti
Merginos suprantu jus, kad filmas butu neidomus jei jam viskas sektusi puikiai, tikrai sutinku. To ir nereikia, bet turu omeny tai, kad jam aplamai kolkas per 29 serijas visiskai nesiseka, ir darosi per sunku ziureti, noretusi bent jau viena serija tokio atokvepio ir nors viena serija pasidziaukti, ir ramiai paziureti biggrin.gif gal kaip cia kazkas minejo, bus ir jam tu pasisekimu, bet kolkas as ju nemaciau per tas serijas kurias parode, todel ir laukiu kolkas, bet kaip manau dar tikrai nesulauksiu, nes dabar ir su Simai ten kazkoks konfliktas bus, neva jis ja sumus ir policija ji suims, siandienine serijos baiktis, neaisku kaip ten rytoi bus su tuo giuneju smile.gif Na zodziu, gal netaip supratot, tikrai nemanau kad butu idomu jei jam viskas eitusi kaip sviestu patepta, tikrai ne. Bet jau norisi nors kazkokio prasviesejimo ir jo gyvenime, nes nu taip jau nesisekti kad sakes su sakutem smile.gif Suprantu kad ir toliau bus visko, bet norisi nors truputi to atokvepio smile.gif Nors vienai serijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 18:22)
Merginos suprantu jus, kad filmas butu neidomus jei jam viskas sektusi puikiai, tikrai sutinku. To ir nereikia, bet turu omeny tai, kad jam aplamai kolkas per 29 serijas visiskai nesiseka, ir darosi per sunku ziureti, noretusi bent jau viena serija tokio atokvepio ir nors viena serija pasidziaukti, ir ramiai paziureti biggrin.gif gal kaip cia kazkas minejo, bus ir jam tu pasisekimu, bet kolkas as ju nemaciau per tas serijas kurias parode, todel ir laukiu kolkas, bet kaip manau dar tikrai nesulauksiu, nes dabar ir su Simai ten kazkoks konfliktas bus, neva jis ja sumus ir policija ji suims, siandienine serijos baiktis, neaisku kaip ten rytoi bus su tuo giuneju smile.gif Na zodziu, gal netaip supratot, tikrai nemanau kad butu idomu jei jam viskas eitusi kaip sviestu patepta, tikrai ne. Bet jau norisi nors kazkokio prasviesejimo ir jo gyvenime, nes nu taip jau nesisekti kad sakes su sakutem smile.gif Suprantu kad ir toliau bus visko, bet norisi nors truputi to atokvepio smile.gif Nors vienai serijai smile.gif

O jus pagalvokite kaip jam pasiseke, kad Ali laiku atvaziavo! biggrin.gif Ir kaip isvis nerealiai pasisek4, kad jis toki drauga kaip Ali turi thumbup.gif Toli grazu ne kiekvienam taip pasiseka gyvenime ax.gif Sekmes cia reikia ieskoti tarp eiluciu ir taip bus visada smile.gif Ir ne tik Kuziejui, beje. Paziurekime ar sekasi Guniejui? Ar tai, kas vyksta jo gyvenime, tikrai galime vadinti sekme? Ar jis laimingas? Jam snukio niekas nedauzo, bet dauzo ji psichologiskai. Kazin kas geriau? Ar sekasi Banu? Dzemre? Ir visiems kitiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 lapkričio 2014 - 19:51
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 17, 11:51)
Paprotinkis jus mane, gal ka praleidau, bet kai Fergatas isitrynei Simai seima ?  Kuzeju ji pirma kart pas tevus atsiveze,  tevas nusaut norejo, tai kaip dabar jie ziuri i ta seni ? kai  jis ja laiko uz rankos ir sako - nesijaudink brangioji ??  tai kaip jie gali  ramiai itai reaguot ?????? i kazkoki  dieda ? nu niekaip man nedaeina. elgiasi kaip koks tevas butu o tai nei motina nepklause kas cia toks ? tik Kuzejus paskambina, tevo brolis sako - as ji uzmusiu, o kad SImai neaisku su kuom trankosi ?>?????

Na man atrodo taip: pirma-tèvo nebėra, tai kas, motina šaudys? Antra - Ferhatas buvo pristatytas,ar pats prisistatė, kaip viršininkas, o ir pinigus gana lengva ranka dalijo, gi leido suprasti, kad jis už laidotuves mokėjo, o dar ir į saują dėdei įdėjo, na o trečia Simai vyras Kuziejus, o ne Ferhatas...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 17, 20:50)
O jus pagalvokite kaip jam pasiseke, kad Ali laiku atvaziavo! biggrin.gif Ir kaip isvis nerealiai pasisek4, kad jis toki drauga kaip Ali turi  thumbup.gif Toli grazu ne kiekvienam taip pasiseka gyvenime  ax.gif Sekmes cia reikia ieskoti tarp eiluciu ir taip bus visada smile.gif Ir ne tik Kuziejui, beje. Paziurekime ar sekasi Guniejui? Ar tai, kas vyksta jo gyvenime, tikrai galime vadinti sekme? Ar jis laimingas? Jam snukio niekas nedauzo, bet dauzo ji psichologiskai. Kazin kas geriau? Ar sekasi Banu? Dzemre? Ir visiems kitiems...

Tai as del ju nieko ir nesakau, visiems cia sunku, man nervoja ta Simai su tuo Feratu, bet tikiu kad ir jiems kadanors atsirugs to nekantriai ir laukiu smile.gif Apie Dzemre kita kalba, jos gaila kaip ir Kuzejaus, Ali super draugas tikrai smile.gif Suprantu, kad kekvienam savaip sekasi, savaip ir nesiseka. Bet jie visi antrame plane. Pirmame vistiek yra Kuzejus ir Dzemre, ju meile. Ir Kuzejaus kabinimasis i gyvenima is po kalejimo, todel ir sakau nu nors truputi to pozityvo jau laukiu ju gyvenime, bet itariu, kad dar ilgai teks laukti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai sakyčiau, kad pirmame plane čia yra broliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 12:22)

Tu visos serijos laimingos nori? blink.gif lotuliukas.gif tada tikrai ne tą serialą žiūri! lotuliukas.gif Aš žiūrėdama išmokau džiaugtis tokiomis,kai kas pasakysit smulkmenomis, kaip kad šiandieninis Kuziejaus bendravimas su tėvu, kai tas namines rites kepė, jo džiaugsmą, kai motina vos išlemeno"nuostabu,..... Kad visa serija bus vien tik nelaimės, jo- bus, bet kad visą žiūrėdama vien tik džiaugtis galėtum, tokios lyg ir neprisimenu! Taigi mėgaukis nors ir trumpomis Kuziejaus laimės akimirkomis! Pažiūrėk į jį! Mums atrodo jis toks nabagėlis, vaikščiojanti nelaimė, bet vistiek šypsosi, vistiek myli, vistiek džiaugiasi gyvenimu! Taigi, nėra jis toks jau ir nelaimėlis!

Dar pridursiu, gal jis net savotiškas laimės kūdikis? Pažiūrėkit, kiek jam nelaimių, jį muša, daužo ir gyvenimas ir aplinkiniai, o jis vis išsikapanoja, vis dar gyvas, sveikas ir visai nieko bachūras lotuliukas.gif ir panos apie jį sukasi, ir visi padėti puola....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 17 lapkričio 2014 - 20:25
QUOTE(Mockava @ 2014 11 17, 19:08)
Na man atrodo taip:  pirma-tèvo nebėra, tai kas, motina šaudys?

O ką, manai negalėtų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 17, 20:15)
Aš tai sakyčiau, kad pirmame plane čia yra broliai  ax.gif

drinks_cheers.gif Nes juk ir pavadinimas " Ugnis ir Ledas" biggrin.gif
Atsakyti