Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 13:09)
Tai as del ju nieko ir nesakau, visiems cia sunku, man nervoja ta Simai su tuo Feratu, bet tikiu kad ir jiems kadanors atsirugs to nekantriai ir laukiu smile.gif

Na Simai, mano nuomone jau atsirūdginėja, ir dar kaip! Tikrai nemanau, kad ji tokio gyvenimo tikėjos, o ir tėvą dėl savo kaltės laidoti, tikrai nėra džiaugsmas... o daugiau pamatysim ateity, tada arba džiaugsimės, arba dar labiau nekęsim... Asmeniškai man atrodo, kad jai net su kaupu atsirūgo, bet čia irgi, daug ką lėmė jos pasirinkimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 17 lapkričio 2014 - 20:34
QUOTE(Mockava @ 2014 11 17, 21:32)
Na Simai, mano nuomone jau atsirūdginėja, ir dar kaip! Tikrai nemanau, kad ji tokio gyvenimo tikėjos, o ir tėvą dėl savo kaltės laidoti, tikrai nėra džiaugsmas... o daugiau pamatysim ateity, tada arba džiaugsimės, arba dar labiau nekęsim... Asmeniškai man atrodo, kad jai net su kaupu atsirūgo, bet čia irgi, daug ką lėmė jos pasirinkimas...

Siandien buvo toks momentas, kad maciau jog ji nenori tokio gyvenimo, ir to kas bus veliau. Norejo baikti viska, kai pasake Feratui kad gal ji duos ta igaliojima Kuzejui ir skirsis, kad neva prades nauja gyvenima uzsieni, nes jos niekas nepalaiko, nieko nebeturi ir t.t. Bet Feratas pasake, tik mirtis mus isskirs. Ir vsio, panelei ner kur bedingti, bet jinai to ir nusipelne. Norejo prabangaus gyvenimo, tai tures, tik uz tai brangiai moketi teks jai paciai manau smile.gif Matesi, kad jinai nekiek nenorejo eiti pas to zuvusio vaikinuko tevus ir pranesti jiems kad ne Kuzejus o giunejus pertrenke ju sunu, bet buvo priversta to niekso Ferato.
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 23:56)
Siandien buvo toks momentas, kad maciau jog ji nenori tokio gyvenimo, ir to kas bus veliau. Norejo baikti viska, kai pasake Feratui kad gal ji duos ta igaliojima Kuzejui ir skirsis, kad neva prades nauja gyvenima uzsieni, nes jos niekas nepalaiko, nieko nebeturi ir t.t. Bet Feratas pasake, tik mirtis mus isskirs. Ir vsio, panelei ner kur bedingti, bet jinai to ir nusipelne. Norejo prabangaus gyvenimo, tai tures, tik uz tai brangiai moketi teks jai paciai manau smile.gif Matesi, kad jinai nekiek nenorejo eiti pas to zuvusio vaikinuko tevus ir pranesti jiems kad ne Kuzejus o giunejus pertrenke ju sunu, bet buvo priversta to niekso Ferato.

jau rašiau, kaip pasiklosi taip išmiegosi, bet jos vietoje būti doh.gif ne ne ne...daug ką pasirinko pati, bet daug kur elgiasi verčiama aplinkybių, o ir bijo dviejų žmonių: ir Ferhado, ir Kuzėjaus...nors persiplėšk, su kuriuo tą minutę esi, to ir klausai smile.gif o dėl filmo ginčytis neverta, kad ir kaip žiūrim, vis tiek, vienai nelaimėlis Kuzia, kitai karštakošis, dar kitai kietas vyrukas...kol kas man iš vis pirmame plane tik Kuzėjus su Ali, dar niekšas Ferhadas...o visi kiti prie Kuzės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 11 17, 14:56)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 17, 19:54)
O štai Giunėjus to neturi, jis turi tik mamą ir Banu, iš kurių nei vienos jis praktiškai nemyli, bet jas kenčia dėl savo naudos....

Na kol kas neatrodo, jog Giunėjus nemyli savo motinos, netgi sakyčiau priešingai, su ja vienintele šeimoje išlaikęs ryšį ir nepanašu, jog būtų nenuoširdus g.gif O dėl Banu, kad ir kokie jo tikslai, kažin, ar jam būnant su ja bent jau šiuo metu reikia labai "kentėti", vis dėlto jauna, graži, mylinti ir kas be ko pasiturinti moteris šalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 17, 20:25)
Na, jei jam viskas būtų sekęsi, tai vaidmuo nebūtų įdomus, aktorius nebūtų galėjęs atskleisti visų savo galimybių, tobulai parodyti viso jausmų spektro ir nebūtų už šį puikų vaidmenį gavęs aukščiausio kinematografijos apdovanojimo Turkijoje - auksinio drugelio kaip geriausias Turkijos aktorius. Ir jis absoliučiai to nusipelnė! Jo Kuziejus nuostabus! Su visom savo sėkmėm ir nesėkmem, karštakošiškumu ir užsispyrimu, ašarom ir juoku, begaline meile širdyje ir pastangomis nuo jos išsivaduoti, o nepavykus, ją pripažinti. Jis vienodai gerai ir įtikinamai vaidina tiek paprastą vaikiną, mušantį kiaušinius ir kepantį bandeles, tiek vyrą, galintį mirti dėl savo mylimų žmonių, vienodai gerai perteikia džiaugsmą dėl kad ir mažiausios smulkmenos, tiek beprotišką skausmą, kai norisi jį apkabinti ir verkti kartu su juo tokiomis pačiomis kruvinomis ašaromis. Ir tas "nelaimėlis" Kuziejus leido jam visa tai mums parodyti. Bent jau aš labai tuo džiaugiuosi, nes man tai vienas iš dviejų pačių geriausių matytų serialų.

Gražiai pasakyta thumbup.gif Jau savo darbą aktorius atlieka puikiai. Man mieliausios Kuzėjaus džiaugsmo akimirkos, kai jis, sulaukęs kokio netikėto gero žodžio ar palaikymo tiesiog kaip vaikas šypsosi bigsmile.gif Nors kol kas man jis, kaip kažkas pasakė, tiesiog vaikščiojanti nelaimė doh.gif
Atsakyti
darosi nuspejama situacija smile.gif Simai pakiso giuneju, feratas isvyksta i uzsdieni, nes zino kad kuzejus nepaliks taip visko, ieskos simai. Todel palieka ja viena kaip jauka, jis ja suras, o po to ferato vyrai sumus Simai ir apkaltins Kuzeju smile.gif Kaip paprasta Kuziuka apmauti smile.gif Feratas visada net ne vienu o keliais zingsniais priekyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 18, 07:02)
Na kol kas neatrodo, jog Giunėjus nemyli savo motinos, netgi sakyčiau priešingai, su ja vienintele šeimoje išlaikęs ryšį ir nepanašu, jog būtų nenuoširdus g.gif O dėl Banu, kad ir kokie jo tikslai, kažin, ar jam būnant su ja bent jau šiuo metu reikia labai "kentėti", vis dėlto jauna, graži, mylinti ir kas be ko pasiturinti moteris šalia biggrin.gif

Na dël motinos čia mano nuomonė, aš išvis nemanau, kad Giunėjus turi savyje meilės jausmą... Aišku, daug kas man prieštaraus ir bus teisios. mirksiukas.gif
O Banu taip, nėra kančia - turtinga, graži, plus serganti, nemylima ir su "puikiai" jį priimančia šeima! Dar mažas pliusas dėl Banu, visada Giunėjų valdanti, nors Giunėjus pats nori valdyti... Vienas malonumas!

Taigi Banu man irgi svarstytinas variantas lotuliukas.gif Čia mano asmeniška nuomonė- aš taip matau, ir kaip jau sakiau, nematau aš laimės Giunėjaus gyvenime, nu nematau ir nors jūs ką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erijana @ 2014 11 18, 07:40)
darosi nuspejama situacija smile.gif Simai pakiso giuneju, feratas isvyksta i uzsdieni, nes zino kad kuzejus nepaliks taip visko, ieskos simai. Todel palieka ja viena kaip jauka, jis ja suras, o po to ferato vyrai sumus Simai ir apkaltins Kuzeju smile.gif Kaip paprasta Kuziuka apmauti smile.gif Feratas visada net ne vienu o keliais zingsniais priekyje smile.gif

lotuliukas.gif kaip puiku! Nu va, ir nereiks poros serijų žiūrėti! Sutaupysit kelias geras valandas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 18, 14:51)

lotuliukas.gif kaip puiku! Nu va, ir nereiks poros serijų žiūrėti! Sutaupysit kelias geras valandas!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 18, 15:51)
Na dël motinos čia mano nuomonė, aš išvis nemanau, kad Giunėjus turi savyje meilės jausmą... Aišku, daug kas man prieštaraus ir bus teisios.  mirksiukas.gif
O Banu taip, nėra kančia - turtinga, graži, plus serganti, nemylima ir su "puikiai" jį priimančia šeima! Dar mažas pliusas dėl Banu, visada Giunėjų valdanti, nors Giunėjus pats nori valdyti... Vienas malonumas!

Taigi Banu man irgi svarstytinas variantas  lotuliukas.gif  Čia mano asmeniška nuomonė- aš taip matau, ir kaip jau sakiau, nematau aš laimės Giunėjaus gyvenime, nu nematau ir nors jūs ką  lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif kaip puiku! Nu va, ir nereiks poros serijų žiūrėti! Sutaupysit kelias geras valandas!  lotuliukas.gif

Reik ziuret, idomu kaip baiksis viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 11 18, 13:51)

O jeigu taip visą serialą praleist cool.gif Kiek susitaupytų biggrin.gif Ir valandų, ir nervų tuo pačiu biggrin.gif
Atsakyti
bet jau ta Gandan doh.gif kas per motina doh.gif doh.gif Kaip dziaugiausi,kad kai motinele su Giunejum prase prisipazinti Kuzejaus,kad jis kaltas prie Banu seimos,dziaugiuosi,kad neprisipazino,ir Giunejus koks slykstyne,ziuri i akis "pasakyk,kad tu kaltas" kai reikia kalte prisiimti tada Kuzejus tampa reikalingas..
Atsakyti