Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 09, 12:09)
Labukas, negirdejus nieko apie pusleline, net nezinojau kad gali pakenkti  unsure.gif Po IVFo matai, organizmas pasilpes, plius toks metu laikas, del to matomai ir puola virusai.
Tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif

Aciu verysad.gif tikiuosi ir as, kad viskas bus gerai unsure.gif dabar sedziu su dantu pasta ant lupos ir belieka laukti...
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 09, 09:15)
Merginos isivaizduojat  verysad.gif , siryt atsikeliau ir pusleline ant lupos issokus, o kiek esu girdjusi, kad tai gali pakenkti kudykiui  gun_bandana.gif . ir kaip tycia sekmadienis, ner kur paskambinti.

Nieko baisaus, svarbiausiai, kad ne pirma karta. As abu nestumus turejau ir kol kas viskas ciki!!
Atsakyti
Labas pleputes 4u.gif

mano savijauta tik blogeja, mane pykina net nakti verysad.gif keliausi nakti valgyt suriu siaudeliu, neimanoma uzmigti..paskui dar slapenkes uzkirtau su pomidoru, tada uzmigau, bet ryte pabudus vel pykinimas..itariu man lenvva nebus, pirmadienio ir naujos savaites taip nelaukiu, tiesiog siaubas ima sad.gif
ir dar sirdis mano taip tvaksi, anksciau irgi taip budavo, bet isgerdavau kalis +magnis ir nustodavo, o dabar nezinau ar galima toki derini :/

Galileja, nusipirk e arba e+a vitamino, praplesk kapsule ir nuolat tepk pusleline isberta vieta, geriausi vaistai ever wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 09, 13:51)
Labas pleputes 4u.gif

mano savijauta tik blogeja, mane pykina net nakti verysad.gif  keliausi nakti valgyt suriu siaudeliu, neimanoma uzmigti..paskui dar slapenkes uzkirtau su pomidoru, tada uzmigau, bet ryte pabudus vel pykinimas..itariu man lenvva nebus, pirmadienio ir naujos savaites taip nelaukiu, tiesiog siaubas ima sad.gif
ir dar sirdis mano taip tvaksi, anksciau irgi taip budavo, bet isgerdavau kalis +magnis ir nustodavo, o dabar nezinau ar galima toki derini :/

Galileja, nusipirk e arba e+a vitamino, praplesk kapsule ir nuolat tepk pusleline isberta vieta, geriausi vaistai ever wink.gif

Aciu mergaites, tik viena problemele, kad norgej sekmadieni niekas nedirba doh.gif apsurdas kazkoks, pradedu nebemegti norges mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 09, 12:51)
Labas pleputes 4u.gif

mano savijauta tik blogeja, mane pykina net nakti verysad.gif  keliausi nakti valgyt suriu siaudeliu, neimanoma uzmigti..paskui dar slapenkes uzkirtau su pomidoru, tada uzmigau, bet ryte pabudus vel pykinimas..itariu man lenvva nebus, pirmadienio ir naujos savaites taip nelaukiu, tiesiog siaubas ima sad.gif

Sunku sunku, su tais pykinimais is silpnumu. Zinok man irgi sirdis truputi kalatojas, nors siaip sirdies ritmas pas mane visa laika labai letas.Si savaitgali irgi vos pasivelku. Turiu labai daug darbu, o nieko neiseina nuveikti. Galva sukas, silpna, pykina bangom.
Magni ir kali kiek zinau galima gerti nestumo metu, kitos mergaites geria nuo skausmu gimdos srity- magnio miltukus, tai ir kalis turbut nekenkia, manau gali drasiai gerti.
Laikykimes mergytes, viskas praeis, viskas del svento reikalo juk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 09, 13:19)
Sunku sunku, su tais pykinimais is silpnumu. Zinok man irgi sirdis truputi kalatojas, nors siaip sirdies ritmas pas mane visa laika labai letas.Si savaitgali irgi vos pasivelku. Turiu labai daug darbu, o nieko neiseina nuveikti. Galva sukas, silpna, pykina bangom.
Magni ir kali kiek zinau galima gerti nestumo metu, kitos mergaites geria nuo skausmu gimdos srity- magnio miltukus, tai ir kalis turbut nekenkia, manau gali drasiai gerti.
Laikykimes mergytes, viskas praeis, viskas del svento reikalo juk  4u.gif

Stengiuosi laikytis ir valgyti daugiau, dabar truputi apsisvieciau kaip valdyti ta pykinima. O va magni zinau tikrai, kad galima, idomu kaip del kalio, na pasiklausiu gydytojos, antradieni jau eisiu smile.gif iki tol valgysiu bananu ir datuliu smile.gif visur rasoma, kad kai pykina, vadinasi maziukui gerai viskas, vystosi , tai tas ir guodzia labai smile.gif laikomes visos del savo mazuliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 09, 14:52)
Stengiuosi laikytis ir valgyti daugiau, dabar truputi apsisvieciau kaip valdyti ta pykinima. O va magni zinau tikrai, kad galima, idomu kaip del kalio, na pasiklausiu gydytojos, antradieni jau eisiu smile.gif iki tol valgysiu bananu ir datuliu smile.gif visur rasoma, kad kai pykina, vadinasi maziukui gerai viskas, vystosi , tai tas ir guodzia labai smile.gif laikomes visos del savo mazuliu  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Tikrai stiprybes,juk savyje auginate nerealu zmogiuka ir zavesites kai jis gims,kaip toki ten ir isauginote grazuoli ar grazuole wub.gif wub.gif wub.gif Del ju ir kenciame viska mirksiukas.gif
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 09, 13:51)

užuojauta 4u.gif
magnio tai tikrai galima, bet dėl kalio atsargiai. gal vien magnis padės. mano pulsas irgi padidėjęs, kala vis. o dar tas dusimas. jaučiu, rytoj manęs laukia kardiograma doh.gif

nu ir būsiu prisikalbėjus, kad nieko nepirksiu iki naujų metų blush2.gif prasinešėm po Prismos nuolaidas visom ne maisto prekėm. tai šį bei tą nusipirkom, o kai pamačiau nukainuotus šliaužtinukus, tai nesusilaikiau, nusipirkau keturis, nes gavosi po 4lt/vnt. bigsmile.gif taigi super kaina biggrin.gif gal daugiau nepasitaikys progų...
grįžus sukirtau cepeliną ir sėdžiu laiminga, kažkas pilve plazdena - ko daugiau reikia sekmadienio vakarą biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif del puslelines as irgi nieko nezinau , thu thu thu neturejusi niekada , tikiuosi netureti sio "dziaugsmo", tikekimes ir tau Galileja ji greit praeis!

Wunder uzuojauta del pykinimo, na tikekimes bus geresniu dienu, ir savijauta paskui gereja artejant 12 savaiteliu, laikykis 4u.gif 4u.gif
del Kalio- pritariu Tino nezinau ar ji taip lengva ranka gerai gert, maza ka kad maziukui per daug nebutu.. o Magni tai drasiai - ji ne nuo skausmu,ir siaip gine sake gerti nes jis vien gera daro 4u.gif labai reikalingas nesciosioms, magne Diasporal milteliai

kaip kitos ax.gif Atisa ir burbuliacija jau 9 savaitele jums isibegeja thumbup.gif Armantei turbut jau ir suejo 9?! g.gif wub.gif
greitai tas laikas lekt pradejo...

Tino sauniai apsipirkai thumbup.gif ai nu ir laikas jau wub.gif 4u.gif galima pirkti.

o sirdutes kad kala-spaudima matuojat? as tai vis pasimatuoju bet normaliai pulsas 65-70, atsilieku nuo mazojo su pulsu bent perpus:D jo apie 140 laikosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 09, 17:04)
sveikutes 4u.gif
del Kalio- pritariu Tino nezinau ar ji taip lengva ranka gerai gert, maza ka kad maziukui per daug nebutu.. o Magni tai drasiai - ji ne nuo skausmu,ir siaip gine sake gerti nes jis vien gera daro  4u.gif labai reikalingas nesciosioms, magne Diasporal milteliai

kaip kitos  ax.gif  Atisa ir burbuliacija jau 9 savaitele jums isibegeja  thumbup.gif  Armantei turbut jau ir suejo 9?! g.gif  wub.gif
greitai tas laikas lekt pradejo...

Tino sauniai apsipirkai  thumbup.gif  ai nu ir laikas jau  wub.gif  4u.gif  galima pirkti.

o sirdutes kad kala-spaudima matuojat? as tai vis pasimatuoju bet normaliai pulsas 65-70, atsilieku nuo mazojo su pulsu bent perpus:D jo apie 140 laikosi hihihi.gif

Aha, matuoju as. Bet siandien normalus- sirdies ritmas 60
o kuom kalis gali pakenkti? g.gif nelabai ka ir zinau apie si elementa. daznai juk buna kartu kalis su magniu, tai galvojau neturetu kenkt, kazkaip galvojau gal kartu geriau veikia g.gif

Fainai jo, jau 9a savaitele. Greiciau tos 12 ateitu rolleyes.gif Tau jau visai arti Edenut bigsmile.gif

Tino, kaip fainai,cepelinai rolleyes.gif Man cia sesuo nesenai cepelinu virtu bulviu buvo padarius, oi kaip skanu rolleyes.gif Pasidaryciau ir as, bet cia bulves labai nekrakmolingos, ir normalus cepelinai neiseina, suyra visai. Reikia labai daug krakmolo deti, o cia jo pirkti nera doh.gif tad liudnai gyvenam -be cepiaku sad.gif

As vel guliu paslika. Numigau dienos pogulio, galvojau jau jegu bus daugiau, pavaiksciojau pusvalandi ir vel kojas pakirto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 09, 18:04)

pulsas tai mano visada 75-95. spaudimas geras. tik daktarai kai puola matuot, tai vis sakau, kad žemas, bet kai pas juos tai visada normalus arba net aukštas būna. o man juk balto chalato sindromas. taip juokas ima, ko jau dabar taip matuot - ir taip aišku, kad bus aukštesnis nei normaliai lotuliukas.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 09, 18:36)
o kuom kalis gali pakenkti?  g.gif  nelabai ka ir zinau apie si elementa. daznai juk buna kartu kalis su magniu, tai galvojau neturetu kenkt, kazkaip galvojau gal kartu geriau veikia  g.gif

oi, su kaliu nejuokaukit. pamenat, kaip klinikose mirė vaikas, nes sesutė suleido vietoj kažkokio vaisto kalio. nuo kalio perdozavimo gali būt labai blogai. kai jo trūksta, irgi širdis kalatojasi. bet kad gert, reikia tikrai žinot, kad jo trūksta. tad sakyčiau, atsargiai. magnis nekenkia - perteklius pasišalina, o su stresu jis susinaudoja beveik visa dienos norma. taigi tikrai reikalingas. o kalio be gydytojo geriau negert.

biggrin.gif man MB nupirko tikrai skanių cepų. aš jų visada noriu. užsieny turbūt liūdniausia be jų. bet gal kokie vėdarai bent išeina ar bulviniai blynai?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 09, 18:13)
biggrin.gif man MB nupirko tikrai skanių cepų. aš jų visada noriu. užsieny turbūt liūdniausia be jų. bet gal kokie vėdarai bent išeina ar bulviniai blynai?

Nu vedarams tai zarnu nelabai yra is kur paimt, o bulviniai blynai gautusi turbut, bet as tarkavimo masinos neturiu, todel ir tu nekepu. Tenka pasimegaut tik gryzus i LT pas mama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 09 lapkričio 2014 - 19:30