Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Armante @ 2014 11 21, 18:49)
Ka kitos veiksite  4u.gif

Mes tai i kaima pas mano senelius vaziuojam, jau kaip pasiilgau, man ten kvepia vaikyste wub.gif mociutes bulviniu blynu uzsisakiau ir bulkuciu bigsmile.gif zodziu varom i kaima thumbup.gif tai turbut ir interneto neturesiu, tad gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 18:37)
Mes tai i kaima pas mano senelius vaziuojam, jau kaip pasiilgau, man ten kvepia vaikyste  wub.gif  mociutes bulviniu blynu uzsisakiau ir bulkuciu  bigsmile.gif  zodziu varom i kaima  thumbup.gif  tai turbut ir interneto neturesiu, tad gero savaitgalio visoms  4u.gif

Mmmm i kaima, smagu, pas mano mociute irgi labai smagu nuvaziuoti wub.gif
Ir dar kaip skaniai valgysi essen.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 21, 19:41)
Mmmm i kaima, smagu, pas mano mociute irgi labai smagu nuvaziuoti  wub.gif
Ir dar kaip skaniai valgysi essen.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Siaip labai vedaru norejau blush2.gif bet is musu seimos (be seneliu) as juos viena temegstu, niekas nevalgo, tai teks tenkintis blynais hihihi.gif Armantele, beje, ir as siandien lietinius kepiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie vedarus kalbat, mes kaip tik su visa seimyna praeita savaitgali pasidarem, buvau ziauuuriai ju issiilgus wub.gif
o lietiniai kaip tycia man tobulai nesigauna, nors labai juos megstu, ai kazkokie keisti buna biggrin.gif

gero savaitgalio Atisel kaime, smagu labai pas mociute kaime, na mano mociute is kaimo jau amzina atilsi, bet visada smagu prisiminti, silti prisiminimai wub.gif

na o kas del veikimo- as ruosiausi jau namie sedet bet susikloste taip, kad zygiuoju su savo vyro draugais krepsinio ziuret i bariuka drinks_cheers.gif biggrin.gif

Tino gero baliuko drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti

Kaip faina skaityti kai jus ten apie sniega kalbat, kaledines ir savaitgalines nuotaikas, skanius valgius rolleyes.gif taip jaukiai skamba viskas wub.gif

Siandien darbe visa diena skrandis buvo labai nepatenkintas, niekaip negalejau jo uzkisti. Ryte paskubom nespejau valgyt normaliai pasidaryti, tai isimeciau kelis sumustinius, bet labai jie neskaniai man ejos sad.gif Kazkaip tai man sumustiniai rugstus atrodo doh.gif Tai lekiau po darbo namo vel kuo greiciau bulviu pasikept biggrin.gif man irgi bulves gerai einas, po to priguliau pailset o dabar reikia keltis ir eiti tikros vakarienes galint, nes MB dar nevalges sedi ax.gif

Visu savaitgaliai idomus nusimato, mes tai ieskom naujo busto tai rytoj eisim viena apziuret. Tiek ir veiklos. Siaip yra darbeliu namie, tikiuosi blogumai neuzeis, galesiu kazka pasidaryti.

Atisiuk, gero tau savaitgalio kaime mirksiukas.gif

Edena, ziuriu niekaip neiseina namie pasedet biggrin.gif vis veikla kvieca cool.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif ilendu vel pasniukstineti blush2.gif labai dziaugiuosi uz visas ir smagu kad pilvukai auga 4u.gif blogumai irgi geras zenklas juk mirksiukas.gif bet linkiu kad ju maziau apturetumet 4u.gif

na bet burbuliacija netgi du?? bigsmile.gif thumbup.gif labai labai sveikinu!!! nuostabios zinios! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2014 11 21, 21:18)
labukas 4u.gif  ilendu vel pasniukstineti blush2.gif  labai dziaugiuosi uz visas ir smagu kad pilvukai auga 4u.gif blogumai irgi geras zenklas juk mirksiukas.gif bet linkiu kad ju maziau apturetumet 4u.gif

na bet burbuliacija netgi du?? bigsmile.gif  thumbup.gif labai labai sveikinu!!! nuostabios zinios!  4u.gif

Gavau atpilda dviguba 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas grazuoles 4u.gif wub.gif

Na ka , sniegutis uz lango sestadienio ryta - ir vel nieko nera graziau ir sventiskiau thumbup.gif lesykleles as pakabinus, tai pauksciukai siandien jau saulegrazas visas baigia isnesioti bigsmile.gif

Burbuliacija tikrai, su ramybe vis neiseina, jei mano vyrui paskambina kas nors tai jis sunkiai atsako, ir vis zygiuojam susitikti biggrin.gif aisku ir pats gal nori prasiblaskyt, nors vakar energijos turejau ir as pilnai tai visai smagiai pasisedejom thumbup.gif

siandien pas tevus lekiam, ir jau ramus vakaras laukia su filmu wub.gif

Ar matet Getsby (filma)? Nu zinokit superinis man jis, ir apie meile ir siaip labai labai graziai pastatytas toks nepriekaistingas wub.gif wub.gif wub.gif

Afroditei gero shopingo siandien 4u.gif 4u.gif As siandien irgi pilna minciu atsikeliau kai pagalvoju kiek visko reikes leliukui susipirkti tai plaukai siausiasi, dar nieko nezinau pagalvojau apie voneles ir panasiai , tai tikrai nuo 5 menesio pradesiu kad paskui nestresuociau biggrin.gif

Armante kad TV daug dirba tai dabar labai gerai drinks_cheers.gif as irgi mielai namie pasedeciau bet kai jam laisvas vakaras jau po darbu tai naturaliai ir as kazkur issiruosiu su juo nors mieliau likciau namie biggrin.gif
keistai keiciasi galvoje viskas, atrodo nebeidomus jau kai kurie pokalbiai kompanijose, vis labiau norisi ramybes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 lapkričio 2014 - 10:34
Labukas 4u.gif
QUOTE(Atisa @ 2014 11 21, 18:37)
Mes tai i kaima pas mano senelius vaziuojam, jau kaip pasiilgau, man ten kvepia vaikyste  wub.gif  mociutes bulviniu blynu uzsisakiau ir bulkuciu  bigsmile.gif  zodziu varom i kaima

oi, kaip fainai - į kaimą pas senelius blush2.gif jau 20 metų tokio malonumo nebeturiu.... verysad.gif džiuginkit senelių širdis, kol juos dar turite; paskui liks tik prisiminimai...

QUOTE(Edena @ 2014 11 21, 20:35)
apie vedarus kalbat, mes kaip tik su visa seimyna praeita savaitgali pasidarem, buvau ziauuuriai ju issiilgus  wub.gif
o lietiniai kaip tycia man tobulai nesigauna, nors labai juos megstu, ai kazkokie keisti buna  biggrin.gif

gero savaitgalio Atisel kaime, smagu labai pas mociute kaime, na mano mociute is kaimo jau amzina atilsi, bet visada smagu prisiminti, silti prisiminimai  wub.gif
na o kas del veikimo- as ruosiausi jau namie sedet bet susikloste taip, kad zygiuoju su savo vyro draugais krepsinio ziuret i bariuka  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Tino gero baliuko  drinks_cheers.gif

Edena, aš irgi beviltiškai nemoku kept lietinių - nu nesigauna doh.gif MB gyrėsi, kad moka, bet irgi ne itin idealiai hihihi.gif
džiaugiuosi, kad geras vakaras ir Tau gavosi. aš irgi šauniai pasisėdėjau. netikėtai gavom naminių cepelinų - labai skanūs thumbup.gif šiaip prisijuokiau,sudalyvavo daug mūsų, tai tikrai labai faina buvo. smagu pasiklausyti, kaip žmonės dirba, ir žinoti, kad man jau to nereikės biggrin.gif pasirodo, kai kas pradėjo daryti totalizatorių, kiek aš ištversiu namie su vaikučiais lotuliukas.gif dabar tai man norisi kuo ilgiau imt atostogas, bet kai jau kažkiek praeis, viskas įvyks, tai žinant mano darboholizmą, tikrai įdomus klausimas, kada užsimanysiu į darbą prasiblaškyt biggrin.gif

oi, koks gėris tas savaitgalis rolleyes.gif galima miegot, gulinėt ir nieko neveikt. apsitvarkėm namus, pažiūrėjom filmukų, eisiu knygą skaityt - nu ko daugiau norėt biggrin.gif hm, tik va kažko skanaus noriu, o ko - nežinau.
gero vakarėlio visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 22 lapkričio 2014 - 16:58
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 21, 20:46)
Kaip faina skaityti kai jus ten apie sniega kalbat, kaledines ir savaitgalines nuotaikas, skanius valgius rolleyes.gif  taip jaukiai skamba viskas  wub.gif

Burbuliacija bigsmile.gif du maziukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 11 23, 09:33)
Burbuliacija  bigsmile.gif du maziukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif
Pas jus TR temutej ziuriu kvepia labai nemazu kiekiu nestuke.gif nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 lapkričio 2014 - 13:06
Sveikutes, kaip ramu cia ax.gif

is TR temutes tikesimes greiciau jau nestukes prisijungs nestuke.gif 4u.gif jau nekalbant kiek PUPO parlekia bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Kaip savaitgalis visu smile.gif?
Mane tik siandien truputi erzint pradejo tas maisto isrankumas jau truputi atsibodo kasdien kazka siulyt sau ko norisi, nes vis dar viskas ne taip skanu kaip kazkada budavo, negi taip visa nestuma doh.gif

Siandien prisiziebiau zvakiu nuo pietu, ant lango jau uzsidejau eglute is lempuciu bigsmile.gif ir jaukiau namie prieblanda, filma viena paziurejom, dabar kito ieskau kokio smagaus lens.gif

Atsakyti