Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(ailima @ 2014 11 07, 09:23)
nemanau, kad pramuš, aš ne kartą jas gėriau, nes žiauriai nereguliarus ciklas, ir kartais tik mėnesį gerdavau, bet visada mm ateina 3d.po paskutinės tabletės, buvo kartą kad patepliojo rudai paskutinę tabl.geriant bet į rudus patepliojimus nekreipk dėmesio, mmm skaitosi, kai šviežias kraujas

mes tą dieną kai atskridom su lėktuvu, tai apie 20val. ėjom į parduotuvę, tikrai dirbo dar, o tos mažos parudotuvėlės maisto, kurios kas antame pastate tai dirba iki vėlumo, bet nepasakysiu kiek, mes buvom nulėkę vyno pasiimti, tai buvo beveik 22val. tai dirbo

thumbup.gif Aš planuoju penktadienį vakare paskutinę išgerti ir psio. O mm laukiamos būtų pirmadienį, vizitas pas gydytoją antradienį. Būtų viskas idealu.
Na pusryčius jaučiu teks įsidėti, nes po kelionės nusikalus būsiu, tai pardėj paskui nieko nenorėsiu ir liksiu nevalgius lotuliukas.gif
Mes skrydžiui nesirinkom maisto. Aj sakėm ką duos tą ir valgysim blush2.gif
Pas mane čiumodanas dar net nepradėtas krauti bigsmile.gif O apie garderobą irgi dar negalvojau... Jamti rūbus trumpom rankovėm ar ilgom, bet plonesnius? g.gif Suprantu, kad šortai jau netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 05, 20:54)
Murke, aktyvia forma pagerk jo bent 5mg. bet nepamirsk ir prie to nusipirkt B12 aktyvios formos nes folatas isstumia siaip B12 vt.O ka rodo homocisteinas?
Ar nesake genetike kad reiks tirtis dar? Pas mus yra dvi mergaites su tokiom paciom bedom,tai surado MTHFR geno mutacija ir vienai heterozigotoje o kitai homo.Beje,tai kur homozigotoje buvo nedidelis homocisteinas,tai irgi ne retai buna jis geras o buna geno mutacija ir todel nepasisavinamas folatas.
As nesidariau folato trukumo erotrocituose.Bet pas mane plazmoje buvo virs normos ir b12 virs normos. Homocisteinas buvo lg.ivarus.O va parode MTHFR geno mutacija.Mano siaip geras buvo hemoglobinas, tik feritinas budavo vis zemokas.Pradejus gydyma pasoko feritinas,kraujo tyrimas bendras, nukrito butent folines r. lygis plazmoje ir B12.
Klausiu del to kad jei MTHFR geno mutacija bus tai tikslingas kitoks truputi gydymas. Sekmes tau 4u.gif

Oi mergaites, as nebespeju skaityt ir puse praleidziu. Apsiknisimas darbe.
Mano homocisteinas 7, tai kaip ir vidurys. As galvojau, jeigu yra mutacija, tai bus blogas, o pasirodo va taip.
As tai galvoju, kai nueisiu pas gyd, tai paprasysiu pati kad paziuretu ta MTHFR. Man kol kas nieko nesake, ka reiks tirti papildomai, isskyrus tyrimus del trombofilijos. Ar cia tas pats?

Aciu jums smile.gif
Atsakyti
Kaip mūsų PUPienukės jaučiasi? ax.gif uff gathering.gif
Atsakyti
labas, mergaites 4u.gif
As jau nebespeju sekti ziniu doh.gif Ar galetumet "apsviesti", kuriu dabar mergaiciu HCG laukiame ir kada? Nica2, Meile? blush2.gif

Visoms PUPOMS ir besiturkinancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 07, 11:47)
labas, mergaites  4u.gif
As jau nebespeju sekti ziniu doh.gif  Ar galetumet "apsviesti", kuriu dabar mergaiciu HCG laukiame ir kada? Nica2, Meile?  blush2.gif

Visoms PUPOMS ir besiturkinancioms  4u.gif

Teisingai. Abiejų - nica2 ir meile - 11.13 turėtų būti tie teigiami hcg wub.gif

misheliina2, kaip punkcija? gathering.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 07 lapkričio 2014 - 12:57
Sveikutes! 4u.gif

As visiskai rami, nusiteikusi ,, kaip bus taip'', netgi pamirstu kartais, kad as PUPo. Nzn ar cia man duoda dievas taip stiprybes susitaikyti jeigu ir is sito karto bus pish.... blink.gif Zodziu let it be.. kaip be butu nuo musu niekas cia nepriklauso. ax.gif

Visoms ramaus, grazaus savaitgalio 4u.gif Jus visos, ypac, senbuves nuostabios thumbup.gif Linkiu jums viso ko geriausio... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 07 lapkričio 2014 - 13:14
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 07, 12:02)
Sveikutes!  4u.gif

As visiskai rami, nusiteikusi ,, kaip bus taip'', netgi pamirstu kartais, kad as PUPo. Nzn ar cia man duoda dievas taip stiprybes susitaikyti jeigu ir is sito karto bus pish....  blink.gif Zodziu let ir be.. kaip be butu nuo musu niekas cia nepriklauso.  ax.gif

Visoms ramaus, grazaus savaitgalio  4u.gif Jus visos, ypac, senbuves nuostabios thumbup.gif Linkiu jums viso ko geriausio...  4u.gif  4u.gif

Nu žinai... NUskambėjo kaip paskutinis atsisveikinimo laiškas blink.gif Ei mergyt, viskas dar tik prasideda, aukščiau nosį 4u.gif Dabar tik kantrybės, kantrybės ir geros nuotaikos tau ir tavo artimoje aplinkoje esančiai palaikymo komandai 4u.gif
Mes nugalėsim victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 07, 12:18)

Pas mane čiumodanas dar net nepradėtas krauti bigsmile.gif O apie garderobą irgi dar negalvojau... Jamti rūbus trumpom rankovėm ar ilgom, bet plonesnius? g.gif Suprantu, kad šortai jau netinka lotuliukas.gif

mes kai buvom, tai daugiau 14 nebuvo, tai apie trumpom rankovėm bliuskutes pamiršti reikįjo, su striuke rudenine man šalta buvo lotuliukas.gif

QUOTE(Meile_ @ 2014 11 07, 14:02)
Sveikutes!  4u.gif

netgi pamirstu kartais, kad as PUPo.

pirmą savaitę ir man taip būna, o paskui prasideda ženklų ieškojimai, išskyrų stebėjimas, papukų čiupinėjimas smile.gif ir visokie kiti patrizniojimai
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 11 07, 12:29)
mes kai buvom, tai daugiau 14 nebuvo, tai apie trumpom rankovėm bliuskutes pamiršti reikįjo, su striuke rudenine man šalta buvo  lotuliukas.gif

Niu dabar prognozės rodo 17-19 pliuso g.gif Kadangi aš šalčmirė, tai manau jamsiu golfų tuziną g.gif O striukė rudeninė tai čia jau būtina, be jos gi apšnerkšnyčiau lotuliukas.gif
aciuks.gif ailima
Gal dar Nica79 ką nors apie orus papasakos, taip sakant online kaip ten yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 07, 14:36)
Niu dabar prognozės rodo 17-19 pliuso g.gif Kadangi aš šalčmirė, tai manau jamsiu golfų tuziną g.gif O striukė rudeninė tai čia jau būtina, be jos gi apšnerkšnyčiau lotuliukas.gif
aciuks.gif ailima

kol saulė švietė, tai per šilta buvo su striuke, bet anksti temsta, jau 17val. saulė nusileidusi, ir temperatūra pakrenta iki 9-10, tai man tikrai buvo šalta, o dar vėjas buvo tuo metu šaltas, tai kai pūstelna doh.gif

tiesa jie labai mėgsta tamsias spalvas, juoda pas juos dominuojanti, o aš buvau su ryškiomis raudonomis kelnėmis, ir raudonu šaliku, tai vėrė mane žvilgsniu 90proc žmonių ir netik vyrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 07, 14:56)
Teisingai. Abiejų - nica2 ir meile - 11.13 turėtų būti tie teigiami hcg wub.gif

misheliina2, kaip punkcija? gathering.gif:

Oo, ir mano pirmas scanas 11.13 thumbup.gif Grazi diena bus wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 07, 15:02)
As visiskai rami, nusiteikusi ,, kaip bus taip'', netgi pamirstu kartais, kad as PUPo.

Per si IVF mane buvo apemes lygiai toks pat ramumas blush2.gif Tik kaip ailima sako, jis kazkur dinginet pradejo likus kelioms dienoms iki HCG hihihi.gif bet tokios panikos, kaip seniau vistiek nebuvo, giliai sirdy zinojau, kad pasiseke sikart wub.gif Ir tau to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pritrūkau Utrogestan 100 mg (30 rutuliukų).
Gal kas turite parduoti? Nes vaistinė sako atveš tik po 10 dienų.
O anksčiau, kai teiravausi, sakė, kad turi sočiai, iš anksto užsisakyt nereikia ;-(
Atsakyti