Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 07, 22:37)
Tikiuosi, kad bus subrende ir vyro kareiviukai nepaves  blink.gif , tai jie vis sakydavo kad tik apie 10 mato, tai as kazkaip ir galvojau, kad nugal 12 kokiu, dar tikrino man spaudima net 4 kartus g.gif , gal buvo uzkiles per anestezija, bet net nepajauciau kaip man ja suleido, kalbejau su gydytoju o po to atsibudau jau koridori, gydytojas pazadino o po to tik palatoj smile.gif

misheliina gathering.gif: suoliukas jau laukia ziniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 08, 12:22)
misheliina gathering.gif: suoliukas jau laukia ziniu  thumbup.gif

Prisidedu gathering.gif

Comma, vis pamirštu pasakyti, kad esu ne kartą apsižvengus nuo tavo atviro nuoširdumo bis.gif labai ačiū už tokią nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai PUPINUKEMS, linkiu tokiom islikt dar 9 menesius nestuke.gif
Besiturkinancioms dideles sekmes nestuke.gif tikslo link, gero turto ir rezultatu 4u.gif

norejau paklaust tu, kurios skrido per kijeva su ukrainos avialinijom- kaip pacios avialinijos, ar neprailgsta laikas laukt oro uoste, gal taip kokiu patarimu pasiulysit blush2.gif
kadangi del mm negalejom pirlt bilietu is anksto, tai su turku avialinijom jie dvigubai isbrango nei su ukrainos, nebent dar lieka liufthansa, bet su ja 400lt brangiau nei su ukrainos, o dabar kiekviena lituka taupom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 08, 11:02)
Comma, vis pamirštu pasakyti, kad esu ne kartą apsižvengus nuo tavo atviro nuoširdumo bis.gif labai ačiū už tokią nuotaiką 4u.gif

Visai apsigėdinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Mergaitės turiu klausimą (pas mane šian gi čemodanoje nastrojenije) - ar turkish airlines yra priduodamo bagažo matmenys, kurių negalima viršyti? Rankinio randu, kad negali būti daugiau nei 55x40x23, o kaip su priduodamu. Dėl svorio viskas aišku - 22 kg priduodamas ir 8 kg rankinis.
Kadangi čemodanų turiu kelių išmierų, tai va ir galvoju ar tą didesnį galiu jamti, nes mažesniame mažiau lauktuvių tilps blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Comma,registruoto bagazo svoris gali buti 30kg. Kas ant elektroninio bilieto parasyta nieko nereiskia,pas mus buvo parasyti isvis tik 20kg.
Kekviena oro liniju kompanija turi savo reikalavimus,o Turku laidziamas tikrai 30kg.Jei netiki pasiskambyk,ant bilieto yra ju tel.nr ir jie tau patvirtins leidziama svori.Sekmes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 11 08, 14:00)
Sveikutes 4u.gif

Comma,registruoto bagazo svoris gali buti 30kg. Kas ant elektroninio bilieto parasyta nieko nereiskia,pas mus buvo parasyti isvis tik 20kg.
Kekviena oro liniju kompanija turi savo reikalavimus,o Turku laidziamas  tikrai 30kg.Jei netiki pasiskambyk,ant bilieto yra ju tel.nr ir jie tau patvirtins leidziama svori.Sekmes 4u.gif

Aš galvojau, kad bendras ir registruoto, ir rankinio bagažo svoris gali būti iki 30 kg g.gif
Matyt registruoto bagažo matmenų nėra reglamentuota g.gif
Atsakyti
Comma,jei Jus skrendate su Turku oro linijom registruotas bagazas-30kg,rankinis-8 kg thumbup.gif
Pasiskambin,kad tau ramiau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 11 08, 14:27)
Comma,jei Jus skrendate su Turku oro linijom registruotas bagazas-30kg,rankinis-8 kg thumbup.gif
Pasiskambin,kad tau ramiau butu mirksiukas.gif

Nedraugauja niekas - nekelia ragelio verysad.gif
Aš vistiek neprisikrausiu tų 30 kg schmoll.gif Nesu fifa katrai reikia atskiro kambario rūbams lotuliukas.gif biggrin.gif
emirra aciuks.gif už pagalbą
Atsakyti
del bagazo biggrin.gif paziurejau ju psl, raso stai ka:

http://www.turkishai...ggage-allowance

kaip suprantu 30 kg tik verslo klasei mastau.gif

rankinis tai taip, 8 kg.
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2014 11 08, 15:01)
(pas mane šian gi čemodanoje nastrojenije)

pas mane irgi unsure.gif o taip rankos nekyla susidet butiniausius daiktus doh.gif
Atsakyti
Mes kai skridom i prieki, svoris registruoto buvo 29.8 kg, atgal-30,01 kg hihihi.gif
Sifonyte, mes skridom i pirma konsultacija su Ukrainos oro linijom, su persedim Kijeve 1,5 val, tai kol islipom,kol sulipom, realiai tik i tualeta spejom nueiti,labai greit laikas praejo. Aisku, turku oro liniju ten net nera ko lyginti, pacia kokybe turint omeny,bet jei dvigubai brangiau, tikrai nuskrisit su UIA jr viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 08, 17:06)
del bagazo biggrin.gif paziurejau ju psl, raso stai ka:

http://www.turkishai...ggage-allowance
kaip suprantu 30 kg tik verslo klasei mastau.gif

TIKRAI 30 kg, klausem dar oro uoste mes, musu irgi 27 kg buvo, as net keptuve savo veziausi nesmagu man tos bendros biggrin.gif ten pamenu ne rubai buvo o buitiniai rakandai daugiausia biggrin.gif o atgal kalna dae brindzos surio , vaistu ir visko prisikrove buvom, rakes( ju degtines) lauktuvems ir t.t tad tikrai 30 registruotam. rankinio nesveria niekada, tik Ryanair skrendant sveria smile.gif

Misheliina, jauciu kankini mus nezinioje g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 lapkričio 2014 - 17:12
QUOTE(Edena @ 2014 11 08, 16:11)
TIKRAI 30 kg, klausem dar oro uoste mes, musu irgi 27 kg buvo, as net keptuve savo veziausi nesmagu man tos bendros  biggrin.gif  ten pamenu ne rubai buvo o buitiniai rakandai daugiausia  biggrin.gif  o atgal kalna dae brindzos surio , vaistu ir visko prisikrove buvom, rakes( ju degtines) lauktuvems ir t.t tad tikrai 30 registruotam. rankinio nesveria niekada, tik Ryanair skrendant sveria smile.gif

Misheliina, jauciu kankini mus nezinioje  g.gif  biggrin.gif

Nieko nežinau apie brinzos sūrį blink.gif Papasakokit, gal ir aš be jo gyventi negaliu blush2.gif
Atsakyti