Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(nerimaujanti21 @ 2015 04 23, 23:13)
na is pirma pagimdziau ve problemu .. o si gruodi praradau vaikeli 8savaiciu.. tai nezinia kaip kas kodel buvo

Jei zinotume, kas buvo, galetumem bandyt apsisaugot, bet, deja..

Man jau lyg menesines baiges, kazkaip idomiai, trukdavo savaite, dabar 5 dienas paplaukiau ir baigesi. Bet plaukiau kaip uz tevyne. doh.gif o dabar stoviu ties abejojim riba,.ar bandyti vel. Be proto bijau..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 04 23, 21:39)
Jei zinotume, kas buvo, galetumem bandyt apsisaugot, bet, deja..

Man jau lyg menesines baiges, kazkaip idomiai, trukdavo savaite, dabar 5 dienas paplaukiau ir baigesi. Bet plaukiau kaip uz tevyne. doh.gif o dabar stoviu ties abejojim riba,.ar bandyti vel. Be proto bijau..

Aš vis dar laukiu savųjų, net testą gadinau, bet dėja, teks laukti doh.gif
Kaip širdis sako, taip ir daryk 4u.gif jei baisiai baisu, kokį mėnesėlį palauk ax.gif
Atsakyti
Rasau,tik nezinau kodel.. gal tiesiog kad issikalbeti..
Vakar nakti ir as netekau savo maziuko,jau 12 sav buvo...pirmas nestumas,pastojau is pirmo karto...perdaug gerai kad butu tiesa. Nuo pat pradziu mausdavo papilve pastoviai,bet niekas nekreipe i tai demesio sitoj airijos saly..7sav turejau scana,viskas buvo puiku,sirdele plake. O kas toliau nutiko,niekad jau nesuzinosiu. Pajutus stipresni skausma ir pradejus teplioti rusvai lekiau i ligonine vakar diena,aisku nieko nepesiau,niekas rimtai neziurejo,paskyre scana kitai dienai,kuri jau teko panaudoti tik patvirtinimui kad leliuko nebera..nakti pabudau kraujo klane ir baisiam skausme,itariu kad taip ir atrodo saremiai...paleido visus galus,lekiau i toleta,kur visiskam savo siaubui isgimdziau savo mazyli ir visa kita po jo...na paskui jau seke greitoji ir visi tokie mieli ir uzjauciantys staiga tapo tam paciam skyriuj kur buvau dienos metu...kelio nematau per asaras,vaizdai mane turbut persekios iki gyvenimo galo,milijonas neatsakytu klausimu ir kaip gyventi toliau...
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 27, 20:48)
Rasau,tik nezinau kodel.. kaip gyventi toliau...

Uzuojauta.dabar tik laikas uzgydys zaizdas.pakalbek su savo gp gal ka patars.o kuri lugonine cia airijoje tai pasielge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 27 balandžio 2015 - 23:03
QUOTE(*didi* @ 2015 04 27, 22:00)
Uzuojauta.dabar tik laikas uzgydys zaizdas.pakalbek su savo gp gal ka patars.o kuri lugonine cia airijoje tai pasielge

Einu pas gp siandien,bet is esmes tik kad gauti bilioteni..ne karta kreipiausi i ji pries tai pagalbos,negavau nieko. As tiesiog baisi nelaimele cia arba nemoku reikalauti.
Craigavonas,siaurine airija cia...

Sakykit,as dar kraujuoju ir pilva tampo,ar reikia gulineti ar geriau judeti? Nors kazka veikti siaip ar taip nera jokio noro...
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 28, 11:10)
Einu pas gp siandien,bet is esmes tik kad gauti bilioteni..ne karta kreipiausi i ji pries tai pagalbos,negavau nieko. As tiesiog baisi nelaimele cia arba nemoku reikalauti.
Craigavonas,siaurine airija cia...

Sakykit,as dar kraujuoju ir pilva tampo,ar reikia gulineti ar geriau judeti? Nors kazka veikti siaip ar taip nera jokio noro...

Na, kad nelaimele, tai nekalbekit taip, nes nera tikrai sitaip. Jei sirdele sustoja, tai neisgelbes jau niekur, nri UK, nei LT... ziauru, bet tokia tiesa.
Gal sirgot kuom nors, kas galejo sustabdyt vystymasi?
Kad pilva tampo tai normalu, nes gimda spazmuoja, valosi.. o del judejimo,.man bent jau sake daugiau pavaiksciot, kad issivalytu greiciau..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 04 28, 09:24)
Na, kad nelaimele, tai nekalbekit taip, nes nera tikrai sitaip. Jei sirdele sustoja, tai neisgelbes jau niekur, nri UK, nei LT... ziauru, bet tokia tiesa.
Gal sirgot kuom nors, kas galejo sustabdyt vystymasi?
Kad pilva tampo tai normalu, nes gimda spazmuoja, valosi.. o del judejimo,.man bent jau sake daugiau pavaiksciot, kad issivalytu greiciau..

Taip ir galvojau kad reikia pajudet..man viska paliko kad issivalytu naturaliai,tikiuosi taip ir bus ir nereikes papildomu priemoniu..
Dabar jau niekad nesuzinosiu kas nutiko. Net to,kad turejau nuojauta kad nesioju berniuka,net to nesuzinosiu ar tiesa. Niekuo nesirgau per tuos 3 men. Net slogos neturejau. Nervai tik pakrike buvo. Su vyru buvom apsipyke,nervinausi,bet tuo paciu metu turejau dideli draugiu palaikyma,tai kaip ir ligsvara buvo..dar sestadieni atrodo viskas gerai buvo,visa nescia jauciausi,krutine jautri..ir viskas taip greitai,per kelias val..
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 28, 10:51)
Taip ir galvojau kad reikia pajudet..man viska paliko kad issivalytu naturaliai,tikiuosi taip ir bus ir nereikes papildomu priemoniu..

Dabar jau niekad nesuzinosiu kas nutiko.

Priimk giliausią užuojautą 4u.gif ...Viskas taip pažįstama, išgyventa....bet laikas gydo.

Per daug judėt nereikia, saikingai, nepersitempiant. Gimda spazmuos, kraujuos, ir tas tęstis gali net kelias savaites, tarpais reiktų pasidaryt kontrolinius echo, kad stebėt kiek tų masių liko , ir kraujo tyrimus, kad stebėt hemoglobino lygį...Pagert geležies naudinga 4u.gif

Žinai...daug kas sakys, gamtos klaida..atsitiktinumas, bet 12 sav atsitiktinumų nebūna. jei tai genetiniai dalykai, viskas baigiasi anksti, 5-6 sav. Kai neštumas 9-12 av baigiasi, jau reik ieškot priežasčių - arba bent pasitikrint. Mano atveju pirmas neštumas ok, antras blogai, trečias blogai...dabar tyrinėjuos ar neturiu to nelemto afs..progesteronas irgi kritinėjo...Pasidomėk. Radus priežastis, bent galėsi nebekelt sau to kls kodėl ir savęs nekaltinsi, kad kažko nepadarei.

o dabar linkui kuo daugiau ramybės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 27, 21:48)
Rasau,tik nezinau kodel.. gal tiesiog kad issikalbeti..
Vakar nakti ir as netekau savo maziuko,jau 12 sav buvo...pirmas nestumas,pastojau is pirmo karto...perdaug gerai kad butu tiesa. Nuo pat pradziu mausdavo papilve pastoviai,bet niekas nekreipe i tai demesio sitoj airijos saly..7sav turejau scana,viskas buvo puiku,sirdele plake. O kas toliau nutiko,niekad jau nesuzinosiu. Pajutus stipresni skausma ir pradejus teplioti rusvai lekiau i ligonine vakar diena,aisku nieko nepesiau,niekas rimtai neziurejo,paskyre scana kitai dienai,kuri jau teko panaudoti tik patvirtinimui kad leliuko nebera..nakti pabudau kraujo klane ir baisiam skausme,itariu kad taip ir atrodo saremiai...paleido visus galus,lekiau i toleta,kur visiskam savo siaubui isgimdziau savo mazyli ir visa kita po jo...na paskui jau seke greitoji ir visi tokie mieli ir uzjauciantys staiga tapo tam paciam skyriuj kur buvau dienos metu...kelio nematau per asaras,vaizdai mane turbut persekios iki gyvenimo galo,milijonas neatsakytu klausimu ir kaip gyventi toliau...

Uzuojauta del to, kas ivyko.
Kad maudzia papilve arba joje jauciamas tempimas, tai yra nestumo dalis del raisciu tempimo, gimdos didejimo. Vienos tiesiog ta labai jaucia, kitos ne. Del sito gydytoju kaltinti nereikia, nes tai vienas is nestumo "malonumu". Tik jei jau jauti spazmus tada reik susirupinti.
Kadangi mano saskaitoje yra labai daug persileidimu galiu pasakyti, kad su viskuo susitaikoma, tiesiog tam reikia laiko, kad viskas nusiguletu ir aprimtu, tik svarbu neikristi i gilia duobe. Kad ir kaip sunku reikia eiti tolyn.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 28, 10:00)
o dabar linkui kuo daugiau ramybės  4u.gif  4u.gif

Atejom is vienos temos i kita,ar ne.. verysad.gif
Tai va,galvojau pasiekus 12sav nusiraminsiu jau..ir stai tau..deja kadangi "tik" pirma netektis,nemanau kad kas labai ieskos priezasciu. Gavau siuntima issitirti krauja po pusantro menesio del man regis to pacio afs. Turiu bedu su skydliauke,bet kraujo tyrimai buvo padaryti vos pries pora sav,kaip ir viskas gerai buvo. Oj,net nzn ko griebtis..
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 28, 12:10)
Atejom is vienos temos i kita,ar ne.. verysad.gif
Tai va,galvojau pasiekus 12sav nusiraminsiu jau..ir stai tau..deja kadangi "tik" pirma netektis,nemanau kad kas labai ieskos priezasciu. Gavau siuntima issitirti krauja po pusantro menesio del man regis to pacio afs. Turiu bedu su skydliauke,bet kraujo tyrimai buvo padaryti vos pries pora sav,kaip ir viskas gerai buvo. Oj,net nzn ko griebtis..

Paziurejau kad tikrai dave afs tyrima. Pasiskaiciau apie ji truputi,kazin,gal tai ir atsakymas..paskutiniu metu labai galva spausdavo,galunes tirpo,o jau atmintis tai isvis nuline buvo..
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 04 28, 11:43)
Paziurejau kad tikrai dave afs tyrima. Pasiskaiciau apie ji truputi,kazin,gal tai ir atsakymas..paskutiniu metu labai galva spausdavo,galunes tirpo,o jau atmintis tai isvis nuline buvo..

Labai užjaučiu dėl tokios patirties 4u.gif Laikas tikrai išgydys ir ašaros apiplaus žaizdą.
Tad kantriai lauk ir stiprink save ax.gif
Atsakyti