Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Tokio dalyko tikrai niekam nelinkeciau..
Man kosmaras tebesitesia,antra savaite kraujuoju..cia dar nieko,bet taip kankinuosi su skausmais..du ginekologai patvirtino kad gimda svari ir nieko nelike,tai is kur tie skausmai...pas viena dare slapimo tyrima ir tepineli eme,atsakymai kad viskas gerai..pas privatu ginekologa buvau po keliu dienu ir jis is echo nustate kad infekcija..geriu antibiotikus bet kolkas nieko geriau..
Man jau ir gyventi nebesinori,ne tik kad netekau savo leliuko,tai dar ir sitoki kosmara tenka kesti,o dar niekas normaliai nenustato kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 05 05, 21:07)
Man kosmaras tebesitesia,antra savaite kraujuoju..cia dar nieko,bet taip kankinuosi su skausmais..du ginekologai patvirtino kad gimda svari ir nieko nelike,tai is kur tie skausmai...pas viena dare slapimo tyrima ir tepineli eme,atsakymai kad viskas gerai..pas privatu ginekologa buvau po keliu dienu ir jis is echo nustate kad infekcija..geriu antibiotikus bet kolkas nieko geriau..
Man jau ir gyventi nebesinori,ne tik kad netekau savo leliuko,tai dar ir sitoki kosmara tenka kesti,o dar niekas normaliai nenustato kas darosi...

mane po nesivystancio isvale vaistais, kraujavau ir geriau nuskausminamuosius apie 3 savaites, po to baigesi.
labai linkiu ir jums kuo greiciau sveikti ir rasti ramybe...
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 05 05, 22:07)

tavo situacijoje nebera net ka bepridurti, tik palinketi greiciau sveikti.
as siandien isgeriau vaistu pirma doze, tai visi salutiniai imanomi ir pasireiskia, bet viska istversiu svarbiausia kad greiciau viskas baigtusi, siandien pramuse pradejau kraujuoti vaistu isgeriau nuo skausmo ir lauksiu kol viskas susitvarkys
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Laikykitės, mergaitės, kad ir kaip sunku, turime gyventi toliau... verysad.gif

Mes prieš dvi savaites sužinojom, kad penkioliktąją savaitę sustojo mūsų pilvinuko širdelė. Savaitę gulėjau ligoninėje, vaistais bandė iššaukti savaiminį persileidimą. Vaisius pasišalino, o placenta ne, tad viskas baigėsi abrazija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 05 10, 21:47)
Sveikos  4u.gif

Laikykitės, mergaitės, kad ir kaip sunku, turime gyventi toliau...  verysad.gif

Mes prieš dvi savaites sužinojom, kad penkioliktąją savaitę sustojo mūsų pilvinuko širdelė. Savaitę gulėjau ligoninėje, vaistais bandė iššaukti savaiminį persileidimą. Vaisius pasišalino, o placenta ne, tad viskas baigėsi abrazija.  unsure.gif

Jetau, bet jau koks nestumas didelis pas jus buvo verysad.gif as visa tiesiog nutirpstu is siaubo kai paskaitau tokias istorijas verysad.gif
as turejau nesivystanti liepa, vale su vaistais, man tai buvo siaubinga,as ir po siai dienai visa tarsi suakmenejus, mane taip viskas isgasdino, kad negaliu blink.gif

na bet turim laikytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sima* @ 2015 05 10, 18:47)
Sveikos  4u.gif

Laikykitės, mergaitės, kad ir kaip sunku, turime gyventi toliau...  verysad.gif

Mes prieš dvi savaites sužinojom, kad penkioliktąją savaitę sustojo mūsų pilvinuko širdelė. Savaitę gulėjau ligoninėje, vaistais bandė iššaukti savaiminį persileidimą. Vaisius pasišalino, o placenta ne, tad viskas baigėsi abrazija.  unsure.gif

Nezinau, ar yra tinkamu zodziu uzuojautai, bet linkiu greiciau atsigauti, o laikas pats viska sutvarkys.
Atsakyti
sveikos mergaites,
as beveik viska perskaiciau internete ka radau apie nesivystancius, vyras bara sako kam skaitai kam save skaudini, o as noriu zinoti kaip moterys gyvena toliau, kada pavyksta pastoti, perskaiciau tiek istoriju kad knygas kurti galima. Atrodo tureciau nurimti bet nepavyksta, siandien vaziuoju echoskopijai ziuresim ar issivale kas ar dar liko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele2010 @ 2015 05 12, 10:59)
sveikos mergaites,
as beveik viska perskaiciau internete ka radau apie nesivystancius, vyras bara sako kam skaitai kam save skaudini, o as noriu zinoti kaip moterys gyvena toliau, kada pavyksta pastoti, perskaiciau tiek istoriju kad knygas kurti galima. Atrodo tureciau nurimti bet nepavyksta, siandien vaziuoju echoskopijai ziuresim ar issivale kas ar dar liko.. unsure.gif

Ir man reikia viską žinoti, kas kaip ir kada vyksta, juo labiau mano pačios organizme, tad tavo nerimas suprantamas 4u.gif O po kurio laiko nurims ir visos audros ir nebebus taip įdomu viską skaityti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi viska perskaiciau ka radau.. ax.gif
Man praejo jau 2sav po visko..tik kodel jauciuosi tik blogiau ir blogiau..kasdien galvoju ka praradau,o jei pamatau nestuke ar maza leliuka,tai atrodo isprotesiu..
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2015 05 12, 17:43)
As irgi viska perskaiciau ka radau..  ax.gif
Man praejo jau 2sav po visko..tik kodel jauciuosi tik blogiau ir blogiau..kasdien galvoju ka praradau,o jei pamatau nestuke ar maza leliuka,tai atrodo isprotesiu..

2 savaites dar labai nedaug 4u.gif bus dar daug visokiu emociju ir nelengvu emociskai akimirku, bet po truputuka po truputuka ir atsitiesi 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 05 12, 21:21)
2 savaites dar labai nedaug 4u.gif  bus dar daug visokiu emociju ir nelengvu emociskai akimirku, bet po truputuka po truputuka ir atsitiesi 4u.gif  laikykis 4u.gif

Tikrai taip. aš kartais pasijausdavau kažkokia nenormali, nes atrodo jau geryn geryn, paskui vėl trenkia. Kažkaip išlenda ir tiek. Aną mėn vyras vieną dieną išvežt mane jau norėjo doh.gif buvo žiauri pilnatis.
Aišku, tai niekada nepraeis, neišnyks, nepasitrauks, tas kapelis širdyje visada bus.. Deja. tik teks išmokti su tuo gyventi ir susigyventi.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 05 12, 20:35)
Tikrai taip. aš kartais pasijausdavau kažkokia nenormali, nes atrodo jau geryn geryn, paskui vėl trenkia. Kažkaip išlenda ir tiek. Aną mėn vyras vieną dieną išvežt mane jau norėjo doh.gif buvo žiauri pilnatis.
Aišku, tai niekada nepraeis, neišnyks, nepasitrauks, tas kapelis širdyje visada bus.. Deja. tik teks išmokti su tuo gyventi ir susigyventi.

Butent laikas viska uzgydo, deje randai lieka, nes visas tas patirtas skausmas zaloja siela ir sirdi. As save guodziu, kad esu keturiu angelu mama, kurie mane globoja ir saugo nuo didesnio skausmo ir viskas tiesiog su laiku susidelios ir issispres i geraja puse. O iki to tiesiog stengsiuos atrasti laime ir dziaugsma kuris yra salia pat, tik per visas tas nelaimes nustumtas i sali. smile.gif
Atsakyti