Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Labai aciu visoms 4u.gif
Griztu vel su klausimu..siandien jau 6ta diena po.. vakar buvau pas ginekologe,ziurejo echoskopu,sake viskas atrodo gerai,issivale,jokiu infekciju,slapimo tyrimas taip pat geras,bet.. as jauciu nenormalu skausma papilvej,ypac slapinantis,toks jausmas lyg kas peili suvarytu i papilve,surakina visa tiesiog,tenka gerokai ant wc pasedet nes net atsistoti neina.. gal kam buvo taip ar panasiai? Paskyre antibiotiku,nors daktare pati sako nzn kam,nzn kas yra doh.gif
Atsakyti
Pūslės uždegimas. Reikai valgyt daug spanguolių, geriausia trintų šviežių, gerti meškauogės lapų arbatų, šildyt kojas...antibiotikai irgi gerai, bet reikia, kad jie būtš tinakami parinkti, .y. infekcija jiems nebūtų atspari. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms.. Turiu problemele nesivystanti nestuma desiniajame kiausintaki. Siandienai jau yra 6sav 3 d leido chemine injekcija praejo nuo suleidimo 6 dienos kas 3 dienas stebi daro analizus hormonas kyla, maiselis auga.. Sako tai normalu nuo injekcijos kad yra augimas, paskui kris...Sakykit ar kuriai nors buvo leista chemine injekcija ar padejo? Dekui didelis
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 05 02, 15:02)
Pūslės uždegimas. Reikai valgyt daug spanguolių, geriausia trintų šviežių, gerti meškauogės lapų arbatų,  šildyt kojas...antibiotikai irgi gerai, bet reikia, kad jie būtš tinakami parinkti, .y. infekcija jiems nebūtų atspari.  4u.gif

Tai kad zinok nemanau..slapimo tyrimas nerode jokios infekcijos, i toleta tikrai nevaro..turejau pusles uzdegima ne karta seniau,dabar ne toks jausmas..
Atsakyti
Merginos, gal galit parekomenduoti gerą ginę Vilniuje? Pas mano gudriąją užrašo po mėnesio...
Po išoperuoto negimdinio kraujuoja dvi savaites ir nieko nesidaro, noriu pasirodyti daktarei.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nesivystancio nestumo temoje radau kad aktyviai bendraujate cia.. taigi kreipiuosi i jus nzn palaikymo, patarimo, gal kam panasiai buvo..
Vakar suzinojau kad pas mane nesivystantis nestumas pagal mm buvo 8 sav verysad.gif
nusiunte i santariskes mano ginekologe sake kad turetu skirti vaistus kurie paskatintu greiciau issivalyti gimda, ten pasake kad reikia laukti.. atseit issivalyti pati.. jei jums tai buvo kiek laiko laukete? ar vis tiek dare abrazija?
vakar visa diena laikiausi, uztat nakti prablioviau tiek kad kelio per uztinusias akis nematau.. pasiemiau keliom dienom nedarbinguma, atsigauti, surikiuoti savo mintis.. kai pagalvoju kad teks dvi savaites laukti kad ten kazkas ivyktu kazkoks baisus sapnas..
Papildyta:
QUOTE(Zajza @ 2015 04 27, 22:48)
Rasau,tik nezinau kodel.. gal tiesiog kad issikalbeti..
Vakar nakti ir as netekau savo maziuko,jau 12 sav buvo...pirmas nestumas,pastojau is pirmo karto...perdaug gerai kad butu tiesa. Nuo pat pradziu mausdavo papilve pastoviai,bet niekas nekreipe i tai demesio sitoj airijos saly..7sav turejau scana,viskas buvo puiku,sirdele plake. O kas toliau nutiko,niekad jau nesuzinosiu. Pajutus stipresni skausma ir pradejus teplioti rusvai lekiau i ligonine vakar diena,aisku nieko nepesiau,niekas rimtai neziurejo,paskyre scana kitai dienai,kuri jau teko panaudoti tik patvirtinimui kad leliuko nebera..nakti pabudau kraujo klane ir baisiam skausme,itariu kad taip ir atrodo saremiai...paleido visus galus,lekiau i toleta,kur visiskam savo siaubui isgimdziau savo mazyli ir visa kita po jo...na paskui jau seke greitoji ir visi tokie mieli ir uzjauciantys staiga tapo tam paciam skyriuj kur buvau dienos metu...kelio nematau per asaras,vaizdai mane turbut persekios iki gyvenimo galo,milijonas neatsakytu klausimu ir kaip gyventi toliau...

as skaitau ir asaros kaupiasi, laikykis..
Atsakyti
Bandau klausinėti merginų, kiek laiko turi praeiti. Kai kam iki 5 sav. kraujavo, kol galutinai išsivalė gimda g.gif Man atrodė, kad čia viens du ir turi ateiti mėmės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele2010 @ 2015 05 05, 08:05)
sveikos  4u.gif
nesivystancio nestumo temoje radau kad aktyviai bendraujate cia.. taigi kreipiuosi i jus nzn palaikymo, patarimo, gal kam panasiai buvo..
Vakar suzinojau kad pas mane nesivystantis nestumas pagal mm buvo 8 sav verysad.gif
nusiunte i santariskes mano ginekologe sake kad turetu skirti vaistus kurie paskatintu greiciau issivalyti gimda, ten pasake kad reikia laukti.. atseit issivalyti pati.. jei jums tai buvo kiek laiko laukete? ar vis tiek dare abrazija?
vakar visa diena laikiausi, uztat nakti prablioviau tiek kad kelio per uztinusias akis nematau.. pasiemiau keliom dienom nedarbinguma, atsigauti, surikiuoti savo mintis.. kai pagalvoju kad teks dvi savaites laukti kad ten kazkas ivyktu kazkoks baisus sapnas..

Man buvo nesivystantis, 8,4 sav. Užfiksavo, kad nėra širdies veiklos. Na. abrazijos nenorėjau, nes ji būtų buvus jau antra. Taigi, nutarta gydyti konservatyvia praktika - laukti kol kas įvyks, įvyko po geros savaites, be jokių vaistų. Tačiau kadangi valėsi gimda nevisiškai gerai, buvo paskirti vaistai cytotec 3 tabl, bet jos man visiškai nesuveikė....tiesiog vaikštinėjau pas ginę kartą du per sav ir vis žiūrėdavo echoskopu...Tuoj bus mėnesis po vadinamojo persileidimo,ir vis dar ne pabaiga, tai ką...va tiek ir gėrio iš to natūralumo - mėnesis kraujavimo. Net nežinau ką patart..abrazija yr traumuojantis dalykas, na abortas, tik kad ne savo noru, o dėl neišvengiamybės...išvalo gimdą, viskas susitvarko žymiai greičiau...stresas aišku didelis,...natūraliu keliu einant...vėlgi..gali būt kad viskas baigsis abrazija, jei neturėsi kantrybės ar situacija komplikuosis...jei nori abrazijos, o santariškėse liepia laukt...na varyk pas savo ginę ir prašyk siuntimo abrazijai, tada ją ir darys ten...po abiejų patirčių...visgi manau, kad geriau abrazija. Kita vertus....reikia sau rast atsakymą kas geriau tau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 05 05, 10:48)
Man buvo nesivystantis, 8,4 sav. Užfiksavo, kad nėra širdies veiklos. Na. abrazijos nenorėjau, nes ji būtų buvus jau antra. Taigi, nutarta gydyti konservatyvia praktika - laukti kol kas įvyks, įvyko po geros savaites, be jokių vaistų. Tačiau kadangi valėsi gimda nevisiškai gerai, buvo paskirti vaistai cytotec 3 tabl, bet jos man visiškai nesuveikė....tiesiog vaikštinėjau pas ginę kartą du per sav ir vis žiūrėdavo echoskopu...Tuoj bus mėnesis po vadinamojo persileidimo,ir vis dar ne pabaiga, tai ką...va tiek ir gėrio iš to natūralumo - mėnesis kraujavimo. Net nežinau ką patart..abrazija yr traumuojantis dalykas, na abortas, tik kad ne savo noru, o dėl neišvengiamybės...išvalo gimdą, viskas susitvarko žymiai greičiau...stresas aišku didelis,...natūraliu keliu einant...vėlgi..gali būt kad viskas baigsis abrazija, jei neturėsi kantrybės ar situacija komplikuosis...jei nori abrazijos, o santariškėse liepia laukt...na varyk pas savo ginę ir prašyk siuntimo abrazijai, tada ją ir darys ten...po abiejų patirčių...visgi manau, kad geriau abrazija. Kita vertus....reikia sau rast atsakymą kas geriau tau.

aciu uz patarimus merginos.
esme ta kad man ir dave siuntima i santorus, ten sake laukti, mano norai nebuvo niekam idomus, as mieliau sutiksciau su abrazija nei su mintim kad neaisku kad kas issivalys jei issivalys. tada nuvaziavau privaciai pas ginekologa, ji graziai isaiskino kad kol kas nera tikslo ten listi, kad griztama prie "naturalumo" kad issivalys pati, liepe pagerti valerijono.. nu pageriau ir ka .. ogi kad nieko savijauta siaubinga, noreciau greiciau viska pamirsti, bet kur tau kai kas minute galvoji kad nesioji po sirdim vaisiu kuris sustojo vystytis verysad.gif
lauksiu, kito pasirinko neturiu, ko gero kita savaite jie niekas neivyks teks pedinti pas gydytoja echoskopijai, bijau net pagalvoti apie tai
Papildyta:
QUOTE(Verbena34 @ 2015 05 05, 10:42)
Bandau klausinėti merginų, kiek laiko turi praeiti. Kai kam iki 5 sav. kraujavo, kol galutinai išsivalė gimda  g.gif Man atrodė, kad čia viens du ir turi ateiti mėmės  schmoll.gif

o varge iki 5 savaiciu, mano hemoglobinas jau pakrites, as be plauku ir nagu liksiu doh.gif
visada atrodo kitiems tai ne tau, bet kai nutinka paciam... kazkoks kosmaras
Atsakyti
Bet as to laukimo nelabai suprantu irgi. Be abejo, as uz tai, kad issivalytu savaime. Bet man pvz menesi niekas nesivale. Sustojo ties 6 savaitem, o abrazija dare kai buvo 10. Viena pazistama irgi menesi pravaiksciojo su negyvu vaisium,taip pat sustojo 6savaiciu. Ji nieko neitare, kol nepradejo vemti su krauju. Pasirodo irstantis vaisius jau nuodijo organizma. Taip galima gauti ir kraujo uzkretima.

O traumuos ir abrazija ir savaiminis valymasis, kai kraujavimas tesis. Nes tadaa belekaip tos pabaigos greiciau sulaukt norisi..
Atsakyti
Varykit i lazdynu ligonine. Ten kiek zinau niekas nelaukia, daro iškart.
Atsakyti
gavau as tu vaistu galu gale Antakalnis parase. kalbeti teko su 5 ginekologais, tik santariskiu pasisako uz " laukima" rytoj gersiu pirmas 4 ziuresim kaip ten bus gal ir man iskart nesuveiks. siandien vaistu raminamuju prisisiurbus tai tikiuosi pavyks issimiegoti.
vat tas faktas kad tenka po sirdimi tuscia toliau nesiruosianti gyventi gemaliuka labiausiai ir varo nevilti, atrodo greiciau viskas praeitu ir galetum gyventi toliau. o ne sdeti darbe ir laukti kol persileisi, siaubas kazkoks. .priesui nelinkeciau
Atsakyti