QUOTE(Violeta* @ 2015 05 05, 10:48)
Man buvo nesivystantis, 8,4 sav. Užfiksavo, kad nėra širdies veiklos. Na. abrazijos nenorėjau, nes ji būtų buvus jau antra. Taigi, nutarta gydyti konservatyvia praktika - laukti kol kas įvyks, įvyko po geros savaites, be jokių vaistų. Tačiau kadangi valėsi gimda nevisiškai gerai, buvo paskirti vaistai cytotec 3 tabl, bet jos man visiškai nesuveikė....tiesiog vaikštinėjau pas ginę kartą du per sav ir vis žiūrėdavo echoskopu...Tuoj bus mėnesis po vadinamojo persileidimo,ir vis dar ne pabaiga, tai ką...va tiek ir gėrio iš to natūralumo - mėnesis kraujavimo. Net nežinau ką patart..abrazija yr traumuojantis dalykas, na abortas, tik kad ne savo noru, o dėl neišvengiamybės...išvalo gimdą, viskas susitvarko žymiai greičiau...stresas aišku didelis,...natūraliu keliu einant...vėlgi..gali būt kad viskas baigsis abrazija, jei neturėsi kantrybės ar situacija komplikuosis...jei nori abrazijos, o santariškėse liepia laukt...na varyk pas savo ginę ir prašyk siuntimo abrazijai, tada ją ir darys ten...po abiejų patirčių...visgi manau, kad geriau abrazija. Kita vertus....reikia sau rast atsakymą kas geriau tau.
aciu uz patarimus merginos.
esme ta kad man ir dave siuntima i santorus, ten sake laukti, mano norai nebuvo niekam idomus, as mieliau sutiksciau su abrazija nei su mintim kad neaisku kad kas issivalys jei issivalys. tada nuvaziavau privaciai pas ginekologa, ji graziai isaiskino kad kol kas nera tikslo ten listi, kad griztama prie "naturalumo" kad issivalys pati, liepe pagerti valerijono.. nu pageriau ir ka .. ogi kad nieko savijauta siaubinga, noreciau greiciau viska pamirsti, bet kur tau kai kas minute galvoji kad nesioji po sirdim vaisiu kuris sustojo vystytis
lauksiu, kito pasirinko neturiu, ko gero kita savaite jie niekas neivyks teks pedinti pas gydytoja echoskopijai, bijau net pagalvoti apie tai
Papildyta:
QUOTE(Verbena34 @ 2015 05 05, 10:42)
Bandau klausinėti merginų, kiek laiko turi praeiti. Kai kam iki 5 sav. kraujavo, kol galutinai išsivalė gimda

Man atrodė, kad čia viens du ir turi ateiti mėmės
o varge iki 5 savaiciu, mano hemoglobinas jau pakrites, as be plauku ir nagu liksiu
visada atrodo kitiems tai ne tau, bet kai nutinka paciam... kazkoks kosmaras