Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

Ačiū.Tai panašu kad ir svoris ir galvos skausmai ir dar cistos krūtinėje prisidės kartu su spirale kaip buvo su KT...Bandysiu alternatyvas pirmiausiai. 

Atsakyti
Is komentaru supratau, kad jeigu nuo KT auga svoris ir paskauda galva, tai su spirale nesitiket nieko geriau? unsure.gif
Atsakyti

Is komentaru supratau, kad jeigu nuo KT auga svoris ir paskauda galva, tai su spirale nesitiket nieko geriau? unsure.gif

Nežinau kam taip buvo, bet man su spirale nieko nesidaro, su tabletėm šiek tiek svoris buvo padidėjęs, nežymiai, didžiausias minusas buvo apatija mylėjimuisi, ko nėra su spirale.

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2018 11 14, 10:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72263531" data-time="1542180765"><div><p>Is komentaru supratau, kad jeigu nuo KT auga svoris ir paskauda galva, tai su spirale nesitiket nieko geriau? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nežinau kam taip buvo, bet man su spirale nieko nesidaro, su tabletėm šiek tiek svoris buvo padidėjęs, nežymiai, didžiausias minusas buvo apatija mylėjimuisi, ko nėra su spirale.</p>

Matyt nebandes neissiaiskinsi. Man KT visai nemusa noro, o va kg lipa ant manes kaip... doh.gif
Atsakyti

Su mirena "draugauju" jau 8 men, bet patepliojimai dar yra  :hmm:  bet tokie lengvi, dienai uztektu ir vieno plono ikloto.Gal kam buvo taip ilgai?Ir taip idomiai, tepliojo pora savaiciu, paskui savaite nieko, ir paskui vel jau kaip savaite, bet jau vos vos.Tiesa, geriamu KT visgi prireike atostogoms, o baigus jas gerti mm buvo labai gausios 9 dienas.

Del svorio, tai nukrito 3 kg, taciau man didziausia nauda ir geris, kad dingo galvos skausmai ir vemimai (pries isidedant mirena, 2-3 dienas iki mm vemdavau iki negalejimo, galva plysdavo, jokie vaistai skausmo nenuimdavo).

Del svorio, tai ginekologe sake, kad dazniausiai moterys tik "apkaltina" spirales ir kitas apsisaugojimo priemones del svorio priaugimo, nes taip lengviau pateisinti savo aptingima, leidima sau daugiau valgyti  :unsure: Nors zinau, kad pries hormonus labai sunku pasukauti, o ir mane pacia ziauriai traukia saldumynai  :oh:

Atsakyti
As visiskai sutinku, storejama nuo maisto, ne nuo tableciu, bet kai nekeiciant nei mitybos nei gyvenimo budo ima brasketi rubu siules, tai daugiau neturi ka kaltinti biggrin.gif Zinoma galima maziau est ar daugiau judet, bet galima pasiieskot kitos kontracepcijos biggrin.gif
Atsakyti

Bet tai čia kalba apie hormonus.  Man net po kenelogo injekcijų  "stogas nuvažiuoja", valgau apsisukdama, ir atrodo pavalgiau, o valgyt noriu. Ir netgi kai protas supranta kad vat prieš valandą pavalgiau ir turėčiau būti soti, tai laimei kad po kažkelinto pavalgymo skrandis  kaip visada sustreikuoja ir sustabdo , ir tada jau reikia valgyti tik tai nuo ko neskauda arba visai nevalgyti.

Atsakyti

Aš su Mirena beveik 7 mėn.tepliojo ilgai,dabar mėnesinės negausios tik ilgokos.

Atsakyti

Labukas visoms. 

Gal gal galit pasidalinti info tos,  kurioms spiralė buvo išimta? Kaip tai vyko? Kas buvo po to?  Ar dėjote kitą?  Per kiek laiko atsistatė mėnesinės?  

Atsakyti
Sveiki,
Spiralę išėmė sausio 8, mėnesinės prasidėjo po 3 savaičių.
Atsakyti

Ginekologė siūlo neskubėti keisti Mireną, nes leidžiama ir pernešioti, jeigu nėra mėnesinių. Nepaklausiau koks kraujavimas jau būtų laikomas mėnesinėmis - jeigu tik dieną koks kraujo krešuliukas ir pakraujuoja, kad iš esmės vos ne vieno tampono dienai būtų užtekę - čia jau mėnesinės ar ne? :) gal kuri susidūrėt? Nes man tokių mažų pakraujavimų būdavosi ir anksčiau, daugiausiai aišku toks patepliojimas, bet šviežiu krauju, ne tokios išskyros kaip prieš prasidedant normalioms mėnesinėms.

Šiaip susitarėm, kad galiu dar nešioti Mireną ir praktiškai pusę metų daugiau, bet kažkaip baisoka...

Atsakyti

Tai va,  man baigiasi kovo mėn.  Nu irgi baisoka,  nenoriu rizikuoti...  Kadangi vaikučių neplanuojam,  noriu dėti iškarto kitą spiralę.  Ar taip įmanoma: vieną išimą -  kitą įdeda :D ?  Spiralės instrukcijoje rašoma,  kad galima pakeisti kita... Bet ar turi praeiti laiko ar ne?  Gal kas turite info? 

Atsakyti