Sveikos, Mirena turiu metus ir 1 men laiko (vajej kai greitai prabego ), ir vis dar tesiasi tepliojimai (nera gausus, dienai pilnai uztenka ir vieno ikloto), paskutinis baigesi pries 4 dienas, o truko beveik menesi. Siandien apsilankiau pas ginekologe, tai kaip ji sake, esu "labai moteriska", net ir su mirena, mano organizmas gamina daug hormonu, gleivine stora, todel ir tepliojimai vyksta. Savo kolegei (sake taip pat tokie tepliojimai buvo ilgiau nei metus) patare pabandyti gerti didesnem dozem C vitamina bei pora savaiciu kasdien po stipria ibuprofeno tablete. Nes dar gali buti kad organizmas spirale priima kaip svetimkuni ir vyksta uzdegimas. Pasiule ir man taip pat pabandyti, pasidare idomu, nes nesu net girdejusi apie tai Gal zinot kanors, ar buvote susidure? Taip pat abejose kiausidese rado po "nesprogusi" folikula, sake kad cia normalu ir nera tikrai ko baimintis, ar yra buve taip jums? Tiesa, uzklausiau del cistu atsiradimo (viena pazistama labai prigasdino), tai sake, kad jos buna, kad atsiranda, bet dazniausiai pacios ir pranyksta.