Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Liolio @ 2014 11 19, 10:07)
As ir vel nepopuliari pabusiu. Bet man tos dauguma paskutinese temose detos lempos  schmoll.gif Ziuriu as kuo toliau, tuo labiau i tema jau nebeisipaisau. Kai pradejau cia dalyvauti, labai patiko visokie paraitymai, raizinukai, kristoliukai ir t.t. Galvojau kaip cia vyro reikes isprasyt. O dabar pati kazkaip i kitoki grozi pasinesiau. Turbut nebepataikau nei i klasika, nei i provansa,o i ka pataikau ir pati nezinau...

bet puiku , tokiu butu supratai kas patinka , o kas ne bigsmile.gif

gi nebutinai turi visoms patikti . As ir senai skaitau sia tema ir atsirinkau kas man patinka , o kas ne .
Zinau , kad daugeliui nepatiktu mano namai , bet gi ir neturi patikti ax.gif todel ir nesirodau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 19 lapkričio 2014 - 09:43
QUOTE(Juodai @ 2014 11 19, 09:32)
Na, dabar jau reikia mestis prie žvakinių sietyniukų ir mini gaubtelių. Žiūrėkit kokį šviestuvą aptikau... Koks čia sendinimas? g.gif Ar jis toks ir turi būti, ar dar reikia restauruoti?

Gražus bigsmile.gif Manau, kad jis toks turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 19, 10:32)

Aš kaip džiaugiuosi tuo Amber kvapu Rabambules užrodytu  wub.gif šaltam metų laikui pats tas.

uosčiau vakar, mano skoniui netiko, nors šiaip visai prabangus kvapas. Ir į massimo duti specialiai užėjau, nes nebuvau atreipus dėmesio iki tol biggrin.gif labiau į kainas žiūriu nei uostau lotuliukas.gif bet ten tai visai veu kvapas wacko.gif prisvilęs kažkoks...

Atsakyti
Į šviestuvų temą tai man dar toks nesuprantamas dalykas yra kaip šviečiantys plastmasės gabalai už kelis tūkstančius unsure.gif kad ir dizainerio, kad ir prabangaus plastiko... Bet tikrai yra gražių ir prabangių šviestuvų ir ne iš antikvariatų, bet nenorint išleisti n tūkstančių už juos, tenka tenkintis, ką siūlo antikvariatai, nes bent jau man toks vairantas priimtinesnis ir labiau vertę turintis nei pseudo sietynai iš Senukų.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 19, 10:32)

Na, dabar jau reikia mestis prie žvakinių sietyniukų ir mini gaubtelių. Žiūrėkit kokį šviestuvą aptikau... Koks čia sendinimas? g.gif Ar jis toks ir turi būti, ar dar reikia restauruoti?

bigsmile.gif forma labai maniškį didįjį primena, tik labiau ištemptas į ilgį.
Sendinimas kažkoks aptrupėjęs tongue.gif žiūrint kokio rezultato siekiat, galiu įsivaizduot jį kokiam vintažiniam mikse, bet labai jau avangardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 19, 10:35)
Gražus  bigsmile.gif Manau, kad jis toks turi būti.

QUOTE(femme @ 2014 11 19, 10:41)
bigsmile.gif forma labai maniškį didįjį primena, tik labiau ištemptas į ilgį.
Sendinimas kažkoks aptrupėjęs tongue.gif žiūrint kokio rezultato siekiat, galiu įsivaizduot jį kokiam vintažiniam mikse, bet labai jau avangardas biggrin.gif

Tai turbūt, kad jis jau toks ir ne kitoks. Bet kokiu atveju, reiktų pačiai pasirūpinti jo supakavimu ("need to be made flatter and you will have to organise it") biggrin.gif , ko padaryti negalėsiu, tai ir nesuku galvos daugiau dėl jo. Turbūt ir per aukštas man būtų, ir aptrupėjimas nelabai tiktų.
Neįsivaizduoju su tuo dydžiu svetainėje doh.gif. Turiu išsirinkus tokį naują sietyniuką, sakiau atsispausdinsiu ant ploterio realaus dydžio paveiksliuką, pasikabinsiu ir pažiūrėsiu, ar ne per didelis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 09:59)
gal ne tokie gražūs, kaip firminiai, bet funkciją turėtų atlikti, kaip manot? g.gif

Manau, kad geriau koki grazesni is maximiniu, lyg esu macius burbulu (man graziau gal burbulas), tai isnaudosiu wc ir po to susipilsiu kita. Buna gi dar 30 off tokioms prekems. Bet reikia geriau paieskoti man dar paciai, nes ju asortimentai skiriasi.

As kaip tik irgi ketinu prasinest po pardes del tu kvapu ir kvepalu doh.gif Nors nieko man jie nekvepia, kai stovi pas mane biggrin.gif Esu daug girdejus apie Loccitane, kad vieni intensyviausiu. Ju papildymas kainuoja internete iki 50 lt bigsmile.gif O tuscia bonkele su lazdelom - brangiau mad.gif

I MD irgi ikisiu nosi, kas ten per stebuklai unsure.gif

QUOTE(femme @ 2014 11 19, 10:20)
lėjiniai krištolai gražu biggrin.gif

Ikejinai? Kokie cia? g.gif

QUOTE(Rasytee @ 2014 11 19, 10:33)
Zinau , kad daugeliui nepatiktu mano namai , bet gi ir neturi patikti  ax.gif  todel ir nesirodau  biggrin.gif

verysad.gif
Papildyta:
Vaikui kambariui BRA uz gera kaina, kam nebutina klasika http://www.argos.co....ber/1449990.htm
Kazkodel amazone jie 160 sv unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 19, 09:07)
Turbut nebepataikau nei i klasika, nei i provansa,o i ka pataikau ir pati nezinau...

Ką jau čia biggrin.gif realiai tai nei pas vieną čia besirodančių nėra klasikos ar Provanso. Labai gerai Žalia Rūta įvardijo- muilo operos stiliukai biggrin.gif

Dėl liustrų, tai pažiūrėti jie visi atrodo thumbup.gif , bet mano namuose jie taip ir neprigijo- nukabinau ir liustrus , ir veidrodžius (neatmetu tikimybės, kad jų pasirinkimas buvo šios temos įtaka) lotuliukas.gif
Dabar svetainėje kabo šiuolaikiniai čekiški krištolo liustrai- garantuoju biggrin.gif alergijos nesukelia biggrin.gif Man gyventi su senienom neišeina, nors visada užsuku į tokias parduotuves ir su malonumu pasižvalgau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 19, 09:56)

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif http://www.leja.lt/l...ection=category
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 19 lapkričio 2014 - 10:05
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 19, 10:56)

LĖJINIAI lotuliukas.gif kokie dar ikėjiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 18, 10:56)
jau geriau pataupyt , bet tikrai deti juos  wub.gif stala , veidrodi ar sviestuva galima lengvai pakeisti , o apvadu taip jau kada nori nebeprisiklijuosi  ax.gif

apvadus galima priklijuoti kada nori, tik nulupti kada nori sunkiau - daugiau darbo smile.gif .

QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 10:03)
Dėl liustrų, tai pažiūrėti jie visi atrodo  thumbup.gif , bet mano namuose jie taip ir neprigijo- nukabinau ir liustrus , ir veidrodžius (neatmetu tikimybės, kad jų pasirinkimas buvo šios temos įtaka) lotuliukas.gif

oi bigsmile.gif , sitokie skonio pasikeitimai rolleyes.gif ? Kuria kryptim dabar bus einama ?

Jei atvirai, tai si tema tikrai turi itakos skonio (stiliaus) saviraiskai, tik reikia laiku susivokti smile.gif , kitaip gali pasigauti ir masini virusa lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 11 19, 11:28)
kitaip gali pasigauti ir masini virusa  lotuliukas.gif .

Jaučiu, jau turiu... doh.gif ..
Nors atidžiau panagrinėjus, blizgučiai nėra jau taip masiškai čia rodomi unsure.gif ... labiau baltos filinguotos virtuvės masiniam virusui gali būti priskirtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 19, 11:32)
Jaučiu, jau turiu... doh.gif ..
Nors atidžiau panagrinėjus, blizgučiai nėra jau taip masiškai čia rodomi unsure.gif ... labiau baltos filinguotos virtuvės masiniam virusui gali būti priskirtos  biggrin.gif

krištolai pas mane vonioj jau 1,5 (ar 2,5 g.gif ) metų kaba cool.gif virusas tikrai nekaltas biggrin.gif
Papildyta:
kažkada viešai džiaugiausi, kad gerai, jog temą atradau, kai namuose betrūko tik akcentų..., todėl pavyko išvengti tokių trumpalaikių susižavėjimų, kurie po to pasirodo svetimi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 19 lapkričio 2014 - 10:35