Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 11:03)
Ką jau čia biggrin.gif realiai tai nei pas vieną čia besirodančių nėra klasikos ar Provanso. Labai gerai Žalia Rūta įvardijo- muilo operos stiliukai biggrin.gif

Ne as, o Pupukas, kuri kazkodel dingo is temos verysad.gif

O Leja - tai cia jau lygiu lygis? Paskutiniu metu vis minit, kaip kazka tokio ax.gif
Atsakyti
Nu pažiūrėsim, ar čia liga, ar kas unsure.gif ... Tikiuosi vyras iš namų neišvys su visais krikštolais, kai bus rezultatas, nes tiek įtikinėjau, kad mums to reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 11 19, 11:28)
apvadus galima priklijuoti kada nori, tik nulupti kada nori sunkiau - daugiau darbo  smile.gif .
oi  bigsmile.gif , sitokie skonio pasikeitimai  rolleyes.gif ? Kuria kryptim dabar bus einama ?

Jei atvirai, tai si tema tikrai turi itakos skonio (stiliaus) saviraiskai, tik reikia laiku susivokti  smile.gif  , kitaip gali pasigauti ir masini virusa  lotuliukas.gif .

bet gi juos reik glaistyt , dazyt g.gif
jau gaunasi visas remontas namie , dulkiu kalnai nuo prisveitinejimo
Atsakyti
Kaip manote, ar tiktų ši spinta į provanso temą? Esu pasiryžusi persidažyti, nulakuoti.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 11:40)
pavyko išvengti tokių trumpalaikių susižavėjimų, kurie po to pasirodo svetimi cool.gif

Na, galima tuomet jų atsisakyti smile.gif . Juk gali atsirasti žmonių, kuriems reikia to, ko man ne. Nieko nepakeičiamo nėra smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 11 19, 10:28)
oi  bigsmile.gif , sitokie skonio pasikeitimai  rolleyes.gif ? Kuria kryptim dabar bus einama ?

Na tie skonio pasikeitimai ne tokie dideli. Kryptis- kuo daugiau patogumo, ergonomikos ir jaukumo namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 19, 11:41)
O Leja - tai cia jau lygiu lygis? Paskutiniu metu vis minit, kaip kazka tokio ax.gif

nei "tokio", nei "kitokio", tiesiog parašiau, kad jų krištolai man gražūs cool.gif ir brangūs, žinoma.

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 19, 11:45)
Na, galima tuomet jų atsisakyti smile.gif . Juk gali atsirasti žmonių, kuriems reikia to, ko man ne. Nieko nepakeičiamo nėra smile.gif.

ai nežinau, nemėgstu nei pirkt, kad tik būtų, nei keist, bžikui užėjus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 11:48)
ai nežinau, nemėgstu nei pirkt, kad tik būtų, nei keist, bžikui užėjus cool.gif

Aš ne apie bžiką, o apie tai, kai negali susigyventi su kažkokiu daiktu. Nu kaip dabar žinot, kad jis tau netinka? Mano atveju, ramybės neturėjau per tuos krištolus doh.gif , vis lindau žiūrinėtis, vis dėliojau ant savo fotkių bekekiek variantų... Nu reikėjo man tokį paturėt.
Šiaip, jei jau pasikabinam/pasidedam, tai reiškias, kad tinka. Jei nelimpa iškart - atsisakom, nelaikom, kad įtikinti save priešingai.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 11:47)
Kryptis- kuo daugiau patogumo, ergonomikos ir jaukumo namuose ax.gif

na ir ką būtent Jums tai reiškia?

nes būna, kad patogumas ir jaukumas suprantamas kaip apsidėliojimas pledais, kalnu pagalvėlių ir kojų kartu su senbernaru susikėlimas ant sofos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 19, 10:45)
Kaip manote, ar tiktų ši spinta į provanso temą? Esu pasiryžusi persidažyti, nulakuoti.

Bet čia nebus Provansas, tai kantri stilius. Vakar perskaičiau vienam blog'e, kaip perdažė komodą:
dabar

buvo

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 10:55)
nes būna, kad patogumas ir jaukumas suprantamas kaip apsidėliojimas pledais, kalnu pagalvėlių ir kojų kartu su senbernaru susikėlimas ant sofos lotuliukas.gif

Įeina ir tai biggrin.gif tik ant sofos voliojasi ne senbernaras, o du maži šuniukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 19 lapkričio 2014 - 11:03
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 19, 11:45)

http://www.part.lt/i...c733ae58159.jpg[/img]

http://www.part.lt/i...b3a637f7430.jpg[/img]

http://www.part.lt/i...20d60b42672.jpg[/img]

Turim labai labai panašią rūsyje, nekilo man minčių tokią spintą privesti prie provanso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 11:59)
Bet čia nebus Provansas, tai kantri stilius. Vakar perskaičiau vienam blog'e, kaip perdažė komodą:

Bet sita komoda grazuole.
O spinta - labai masyvi, jokio grastumo provancisko.
Atsakyti