Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Aš nenurašyčiau taip greitai tos spintos g.gif Klausimas, kur ji stovėtų, o pagražinti ir ją galima, kad neatrodytų tokia paprasta. Man imponuotų tai, kad lietuviška, nors ir lietuviškų grakštesnių būna ax.gif
Atsakyti
Manau verta restauruoti tik kokybiškus masyvo baldus, jei jie tinka pagal stilių. O jei serijinė faneruotė, tai tegul ir stovi rusy su uogienėm cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 19, 09:32)
Žiūrėkit kokį šviestuvą aptikau... Koks čia sendinimas? g.gif Ar jis toks ir turi būti, ar dar reikia restauruoti?

Šioje vietoje jis būtų labai tnkamas biggrin.gif (tik nesupykit)- 4u.gif
atitikmuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 19 lapkričio 2014 - 11:33
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 19, 12:27)
Aš nenurašyčiau taip greitai tos spintos  g.gif Klausimas, kur ji stovėtų, o pagražinti ir ją galima, kad neatrodytų tokia paprasta. Man imponuotų tai, kad lietuviška, nors ir lietuviškų grakštesnių būna  ax.gif

Tikslas pritraukti prie provanso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 12:32)
Šioje vietoje jis būtų labai tnkamas biggrin.gif (tik nesupykit)- 4u.gif
atitikmuo

lotuliukas.gif thumbup.gif
ir arkliukai nori gražiai pasišviesti smile.gif ...
Žiūrėjom neseniai serialą - Padpolnaja imperija - va ten kiek prisižiūrėjau šviestuvų wub.gif . Irgi visokiose nušiurusiose patalpose kabojo gražiausi, nesendinti, kaip pastarasis, sietynai wub.gif . Sakiau, sienas filmavimams susendino, bet šviestuvus tai naujus pakabino biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 12:31)
Manau verta restauruoti tik kokybiškus masyvo baldus, jei jie tinka pagal stilių. O jei serijinė faneruotė, tai tegul ir stovi rusy su uogienėm cool.gif

Pas mus pagarba spintai, nes MB senelio gaminta. Bet tik rūsyje biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz difuzoriu nuoroda taip zymiai pigiau pirkti, tik nedrasu, kad ar tas kvapas skleisis kitame buteliukyje. O ambra tikrai nebutinai turi patikti, bet man tinka, va vranjes ambra man netiko, ten dar naujas kvapas yra toks rytietiskas irgi originalus.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 19, 12:53)
Aciu uz difuzoriu nuoroda  taip zymiai pigiau pirkti, tik nedrasu, kad ar tas kvapas skleisis kitame buteliukyje.

tai kad labai skirtingų tų buteliukų yra, rituals apskritai mačiau kažkokiuose baltuose nestikliniuose g.gif nemanau, kad čia jau toks didelis skirtumas.

beje, ne paskaičiavau, kad "pigesni" kvapai tie iš kosmados ar durance - jei pagal kiekį žiūrint, tai beveik tokia pati kaina, kaip vranjes, kurie čia buvo apkalbėti, kaip brangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 19 lapkričio 2014 - 12:01
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 19, 11:53)
Aciu uz difuzoriu nuoroda  taip zymiai pigiau pirkti, tik nedrasu, kad ar tas kvapas skleisis kitame buteliukyje.

Man atrodo, kad kvapui buteliukas reikšmės neturi, jam įtakoja lazdelės g.gif
Atsakyti
žiūrėkit, kiek buteliukai kainuoja lotuliukas.gif gaila, kad min. užsakymas 10000 vnt. tongue.gif
http://www.alibaba.c...diffuser bottle
Atsakyti
Ačiū už nuomones. Jūsų tiesa. Paliksiu tą spintą ramybėje.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 19, 12:57)
beje, ne paskaičiavau, kad "pigesni" kvapai tie iš kosmados ar durance - jei pagal kiekį žiūrint, tai beveik tokia pati kaina, kaip vranjes, kurie čia buvo apkalbėti, kaip brangūs.

tai ir rase, kad pigiau, nes mazesnis kiekis 4u.gif

Atsakyti