Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Dipsis @ 2014 12 06, 15:41)
pabandziau, bet baisiai gaunasi, nesimato jokio grozio smile.gif

mano visos foto su mobilka darytos smile.gif .. nereik kuklintis wink.gif
Atsakyti
kas pirkot, domejotes bfp baldais ir galit i kainas zvilgtelet, ar man tik vaidenas, kad kainos pakile?? blush2.gif

http://bfp.lt/products
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 07, 18:32)
kas pirkot, domejotes bfp baldais ir galit i kainas zvilgtelet, ar man tik vaidenas, kad kainos pakile?? blush2.gif

http://bfp.lt/products

As matau, kad pasikeite ir dydziai. O foteliuko kaina gal net mazesne mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 07, 19:52)
As matau, kad pasikeite ir dydziai. O foteliuko kaina gal net mazesne mastau.gif

O Jusu sofa kaip?

sita as triviete ziurejau, neber ar kaip g.gif

http://bfp.lt/produc...rmchairs/s-16#S 16 2 b17
Atsakyti
teko šiandien nusileist vyrui ir į mūsų vonią įsileist modernų maišytuvą.. guodžiuos kad neatrodo jis labai jau iškrentantis iš konteksto gal g.gif ... ir gražus gi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 07 gruodžio 2014 - 19:26
QUOTE(dives @ 2014 12 07, 20:15)
O Jusu sofa kaip?

Pakeite dydi, todel ir kaina didesne.

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 07, 20:23)
teko šiandien nusileist vyrui ir į mūsų vonią įsileist modernų maišytuvą..

kol vaizdas toks dar ne pilnas, tai tikrai atrodo gerai.
nes man gana moderni jusu vonia tongue.gif

kaip man visada idomiai atrodo, kai sakoma - nusileidau vyrui. o rimtai sako bus taip ir ne kitaip? jetau, maniskiui tai simtas metu, as vis zyziu, kad issakytu nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 07, 20:58)
kol vaizdas toks dar ne pilnas, tai tikrai atrodo gerai.
nes man gana moderni jusu vonia  tongue.gif

kaip man visada idomiai atrodo, kai sakoma - nusileidau vyrui. o rimtai sako bus taip ir ne kitaip? jetau, maniskiui tai simtas metu, as vis zyziu, kad issakytu nuomone lotuliukas.gif

nesiginčysiu smile.gif stilius toks neaiškus pas mus smile.gif kas patinka tą ir dėliojam smile.gif nors modernu tikrai aš to nepavadinčiau smile.gif

o dėl vyro, tai jam viskas gerai, jis visiškai nesuka galvos ką aš išrinksiu.. ale va parnešė maišytuvą jau nupirktą.. jam patiko o ir kaina labai gera buvo.. tai ką su juo daryt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 07 gruodžio 2014 - 20:13
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 07, 20:11)
o dėl vyro, tai jam viskas gerai, jis visiškai nesuka galvos ką aš išrinksiu.. ale va parnešė maišytuvą jau nupirktą.. jam patiko o ir kaina labai gera buvo.. tai ką su juo daryt? smile.gif

Musu vonios k. irgi pagal mano nora ir skoni, o stai duso galva - pagal vyra didis.gif. Turejo buti lietaus dusas is lubu ir vsio, kitoks nei pro kur. Ir kaina labai gera buvo, tik 800 euru doh.gif .

O pas jus, kiek is foto matyti, visai dera tas dusas - spalva tinka, forma tinka, ko daugiau reikia.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 12 07, 22:07)
Musu vonios k. irgi pagal mano nora ir skoni, o stai duso galva - pagal vyra didis.gif. Turejo buti lietaus dusas is lubu ir vsio, kitoks nei pro kur. Ir kaina labai gera buvo, tik 800 euru doh.gif .

O pas jus, kiek is foto matyti, visai dera tas dusas - spalva tinka, forma tinka, ko daugiau reikia.

tai va va smile.gif taip jau būna su tais vyrais smile.gif aš neimu išties per daug į galvą smile.gif gražus man šitas maišytuvas.. ne itin jo ir matysis. kai dušo sienelė užsidės smile.gif užtat vyras bus patenkintas smile.gif
Atsakyti
Tiksliai, maniskis irgi duso galva rinkosi, as nesikisau, nes man buvo dzin. Bet taip ir yra, nes moterys gi daznai galva plauna atskirai, pvz ryte, tai ta duso galva nereikalinga bigsmile.gif
Atsakyti
Nemokeciau jauciu praustis po ta nenusiimancia duso galva lotuliukas.gif kaip nusimaudyt galvos nesuslapinus? blush2.gif vyrams su eziuku ar truputi daugiau jokios problemos..., o man su savo kudlom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 08, 09:22)
Nemokeciau jauciu praustis po ta nenusiimancia duso galva  lotuliukas.gif  kaip nusimaudyt galvos nesuslapinus? blush2.gif  vyrams su eziuku ar truputi daugiau jokios problemos..., o man su savo kudlom doh.gif

gi yra dar atskira nusiimanti dušo galva miek mažesnė. iš šono pakabinta smile.gif. visuose tokiuose dušuose tokie dalykai numatyti smile.gif
Atsakyti