Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 10:21)
(koks gali būti muito mokestis siunčiantis iš Turkijos? visai nepagalvojau apie tai doh.gif ), +

virs 50usd (iskaitant ir siuntimo islaidas) 21proc PVM+importo deklaracija ±100lt
Atsakyti
va radau grindis inete kurias nusižiūrėjau

user posted image
Atsakyti
man nerodo ax.gif
Juodai, ką turkijoje planavote pirkti?
Atsakyti
Dėl apšvietimo tai pas mus irgi belekiek pridaryta, bet kai jau susikabino viskas, tai gražu, nemažinčiau (išskyrus kur buvo vonioj ledai dar 6 lubiniai, be 5 lempučių kitokio apšvietimo).
Bet kai dar tik žiūrėjau į tuos laidus, tai plaukai šiaušėsi ir skaičiukai galvoje kapsėjo biggrin.gif

Ne visai į temą: netoliese mūsų daro namo fasado apdailą - tamsus sendintas klinkeris kombinuotas su šviesa plastikine/kartonine/arkokiaten fasadine plokšte wub.gif nu, tokia kaip daugiabučius renovuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 08, 13:53)
Ne visai į temą: netoliese mūsų daro namo fasado apdailą - tamsus sendintas klinkeris kombinuotas su šviesa plastikine/kartonine/arkokiaten fasadine plokšte  wub.gif nu, tokia kaip daugiabučius renovuoja bigsmile.gif

Niek nesupratau, bet butu idomu pamatyti tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, man labai patinka amazon ir ebay, pasidziaugsiu cia biggrin.gif
Parasai klausima - koks prekes svoris, arba kokia sudetis, tai pastaruoju metu beveik visada gaunu atsakyma - sios informacijos mes nezinome. Va cia tai prekyba lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 gruodžio 2014 - 13:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 08, 14:17)
Niek nesupratau, bet butu idomu pamatyti tongue.gif

Na kaip buna apacia iki langu virsaus klinkeriu, o iki stogo ir iš namo galo, kur sienos trikampis po stogo šlaitais - lentelem ar tinku, tai cia tom plokstem, derinukas turbo. O kaminai vel klinkeriu.
vat panašiom į tokias
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 gruodžio 2014 - 13:49
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 08, 13:43)
Juodai, ką turkijoje planavote pirkti?

Na tai, kad planavau, bet ir nupirkau blink.gif doh.gif ... Sietyniuką krištolinį...

QUOTE(mamaSandra @ 2014 12 08, 12:59)
virs 50usd (iskaitant ir siuntimo islaidas) 21proc PVM+importo deklaracija ±100lt

Siaubekas, ne kitaip blink.gif ... Išvys vyras iš namų su visais krištolais doh.gif ... Ale kodėl tada nerodo ebay'juje šitų dalykų, kad tokios kluikelės, kaip aš, neprisipirktų visko? Kodėl prie prekių iš US yra nutodyta, kad galimi muito mokesčiai, o prie prekių iš Turkijos - ne g.gif . Mmmmda, per brangus man sietyniuks voniai bus, per brangus... reiks virš pietų stalo kabint, ar ką unsure.gif ...
Psio, einu per naują šviestuvus paint'e dėliot verysad.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 gruodžio 2014 - 13:37
QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 14:35)
Ale kodėl tada nerodo ebay'juje šitų dalykų

iš visų ne ES šalių yra galimas muitas - aš tiesiog prašau pardavėjo, kad rašytų mažesnę kainą arba "gift", bet būna, kad vistiek muitinė užuodžia, liepia sąskaitos išrašą atsiųst, kad tikrai tiek mokėta (nors man taip dar nebuvo).
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 08, 14:51)
iš visų ne ES šalių yra galimas muitas

Galimas? Ar tai galėtų reikšti, kad muito netaikys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 13:35)
Sietyniuką krištolinį...

rodykite bigsmile.gif
merginos, kaip manote, jeigu grindų apvadai balti, o durys ne baltos, ar labai jau didelis nusižengimas? nes kai pagalvoju, visai nenoriu visam bute baltų durų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 15:01)
Galimas? Ar tai galėtų reikšti, kad muito netaikys? g.gif

Kiek draugai siuncia is USA dovanas, vis tiek apmokestina.
Juodai, man atrodo 99 proc., kad gautumet mokesciu kruvele.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 08, 10:58)
dėkui labai  4u.gif .. o galima jūsų grindis pamatyt  blush2.gif

Na mano plancete nera normalus fotikas, geriau atrodo realybeje, cia spalvos nesimato siltos, nesimato nei sukavimo, nei spec idauzimu, bet kad jos su sakom ir nelygios matysite.
grindys
grindys
Atsakyti