Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2014 12 08, 09:22)
Nemokeciau jauciu praustis po ta nenusiimancia duso galva  lotuliukas.gif  kaip nusimaudyt galvos nesuslapinus? blush2.gif  vyrams su eziuku ar truputi daugiau jokios problemos..., o man su savo kudlom doh.gif

Su maudymosi/plaukimo kepuraite biggrin.gif .
O man kažkaip sunkumų nekyla - galvą bišk palenkiu į priekį ir psio smile.gif. O šiaip prie tų galvų turbūt standartiškai būba priedo dar maži dušiukai, ar juos kaip opciją galima rinktis g.gif - nebepamenu jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 gruodžio 2014 - 08:33
Taip, tas mazasis dusiukas yra drinks_cheers.gif
Papildyta:
http://www.manonamai...a.d?id=66606934
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 12 03, 11:59)
sake ant savaitgalio jau bus gatava wub.gif net seile nutyso biggrin.gif

Ar jau turite langų rūbą?

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 04, 20:42)
kaip žadėjau rodau vonios kampuką..

Dailus kampukas smile.gif .

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 11:46)
esmė tame ir yra, kad man vonioje išvedė du laikus lempom vieną netoli kito.. tai dvi lempas kabinamas nekaip.. teks halogenus dėt.. taip ir pagalvojau kad tokie prie veidrodžio visai derėtų su tokio stiliaus rėmu

O Jūs galvojat, kad vonioj užteks dviejų "halogenų"? Dar vieno netoli kito... Kokia vonios kvadratūra? Mes, 8m2 vonioj, darėm 6 įmontuojamus šviestuviukus, su paprastu baltu rėmeliu, beje, + du bra prie veidrodžio, + sietyniukas, kuris dabar kaip tik ant Lietuvos sienos laukia išmuitinimo doh.gif (koks gali būti muito mokestis siunčiantis iš Turkijos? visai nepagalvojau apie tai doh.gif ), + dar du kabantys šviestuvai ties dušo zona, bet jų turbūt nedėsim, nes toje vietoje lubos daug išaukštėję - tokia niša gaunas į viršų, stelažas netelpa vonion, kad šviestuvus galėtumėm susimontuoti biggrin.gif ... vieni kliurkai blush2.gif ...
Žodžiu, man vonia, tai ta patalpa, kuri turi turėti labai gerą apšvietimą - kad save geriau matyčiau lotuliukas.gif .

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 11:59)
dar miegamojo spalvą įmesiu..

Puiki spalva thumbup.gif .

QUOTE(femme @ 2014 12 05, 12:16)
kiek tas "netoli"? g.gif  nes jei kokių 15 cm yra, tai visai įsivaizduoju nuleistus palei veidrodį šiek tiek žemiau pvz. tokius du, tokių mažiausių skersmuo 10 cm.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
juodai ačiū už komentarus labai smile.gif dėl vonios šviestuvų.. pas mus 7 kv vonia. pailgos stačiakampės formos, vienoje pusėje dušo sienelė, dušas suvalgo gerus 1,5 kv patalpos. tai va likusioje ir sucentruoti tie šviestuvai .. manau užteks dviejų , tik klausimas kokie tie šviestuvai ten kabės.. nuleisti per vidurį du nemanau kad žiūrėsis.. o dėl šviestuvų kiekio apskritai tai dabartiniam name aš jų pasidariau tiek, kad puse net nenaudoju doh.gif tai dabar atsargiau su šviestuvais planavaus smile.gif

grindys.. artėja sprendimas kurį turiu padaryt ir kuris man kelia didžiausią baimę... nebūčiau Svarstyklės.. vėl mėtausi.. buvau išsirinkus saugias natūralaus ąžuolos spalvos grindis.. o dabar noriu margesnių, ale country stiliaus .. bijau margumo.. erdvės pas mus nemažos, bijau užsimargint .. jos nėra visai totaliai kaimiškos bet margesnės.. nusišausiu nuo tų abejonių doh.gif arba reik dėtis ir ieškot privalumų tame ką turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 08, 10:54)
o dėl šviestuvų kiekio apskritai tai dabartiniam name aš jų pasidariau tiek, kad puse net nenaudoju  doh.gif tai dabar atsargiau su šviestuvais planavaus smile.gif

Ale... geriau daugiau, bet nejungti paskui jei nereikia, nei mažiau ir nežinot ką daryt, jei kartais prireiktų... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 11:08)
Ale... geriau daugiau, bet nejungti paskui jei nereikia, nei mažiau ir nežinot ką daryt, jei kartais prireiktų...  unsure.gif  biggrin.gif

aišku yra tame tiesos.. bet geros gražios lempos kainuoja.. apskritai apšvietimas namo sąmatoj sudaro ne pačią mažiausią dalį.. kad ir tie patys berėmiai halogenai didesni kainuoja virš 100 lt vienas doh.gif .. nu nesinori kažkaip susūdyt pinigus ir nesinaudot ..

dabar žiūriu Houzzo pls.. nu os vienos kitos nemargos grindys tradiciniame interjere.. didžioji dauguma margos smile.gif .. net palengvėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 08, 11:14)
aišku yra tame tiesos.. bet geros gražios lempos kainuoja.. apskritai apšvietimas namo sąmatoj sudaro ne pačią mažiausią dalį..

Tai jau tikrai, kad nemažą drinks_cheers.gif . O jei dar visus jungiklius, rozetes suskaičiuot... doh.gif gal geriau neskaičiuot...
Bet vėlgi, kartosiuos, geriau jau turėt numatytą galimybę - nebūtina juk kabinti iškart šviestuvų, galima ir paslėpt tuos "lyšnus" kabelius, bet galgi kada pritruks šviesos - vat ir pigesnis sprendimas - atrast kur buvo paslėpta, nei iš naujo vedžiot ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 08, 09:54)
grindys.. artėja sprendimas kurį turiu padaryt ir kuris man kelia didžiausią baimę... nebūčiau Svarstyklės..  vėl mėtausi.. buvau išsirinkus saugias natūralaus ąžuolos spalvos grindis.. o dabar noriu margesnių, ale country stiliaus .. bijau margumo.. erdvės pas mus nemažos, bijau užsimargint .. jos nėra visai totaliai kaimiškos bet margesnės.. nusišausiu nuo tų abejonių  doh.gif arba reik dėtis ir ieškot privalumų tame ką turiu smile.gif

Del duso, viskas ten gerai, o mazojo galvute tikrai reikalinga, nematau pas jus, bet bus turbut, labai smagu maudytis po tokia galva, ypac lietaus funkcija.
Del grindu, kalbu tik is savo patirties - pas mane azuolo, sukuotos, pacios lentos kazkiek tikrai skiriasi ir sakos tamsios, medis - medaus I ruduma, tikrai grazios. As nedeciau dar labiau margu, nes jau tampa ne fonas baldams, mano akimis. Nors dabar ziuriu I saviskes, tai gal cia mano jau margos country. Ko galeciau nedaryti - neplauti, nes del rieviu, grubumo nieko nesimato. Pas tave tokios lygios, labai nulaizytos tai netiktu manau, na tiktu, tiesiog truktu sarmo.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 07, 16:32)
kas pirkot, domejotes bfp baldais ir galit i kainas zvilgtelet, ar man tik vaidenas, kad kainos pakile?? blush2.gif

http://bfp.lt/products

jie nebeprekiauja patys-per tarpininkus tik. kai is gamybos klausiau kiek kainuotu kresliukas - buvo 600lt., po 3ju sav. pradejo prekyba tik per atstovus ir kaina galima tik tokia, kokia pasako atstovai. mano atveju tas pats kresliukas kainavo 840lt. skambinausi i gamyba, bet paaiskino, kad nuo siol jie tik taip prekiaus...pavelavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 12 08, 11:44)

Del grindu, kalbu tik is savo patirties - pas mane azuolo, sukuotos, pacios lentos kazkiek tikrai skiriasi ir sakos tamsios, medis - medaus I ruduma, tikrai grazios. As nedeciau dar labiau margu, nes jau tampa ne fonas baldams, mano akimis. Nors dabar ziuriu I saviskes, tai gal cia mano jau margos country. Ko galeciau nedaryti - neplauti, nes del rieviu, grubumo nieko nesimato. Pas tave tokios lygios, labai nulaizytos tai netiktu manau, na tiktu, tiesiog truktu sarmo.

dėkui labai 4u.gif .. o galima jūsų grindis pamatyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 06, 11:46)
imat mobilaką ir fotkinat smile.gif

tada ims visos karkseti, kad negeras apsvietimas ir normaliu spalvu nesimato biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 12 08, 10:21)
Ar jau turite langų rūbą?

kaip tik dabar vyras atsiimineja, tai turetume vakare jau kabinti wub.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 08, 10:54)
grindys..

pas mumis irgi azuolas sukuotas, pakanka margumo, daugiau nemarginciau, turint omenyje, kad pas jus plytelines grindys visos margumelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 12 08, 12:30)

pas mumis irgi azuolas sukuotas, pakanka margumo, daugiau nemarginciau, turint omenyje, kad pas jus plytelines grindys visos margumelis  4u.gif

pas mus taip gaunasi kad plytelės ir grindys niekur nesusikirs vienoje patalpoje.. virtuvėje nebus plytelių. reikėtų tokias margas suvest su kitokia danga, tai būtų sunkiau.
Atsakyti