Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Rabambule ar apie tai jūs kalbate, kažkaip neužfiksavau jūsų ankstrsnio pokalbio, o dabar jau ir man knieti išbandyti doh.gif
http://www.kristiana...54?product=6878
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 14, 10:09)
O durance - mazyte paduotuve panoramoje, jie kosmadai priklauso 100ml ambros- 99 lt, tai kadangi jau kvepinu, tai kvapas tikrai kaip masimo diuti parduotuveje, kadangi man to reikejo, tai labai patenkinta.

Ar čia yra Jūsų minėti kvapai? Gal šitie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 lapkričio 2014 - 10:33
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 14, 10:15)
O tai tie, kur kvepia kaip Massimo parduotuvje yra toj mažoj parduotuvėlėj? kainuoja 99 Lt?
Sorry, nelabai supratau iš parašymo. Ir kur ta parduotuvėlė konkrečiau?  ax.gif

Panoramoje yra atskira maza parduotuve Durance, joje ir yra panasus i massimo duti kvepalai, kurie kainuoja 99, o kosmadoje yra vranjes analogas. Durance parde ant kampo, pirmame aukste prie elevatoriu kurie kelia I vaiku parduotuves.
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2014 11 14, 10:28)
Rabambule ar apie tai jūs kalbate, kažkaip neužfiksavau jūsų ankstrsnio pokalbio, o dabar jau ir man knieti išbandyti  doh.gif
http://www.kristiana...54?product=6878

Taip sie

QUOTE(Juodai @ 2014 11 14, 10:32)
Ar čia yra Jūsų minėti kvapai? Gal šitie?

Taip sie, jie abu, nors kaip minejau Durance kvapai yra atskiroje parduotuveje, o ne pacioje kosmadoje. Kosmadoje tik tie vynuoginiai yra.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 14, 13:46)
Taip sie
Taip sie, jie abu, nors kaip minejau Durance kvapai yra atskiroje parduotuveje, o ne pacioje kosmadoje. Kosmadoje tik tie  vynuoginiai yra.

Tai elektrojninėj parduotuvėj, kur nurodžiau, galima nusipirkt bigsmile.gif .
Atsakyti
man is Durance skaniausias vaisinis rolleyes.gif
Atsakyti
Pries puse metu sitas atradimas isbandytas mirksiukas.gif , nes apie tai buvo kalbeta SM temoje "kuo kvepia jusu namai". As irgi buvau is tu "cekavu zosiu", kurios Massimo Dutti salone kamantinejau apie ju kvapa blush2.gif Sake ji tiesiai paduoda per kondicionavimo sistema.

Durance Ambra pirkau pora kartu, Kristianoje, tik papildyma, 250m tada kainavo berods ~59lt.
Man nelabai pasiteisino, nes 22m2 kambaryje nesijaute schmoll.gif Gal mazame WC ar vonios kambaryje butu jautesi labiau g.gif Pagaliukai buvo prisigere, bet jie tiesiog labai silpnai skleide kvapa, jis labiau jautesi tik is arti ir tik "svieziai" apvertus pagaliukus unsure.gif

Dabar dar ir Senukuose atsirado nauja kvapu serija, kurios raudono skyscio buteliukas kvepia gan neblogai vaisiskai, bet visgi man spiritas jauciasi per daug - susilaikiau...Kaina berods ~59lt. Jei kas visgi isbandysit - pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 lapkričio 2014 - 17:16
QUOTE(mamagabi @ 2014 11 14, 17:12)
Pries puse metu sitas atradimas isbandytas mirksiukas.gif , nes apie tai buvo kalbeta SM temoje "kuo kvepia jusu namai". As irgi buvau is tu "cekavu zosiu", kurios Massimo Dutti salone kamantinejau apie ju kvapa blush2.gif Sake ji tiesiai paduoda per kondicionavimo sistema.
Man nelabai pasiteisino, nes 22m2 kambaryje nesijaute schmoll.gif Gal mazame WC ar vonios kambaryje butu jautesi labiau g.gif Pagaliukai buvo prisigere, bet jie tiesiog labai silpnai skleide kvapa, jis labiau jautesi tik is arti.

As tiesiog pasidalinau savo atradimu, cia jau merginu reikalas joms patiks, nores nenores, bet bent zinos. Tu zinai kokia mano kvadratura ir koks aukstis pirmo auksto, as pastaciusi ant laiptu, tai ir laiptine, svetaine, virtuve jauciasi, gal rekupas daugiau ta kvapa issklaido, nzn..
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 15, 12:12)
Tu zinai kokia mano kvadratura ir koks aukstis pirmo auksto, as pastaciusi ant laiptu, tai ir laiptine, svetaine, virtuve jauciasi, gal rekupas daugiau ta kvapa issklaido, nzn..

Vat as ir nezinau, kodel tas kvapas nesklido g.gif
Kaip anksciau minejo nare Dea - jai ir Vranjes papildymas mazai skleidesi...net ir nedideleje patalpoje, gal del pagaliuku ar dar kazko, nieks nezino...cia jau kaip pasiseks.
O kad pas tave jie "veikia" - tai tik pasidziaugti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 11 15, 13:34)
Kaip anksciau minejo nare Dea - jai ir Vranjes papildymas mazai skleidesi...net ir nedideleje patalpoje, gal del pagaliuku ar dar kazko, nieks nezino...cia jau kaip pasiseks.

Pas mane irgi Vranjes papildymas visai nekvepia doh.gif ir pas mama tas pats doh.gif

Is locitane kvapai su pagaliukais neblogai kvepia thumbup.gif 25m2 kambari net uzdariau i spinta , kad ne taip intensyviai kvepetu kambarys bigsmile.gif
Jie turi ir ambra kvapa (massimo dutti kvapa biggrin.gif matau ne man vienai jis patinka bigsmile.gif ) bet tik purskiama tai jis man tik tam kartui kai papurski g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 11 15, 11:34)

bet tik tas raudonas, Vranjes ambros nerealiai gerai kvepia ir skleidzia kvapa ir esu super juo patenkinta. plius jis pigesnis. jau antra kart ji pirkau wink.gif

loccitane ambra zvakes kvepia kaip massimo duti. ir gerai sklinda kvapas. bet as tingiu jas degioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 11 15, 16:51)
bet tik tas raudonas, Vranjes ambros nerealiai gerai kvepia ir skleidzia kvapa ir esu super juo patenkinta. plius jis pigesnis. jau antra kart ji pirkau wink.gif

loccitane ambra zvakes kvepia kaip massimo duti. ir gerai sklinda kvapas. bet as tingiu jas degioti blush2.gif

Aciu uz pasidalinima, nezinojau kad ir jie ambra turi, bandysiu ir juos. O del zvakiu, as manijake, pas mane kas diena bent 4 dega kas diena, ir zidinys daznokai..kaip sakant kuriu romantine atmosfera:)))
Atsakyti
Merginos, gal kas turite ar gyvai matet kedes is privee? Kaip ju audinys? Man toks skystokas atrodo, baisu pirkti nemacius g.gif Namie mazi vaikai, reikia kad valytusi gerai ir siaip, kad kokybiskos butu 4u.gif

user posted image
Atsakyti