Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vilze @ 2014 11 16, 22:24)
Yra bent jau uk pirkt spec purškalas audiniams impregnuoti.  Į tokius audinius neįsigeria skysčiai ir lengvai valosi. Gali būti ir Jūsų kėdės taip impregnuotos.

Gali buti. Tai ir lt yra pvz salmander, nuo dregmes ir purvo, tinka ir audiniams, ne tik batams.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 20:26)
Gali buti. Tai ir lt yra pvz salmander, nuo dregmes ir purvo, tinka ir audiniams, ne tik batams.

Kažkaip lt nesidomėjau, bet aišku, turi būti kažkokių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 22:07)

O as i spintos duris ziuriu, nes maniske dar be duru, nors turejo butu medinukes... bet.. vis delsiu sakyti - jau gaminkit.
Kiek jusiskes kainavo? Ir koks ju dydis? Kur gaminot?
Nors man gal jau per velu, stalciai be veiduku paruosti medinukams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 11 16, 21:13)
Labai gražūs šviestuvai  wub.gif ... Bet bendro vaizdo nelab matos... ax.gif ...
Miegamojo šviestuvui gaubtelius atskirai pirkot? Kokias lemputes miegamąjame įsisukę?
Papildyta:

Kiek sakėt lubos vonioj? 3m? O šviestuvas - 70cm? Visai ne per didelis jis tenai, bent taip iš nuotraukos atrodo smile.gif.

Ačiū už komplimentus šviestuvams 4u.gif
Gaubteliai prie jo buvo, lemputės irgi, tai nieko nepirkau ax.gif Tik ko gero toršeriukų prie lovos gaubtai nelabai tinka dabar (vienas pakliuvo į nuotrauką) g.gif
Vonioj 3 m lubos, o šviestuvas nuo lubų 75 cm ilgio, miegamajame irgi 3 m lubos, šviestuvo aukštis 68 cm.

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 21:24)
Tik gaila, kad sitokio sviestuvo didziausias grozis is sono, o ne apacios, pvz laiptinej idealu, bet gal matosi jis gyvai ne tik galva uzvertus?

Galvos stipriai verst nereikia, atidarius vonios duris iš karto matosi jis galvos nekeliant, versti reikia tik po juo stovint biggrin.gif
Nu labai nedėkinga patalpa fotografavimui doh.gif
Dar vienas bandymas perteikti dydžius, šitas ko gero arčiausiai realybės biggrin.gif
user posted image

Rytoj pratrinsiu, nes prikėliau čia be proto tų nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 16 lapkričio 2014 - 21:46
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 22:40)

Dar vienas bandymas perteikti dydžius, šitas ko gero arčiausiai realybės  biggrin.gif

Nu man gražu wub.gif ... įsivaizdavau, kad bus kiek žemiau tas sietyniuks... einu savo vonios lubų aukščio matuot doh.gif .
Kaip suprantu, veidrodžiai dar nepakabinti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 16, 21:36)
O as i spintos duris ziuriu, nes maniske dar be duru, nors turejo butu medinukes... bet.. vis delsiu sakyti - jau gaminkit.
Kiek jusiskes kainavo? Ir koks ju dydis? Kur gaminot?
Nors man gal jau per velu, stalciai be veiduku paruosti medinukams unsure.gif

Spintą gamino meistras, kuris ir virtuvės bladus gamino, mokėjom bendrą kainą už visą spintą, tai kiek vien durelės kainavo nelabai pasakysiu, tačiau jos yra iš tų paruošinių Senukuose, panaudoti 4 vnt., tik porą meistras pasiaurino po 1 cm, nes į nišą nebūtų tilpę, tai jų kainas galite lengvai sužinoti, tada prisideda dažymas ir mechanizmai.
Bet nesu aš jom labai patenkinta, nes jau anksčiau rašiau, kad tarpukai nėra lygūs ir uždegus šviesą spintoje tai labai matosi. Jeigu norite analogiško atrodymo, Medžio centre yra irgi tokios ale žaliuzinės durelės nedažytos, bet be tarpukų, jau geriau iš jų daryti.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 11 16, 21:53)
Kaip suprantu, veidrodžiai dar nepakabinti?

Ne dar, jie pakils aukščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 16 lapkričio 2014 - 21:56
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 18:11)
As truputi kitokio modelio sunui pirkau, bet audinys lyg toks pats, tai galiu pasakyt, kad tikrai nepraktiskas, skystas, retoko audimo, flomasteriai issivale, bet taip nuolat droziant kazin, ar ilgai isvaizda pakenciama islaikytu.

Vadinasi nuojauta neapgavo, tas kedes pirkt nebent su mintim, kad ateity gobelena keist. Bet vel gi, ar verta, norisi, kad jau is karto grazu butu smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 16, 19:18)
Bet koks audinys ne draugas vaikams. Ar storas, ar plonas.
Valgomajam nedrisau deti su gobelenu, prasiau, kad norima modeli gamintu tik is medzio ir uzdejau minkstus pasikniukus, kad galec skalbti.

Dabar tikrai daug geru, kokybisku gobelenu buna. Lengvai valomu, netepliu, atspariu trinciai ir t.t mirksiukas.gif

QUOTE(femme @ 2014 11 16, 19:43)
Kadangi  turiu valgomojo kedes su superiniu gobelenu, tai galiu pasakyt, kad kokybiskas gobelenas suderinamas net su dvimeciu ir burokeliu sriuba biggrin.gif
Jis labai tankus, zakardinio audimo, gal dar kazkaip impregnuotas, nuo jo viskas tiesog nubega, jei speji pavalyt, tai nepersigeria, puikiai valosi.
Manau audinio tankumas vaidina lemiama vaidmeni, nes jei pluostas kiaurai persigeria, tai valyk nevales.

Va va drinks_cheers.gif Yra Lt pirkti specialiu impregnantu (baldu parduotuvese buna), interenete nanoteko yra, tai tikrai tiesiog skystis ar purvas neisigeria thumbup.gif

QUOTE(femme @ 2014 11 16, 20:04)
Gamintojas (lt) labai gyre ir tikrai pasiteisino.

Grazios Jusu kedutes smile.gif Kas gamintojas? As jau praradus vilti surasti kedes su 500 lt biudzetu uz vieneta verysad.gif

Papildyta:
Capre Diem, labai grazus sviestuvai, o tas vonioje- wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 11 16, 23:12)

Grazios Jusu kedutes  smile.gif Kas gamintojas? As jau praradus vilti surasti kedes su 500 lt biudzetu uz vieneta  verysad.gif

Jaseviciaus baldai, kedes.lt.

Pirkit senienas, kad geros bukles karkasas butu, o pervilkimas ne karve kainuoja, jei be restauracijos.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 22:16)
Pirkit senienas, kad geros bukles karkasas butu, o pervilkimas ne karve kainuoja, jei be restauracijos.

drinks_cheers.gif
Aš savo senienas po 200 Lt/vnt. pirkau, pervilkimas dar tiek maždaug kainuos su medžiaga, tai vnt. kaina 400 Lt išeina
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 13, 22:28)
Siandien padariau atradima, jeigu kam per brangu tualete laikyti vranjes  kvapa, tai siulau E.TOSCANO grape and bilberry namu kvapa, panasus, mazesnis kiekis, pakvepinkite. Kam patinka ambra- durance amber, siuos pasiemiau, nes labai panasus I massimo diuti parduotuves.

Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif Nusipirkau šiandien ir jau mėgaujuosi kvapu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 23:22)
drinks_cheers.gif
Aš savo senienas po 200 Lt/vnt. pirkau, pervilkimas dar tiek maždaug kainuos su medžiaga, tai vnt. kaina 400 Lt išeina

Cia su nauju kamsalu? Nes tokias kedes kaip privee zinau kur pervelka uz 100 su sagutem, o vien sedima dalis 50.
Tai ziurint kiek audinys dar.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 22:25)
Cia su nauju kamsalu? Nes tokias kedes kaip privee zinau kur pervelka uz 100 su sagutem, o vien sedima dalis 50.
Tai ziurint kiek audinys dar.

Alytuj viena moteriškė už 50 Lt pervilkinėja + medžiagos, pas mane su spyruoklėm, tai planuoju į 200 Lt tilpti, bet dar medžiagos neturiu, vis dar apmąstymuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 21:40)

Aš labai noriu su jumis bendrauti, jau nežinau kelintą temą skaitau biggrin.gif tik vis dar nelabai turiu ką pasakyti ax.gif
Ar gerai suprantu, kad Jūsų vonia/dušas yra tokia, kaip atskira patalpėle?
Aš ketinu taip daryti, nes mūsų vonios kambarys siaurokas ir pailgas, tai žadu galą "uždaryti" palikti tarpą kaip durų, kad įeiti ten tik plyteles sudėti ir dušą kabinti.
Jei pas jusų kaip tik toks variantas, tai galvoju paklausiu, ar nesigailite, kad taip darėte, ar patogu, ar ką nors dabar keistumėte/tobulintumėte?
Dar turiu klausimą dėl sekcijų. Kaip manot, ar verta pirkt kažką panašaus į tokią sekciją, kokia jūsų nuomonė g.gif Nes man gražu i jas pažiūrėti, bet lyg ir atgyvena, ar dejot kas pas save namie sekcijas, ar kažką panašaus g.gif Kokie jūsų svetainės baldai ?
Man labai gražu tie visokie drožiniai ax.gif ir pan.
user posted image
user posted image

Nors namo dar tik sienos, bet jau pasinerus esu biggrin.gif
Atsakyti