Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Meilė... @ 2014 11 16, 18:51)
Merginos, gal kas turite ar gyvai matet kedes is privee? Kaip ju audinys? Man toks skystokas atrodo, baisu pirkti nemacius  g.gif  Namie mazi vaikai, reikia kad valytusi gerai ir siaip, kad kokybiskos butu 4u.gif

user posted image

As truputi kitokio modelio sunui pirkau, bet audinys lyg toks pats, tai galiu pasakyt, kad tikrai nepraktiskas, skystas, retoko audimo, flomasteriai issivale, bet taip nuolat droziant kazin, ar ilgai isvaizda pakenciama islaikytu.
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 11 16, 18:51)
Merginos, gal kas turite ar gyvai matet kedes is privee? Kaip ju audinys?

Bet koks audinys ne draugas vaikams. Ar storas, ar plonas.
Valgomajam nedrisau deti su gobelenu, prasiau, kad norima modeli gamintu tik is medzio ir uzdejau minkstus pasikniukus, kad galec skalbti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 16, 20:18)
Bet koks audinys ne draugas vaikams. Ar storas, ar plonas.
Valgomajam nedrisau deti su gobelenu, prasiau, kad norima modeli gamintu tik is medzio ir uzdejau minkstus pasikniukus, kad galec skalbti.

Kadangi turiu valgomojo kedes su superiniu gobelenu, tai galiu pasakyt, kad kokybiskas gobelenas suderinamas net su dvimeciu ir burokeliu sriuba biggrin.gif
Jis labai tankus, zakardinio audimo, gal dar kazkaip impregnuotas, nuo jo viskas tiesog nubega, jei speji pavalyt, tai nepersigeria, puikiai valosi.
Manau audinio tankumas vaidina lemiama vaidmeni, nes jei pluostas kiaurai persigeria, tai valyk nevales.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 20:43)
Kadangi  turiu valgomojo kedes su superiniu gobelenu,

Koks tai audinys konkreciau? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 lapkričio 2014 - 19:50
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 16, 20:49)
Koks tai audinys konkreciau? bigsmile.gif

Viska ka zinojau, parasiau biggrin.gif pavadinimo nzn, pirkom kedes jau su gobelenu. Gamintojas (lt) labai gyre ir tikrai pasiteisino.
Atsakyti
Šviestuvų fotoreportažas (ištaikiau fotografuoti tik tamsiu paros metu, todėl atsiprašau už kokybę):
Miegamasis
user posted image

Vonia
user posted image

Būsimas vaikų kambarys (šiam dar baltų gaubelių ieškosiu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 16 lapkričio 2014 - 20:23
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 20:18)
Šviestuvų fotoreportažas

Labai laukiau to reportazo, bet matau kad foto neatskeidzia proporciju visai, kas man svarbu buvo:) net atrodo kad vonioj jis per aukstai, o miegame mazas palubej. Bet realybeje tikiu kad ciki. As neturejus antikvarinio sviestuvo ir parinuosi del laidu, o jie visi su pakeistais naujais laidais? Nes fobija del trumpo jungimo man yra, ar cia patys turim keistis?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 16, 21:49)
Labai laukiau to reportazo, bet matau kad foto neatskeidzia proporciju visai, kas man svarbu buvo:) net atrodo kad vonioj jis per aukstai, o miegame mazas palubej. Bet realybeje tikiu kad ciki. As neturejus antikvarinio sviestuvo ir parinuosi del laidu, o jie visi su pakeistais naujais laidais? Nes fobija del trumpo jungimo man yra, ar cia patys turim keistis?

Jei elektros instaliacija namie šiuolaikinė, su "automatais", tai nėra ko bijot trumpinimų. Be to, daugumoje senų šviestuvų yra įžeminimo laidas, kas dar padidina saugumą.
Pas mus beveik visur seni, tai keitėm tik vienų bra vidurius, kur laidai buvo metaliniai, o ne variniai, kas labai nustebino.
Carpe diem, sėsk du už reportažą biggrin.gif nieko neina pamatyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 20:55)
Carpe diem, sėsk du už reportažą biggrin.gif nieko neina pamatyt blush2.gif

biggrin.gif
Bandau taisytis, čia iš toliau nuotrauka, bet šį miegamojo šviestuvą leisim per sprindį žemiau
user posted image
O dėl laidų - nekeitėm, nes elektrikas pasakė, kad geri, niekur nenutrūkę, labai kokybiški, variniai, tai laikys dar ilgai biggrin.gif
Papildyta:
Matau, kad nuotraukoj vis dėlto mažas kažkodėl atrodo g.gif nors šiaip tikrai nėra per mažas, pats tas, tik reikia nuleisti vos žemiau.

O vonioj tai iš viso nėra kaip nufotografuoti doh.gif
Šita foto gal dydį labiau atspindi, aš pakėlusi ranką jo nepasiekiu (mano ūgis 171 cm).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 21:18)
Šviestuvų fotoreportažas

Labai gražūs šviestuvai wub.gif ... Bet bendro vaizdo nelab matos... ax.gif ...
Miegamojo šviestuvui gaubtelius atskirai pirkot? Kokias lemputes miegamąjame įsisukę?
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 22:07)
O vonioj tai iš viso nėra kaip nufotografuoti  doh.gif
Šita foto gal dydį labiau atspindi, aš pakėlusi ranką jo nepasiekiu (mano ūgis 171 cm).

Kiek sakėt lubos vonioj? 3m? O šviestuvas - 70cm? Visai ne per didelis jis tenai, bent taip iš nuotraukos atrodo smile.gif.
Atsakyti
Carpe diem, miegamajam liuks, man svarbiausias dalykas sietynuose - forma, kad butu proporcijos, turis, o ne vien sakos issiskete...

Vonioj sunkiai matosi, bet tikrai ne per didelis, ypac jei ranka nesiekiat. Buna, kad beveik galva siekia biggrin.gif
Tik gaila, kad sitokio sviestuvo didziausias grozis is sono, o ne apacios, pvz laiptinej idealu, bet gal matosi jis gyvai ne tik galva uzvertus?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 18:43)
Kadangi  turiu valgomojo kedes su superiniu gobelenu, tai galiu pasakyt, kad kokybiskas gobelenas suderinamas net su dvimeciu ir burokeliu sriuba biggrin.gif
Jis labai tankus, zakardinio audimo, gal dar kazkaip impregnuotas, nuo jo viskas tiesog nubega, jei speji pavalyt, tai nepersigeria, puikiai valosi.
Manau audinio tankumas vaidina lemiama vaidmeni, nes jei pluostas kiaurai persigeria, tai valyk nevales.

Yra bent jau uk pirkt spec purškalas audiniams impregnuoti. Į tokius audinius neįsigeria skysčiai ir lengvai valosi. Gali būti ir Jūsų kėdės taip impregnuotos.
Atsakyti