Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 21, 16:48)
Nu bet ar čia normalu, kad žmogus negali suvalgyti vaisiaus be pasekmių!!! Gal nereikėtų jų šitaip griežtai išbraukti iš raciono? Juk Paleo jų nedraudžia?

tai ir man nenormalu, nes visa amziu valgiau vaisius, uogas ir viskas liuks buvo. Obuolys savo sodo, niekuo net zydinti obelis nepurksta. Gal, kad ji vakare uz paskutini valgyma suvalgiau, nemaza ir sultinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2014 11 21, 11:31)
as vakar lygiai taip pat jauciausi, nes ryte suvalgiau kriause doh.gif tai vakare vajei vajei kaip buvo sunku, ir virskinimas sustojes, skaudejo kasa, taip sunkiai jauciausi, pute raize pilva. kad nuo obuoliu taip yra zinojau, nevalgau, be tvat kriause doh.gif

Ir man nuo obuolio pucia pilva, tai ir meciau as juos o nuo kriauses nesidaro nieko blogo. Mane buvo ziaurus skausmai du kartus sueme po svieziu kopustu salotu. Bet valgiau juos daug kartu, o tokie skausmai nesikartojo. Suprasi cia.
Gavau tyrimu atsakymus. Kalis, kalcis, magnis, leokocitai, cukrus, hemoglobinas - idealus, aukso viduriukas. Hemoglobinas moterims maksimumas 150? Pas mane 149. O bendras cholesterolis ir blogasis cholesterolis - virsija normas, bet jau mazesnis nei buvo kovo menesi, reiskia po truputi krenta. Si karta ir trigliceridai 1.84 (0.46 - 1.6) tai siek tiek virsija norma, kovo menesi taip pat siek tiek virsijo norma. Ku daryc? Toliau sportuoti ir tik po gero pusmecio paziureti cholesteroli?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 21, 19:03)
Ir man nuo obuolio pucia pilva, tai ir meciau as juos o nuo kriauses nesidaro nieko blogo. Mane buvo ziaurus skausmai du kartus sueme po svieziu kopustu salotu. Bet valgiau juos daug kartu, o tokie skausmai nesikartojo. Suprasi cia.
      Gavau tyrimu atsakymus. Kalis, kalcis, magnis, leokocitai, cukrus, hemoglobinas - idealus, aukso viduriukas. Hemoglobinas moterims maksimumas 150? Pas mane 149. O bendras cholesterolis ir blogasis cholesterolis - virsija normas, bet jau mazesnis nei buvo kovo menesi, reiskia po truputi krenta. Si karta ir trigliceridai 1.84 (0.46 - 1.6) tai siek tiek virsija norma, kovo menesi taip pat siek tiek virsijo norma. Ku daryc? Toliau sportuoti ir tik po gero pusmecio paziureti cholesteroli?

Nu didoki tie trigliceridai! O MTL ir DTL kokie?
Atsakyti
Nidulia, pas tave bendras 9 anksciau buvo?
Idomu man, o is kur magnio atsiranda, is darzoviu susirenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 lapkričio 2014 - 18:54
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 21, 15:48)
Nu bet ar čia normalu, kad žmogus negali suvalgyti vaisiaus be pasekmių!!! Gal nereikėtų jų šitaip griežtai išbraukti iš raciono? Juk Paleo jų nedraudžia?

nenormalu, tikrai... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 21, 19:06)
Nu didoki tie trigliceridai! O MTL ir DTL kokie?

QUOTE(ivetacom @ 2014 11 21, 19:53)
Nidulia, pas tave bendras 9 anksciau buvo?
Idomu man, o is kur magnio atsiranda, is darzoviu susirenka?

Magnio esu gerusi, nes trauke kojos raumeni, bet labai trumpai as ji tegeriau. Mano magnio rodmuo 0.89, kai norma 0.77-1.03, tai manau, kad normaliai. Kalcis - 2.22 (2.15-2.55), kalis - 4.55 (3.5-5.00). Gaila, kad cinko musu poliklinika nedaro.
Kovo menesi bendras buvo 10,kazkiek, dabar 8. Blogasis buvo virs 8, dabar 5.5, gerasis - 1.72. Sumazejo rodmenys, bet dar nera gerai. Judejimo gryname ore mazai? Ka darau ne taip, ka daryti, kad dar sumazetu, reikia laiko?
Aisku, gydytoja pasiule vaistu nuo cholesterolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 lapkričio 2014 - 20:00
QUOTE(-sky- @ 2014 11 21, 15:22)
Tai zodziu va, surasiau del to kad:  nu ne po mesos as ta mandarina valgiau ir tikrai ne del alkio, o del to kad kieme uzaugo, vyras parnese ragaut, pasidaviau. Pati kalta, del to turbot pute pilva ryte, o gal ir ne.

Žodžiu taip, meti tuos savo Kiprus su visais šviežiais vaisiais, daržovėm ir visokiais kitokiais seiles kaupiančiais maistais ir varai Lietuvon. Čia pas mus sniegas, šlapdriba ir senai niekas neauga bei mūsų akių negadina - lašiakas su raugintu agurku vietoj kuro ir pirmyn į šviesią paleo ateitį biggrin.gif pala, o gal į praeitį g.gif
Mergos, antradienį išskrendu į Izraelį - šūds ten visokie jų konfliktai, arabų puldinėjimai ir visokie kitokie neramumai, ale kų reiks ėst ??? Dešros vytintos turiu, įsidėsiu, tai sueis pusryčiams jei muitininkai neatims (nors gal ne, anys kiaulienos nevalgo, nebent iš pasibjaurėjimo išmestų, ale ginsiu kaip Lietuvą tėvynę nuo priešo), Šiaip visokiuose restoranuose, kavinėse pas juos nepigu, o gatvėse arabų maistas - falafeliai ir t.t., jiems iki paleo kaip iki Marso. Bandysiu išgyventi, bet jei kas, neminėkit bloguoju - kritau nelygioj kovoj biggrin.gif
Atsakyti
Jole, desra dek I cemodana nes jei desies I rankini bagaza - tikrai atims:)
As jau planuoju, kaip reikes vasara lasiako ir kokoso isimesti vaziuojant I siltus krastus, nes ten gero riebalo negausiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 21, 20:02)
Jole, desra dek I cemodana nes jei desies I rankini bagaza - tikrai atims:)
As jau planuoju, kaip reikes vasara lasiako ir kokoso isimesti vaziuojant I siltus krastus, nes ten gero riebalo negausiu.

O blie, tai kad aš tik su rankiniu skrendu, pagalvojau, kad savaitei ir taip nėr ko ten vežtis, nu dėl dešros nebejamsiu čiumadano, tepaspringsta, ale gal reik man flomiku ištaisyt ant etiketės vietoj kiaulienos į jautieną, vis požiūris geresnis biggrin.gif
Lašiako vežiausi ir aš pernai į Sardiniją, šiemet į Siciliją, nu bet su kokosu nerizikuoju - praskys, išsipils, nu nafik, sugadins mano otkutiūrus. Blyn, tie šilti kraštaitai many nervija, ten tiek pagundų - vaisiai, vinčensas, sūriai, ledai, vyrai ir t.t.
Atsakyti
Merginos, ramiai vezkites desras rankiniuosi, tik skysciu negalima, o desru niekas neatims smile.gif
Atsakyti
Merginos, ramiai vezkites desras rankiniuosi, tik skysciu negalima, o desru niekas neatims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 11 21, 21:25)
Blyn, tie šilti kraštaitai many nervija, ten tiek pagundų - vaisiai, vinčensas, sūriai, ledai, vyrai ir t.t.

lotuliukas.gif situ paleo nedraudzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 lapkričio 2014 - 22:10