labas rytas
QUOTE(estetė @ 2014 11 21, 11:11)
Iš kur man tokią valią...Laikiausi visą savaitę sąžiningai, o šiandien dariau medaus tortą, nes laukiam svečių, tai net keliai linko ir suvalgiau visus trupinius, likusius nuo papuošimo + bulkos su nutela
o kam darei ta medaus torta

gi kiek skaniu yra paleo. ir niekas is sveciu net nesupras kad be miltu. mano aplinkiniu ratas zino, kad as pasidariau tuo atszvilgiu bjauri, nei napaleono, nei medaus torto, nei keksiuku su kondensuotu pienu nebegaus. as kepu praktiskai tik aguonu pyraga, ir ji suvalgo ant greicio. o valia isaugo ne per savaite dvie ar kelis menesius. iki supratimo jau praejo daugiau nei pusantru metu. va ir vakar sventem sunaus gimtadieni, pirkom pyraga, nes boulinge savo negalima, tai net isteptus pirstus su sokolado kremu i servetele nusivaliau, net nedomina nevilioja....linkiu tokios valios atejimo ir susiturejimo
QUOTE(Egliukasz @ 2014 11 21, 11:22)
O tai ko valgyt tuos vaisius, kai jau mesos pavalget?

Vaisius galima valgyti ryte, TUSCIU skrandziu ir veliau pusryciaut kazka kito po gero pusvalandzio
as valgiau ryte, isgerus puodeli TIK silto vandenuko be nieko, ir suvalgiau kriause, pusryciai buvo uz 2 valandu
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 21, 14:48)
Nu bet ar čia normalu, kad žmogus negali suvalgyti vaisiaus be pasekmių!!! Gal nereikėtų jų šitaip griežtai išbraukti iš raciono? Juk Paleo jų nedraudžia?
as rytais suvalgau, tik atsisakiau obuoliu, nes jauciu pati nuo ju nemalonuma. neatsiskaiau pilnai
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 21, 18:03)
Ir man nuo obuolio pucia pilva, tai ir meciau as juos o nuo kriauses nesidaro nieko blogo. Mane buvo ziaurus skausmai du kartus sueme po svieziu kopustu salotu. Bet valgiau juos daug kartu, o tokie skausmai nesikartojo. Suprasi cia.
as dabar bandau atgaminti, kad karta man jie irgi sunkiai virskinosi, bet tada kiek pamenu buvau isipylusi citrinos sulciu i padaza. tada matyt kokia tai reakcija ivyko.
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 21, 20:02)
Jole, desra dek I cemodana nes jei desies I rankini bagaza - tikrai atims:)
As jau planuoju, kaip reikes vasara lasiako ir kokoso isimesti vaziuojant I siltus krastus, nes ten gero riebalo negausiu.
kur Nidulia keliausit? mes vasara irgi vyksim i siltus krastus....vat bus valios isbandymas
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 22, 09:22)
Man tavo cholesterolis visai nepatinka!!! Ir trigliceridai per dideli ir santykykis tarp MTL ir DTL 3,78. Ar ne iki trijų turėtų būti?
O nėra taip, pas ką išauga cholesterolis su Paleo, tos ir leipsta be jėgų? Pas mane irgi cholesterolis dausose;)
Jolkita, ar ne iki 5 tas skirtumas

vyro CHOL krenta ir gereja, bet jis zino kaip ji greit vel pakelti

bet zinau kas jam kenkia ir ji kelia. reik jauciu man idomumui pasitikrinti ar jis man nekyla, nes dabar esu be jegu visiskai, leipstu istisai