QUOTE(JustDi @ 2014 11 21, 13:47)
Tokiu atveju reiktu aplamai nieko nevalgyti, ir ryte butum buvus sveika. As aplamai nieko nevalgau, esant bet kokiam negalavimui, tai greit viskas praeina. Kaip tavo BRA ar jau pasiskaiciavai?
Matau kad is mano dideliu rasliavu niekas nesupranta visos sekos, tad schematizuoju:
18/11/2014 Troskinti burokeliai + veliau nelemtas mandarinas
19/11/2014 Ankstus rytas, pries pusrycius baisus pilvo putimas. Pusryciai buvo keli saukstai graikisko jogurto. Pilvas pamazu traukiasi, savijauta gereja. Apie 11 val metu arbata, sveikata - puiki, visi putimai baigesi.
13val pietus - darzovine kose (salieras+morka+svogunas+moliugas) ir vistos krandukai troskinti su svogunais. Savijauta puiki, energijos daug, keliaujam stykineti 18 val.
19,30 val skrandis saukia vakarienes - valgau siek tiek virtos mesos su zaliom darzovem ir al aliejum. dar saukstas kokoso al po maisto.
20,30 ar net anksciau balionelis puciasi puciasi ir 21,00 jau geriu vel metas ir jauciuosi baisiai negaluojanti.
20/11/2014 ryte viskas ok kaip niekur nieko.
Tai zodziu va, surasiau del to kad: nu ne po mesos as ta mandarina valgiau ir tikrai ne del alkio, o del to kad kieme uzaugo, vyras parnese ragaut, pasidaviau. Pati kalta, del to turbot pute pilva ryte, o gal ir ne. Nes diena kai viskas ok buvo, vaisiu nevalgiau nieko ir po super paleolitiskos vakarienes vel tas pats. Tad vistik manau reikes siulyti skrandukui virtas daugiau darzoves.... na bet ziuresim kaip ir ka... Gal ir buciau praleidus vakariene, bet esme ta, kad as jauciausi puikiai diena, IKI nepavalgiau.
O BRA rasausi kas diena sventai, tiksliau rasau ka valgau, tada suvedineju ir registra BRA vedu. NU kol kas pasakysiu taip, kad galutinai nusprendziau isigyti maisto svarstykles, nes nu pagal mano is akies matavimus man kaloriju nesusirenka kiek reikia, vidurkis turbot butu apie 1500, bet sakau, skaiciavimai apytiksliai. O siaip as vis save spaudziu link ketogenines, ir angliu stengiuosi daugiau 30g nesuryt, baltymu pamazinau iki 100 g per diena, kartais daugiau, kartais maziau, o riebalo pagaliau ir as padauginau kaip reikiant - nuo 120g bet daugiau net, nes kartais nesuskaiciuoju kiek kokoso al islaizau....
Zodziu, pirksiu artimiausiu metu maisto svarstykles ir ziuresim kiek paklaida mano "matavimu".