QUOTE(Nidulia @ 2014 11 27, 15:35)
gal labia siltai uzsiklojusi buvai? Temperaturos nesimatavai? Gal tempa uzkilusi buvo o kai ji krenta, tada ir pila prakaitas.
As kol kas sportuoju ir dziaugiuosi, nes tikrai pakrauna gera nuotaika ir energija. Riebalus dabar jau ziuriu, kad butu ir sociuju ir mononesociuju, nes sededama tik ant sociuju - nusivaziavau su energijos netekimu. Nors nesu tikra, kad del sociuju netekau energijos, vis tik, labai mazai angliu gaudavau, Dabar angliu gaunu apie 100g. Kartais kiek maziau, kartais truputi daugiau, bet aplink 100g.
Papildyta:
nemanau, kad del simpatinio jai uzdraude organus ir kokosa. Pas mane taip pat buvo simpatinis, bet su gliukogeniniu ir man buvo rekomenduoda valgyti ir organus ir kuo daugiau sociuju (kokosa, grietinele).
As kol kas sportuoju ir dziaugiuosi, nes tikrai pakrauna gera nuotaika ir energija. Riebalus dabar jau ziuriu, kad butu ir sociuju ir mononesociuju, nes sededama tik ant sociuju - nusivaziavau su energijos netekimu. Nors nesu tikra, kad del sociuju netekau energijos, vis tik, labai mazai angliu gaudavau, Dabar angliu gaunu apie 100g. Kartais kiek maziau, kartais truputi daugiau, bet aplink 100g.
Papildyta:
nemanau, kad del simpatinio jai uzdraude organus ir kokosa. Pas mane taip pat buvo simpatinis, bet su gliukogeniniu ir man buvo rekomenduoda valgyti ir organus ir kuo daugiau sociuju (kokosa, grietinele).
Organai dėl simpatinio... Ir aplamai, kol neatstatysi simpatinio gali ką nori daryt, jokių disbalancų nesureguliuosi. Ir Rokas kažkada tą sakė ir iš savo patirties galiu pasakyt.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 11 27, 15:37)
užsiklojusi kaip visada, bet niekada tokio dalyko nebuvau patyrusi. Čia ne tai, kad sušilus šiek tiek paprakaituojama, bet sakau, toks jausmas, kad pirtyje gulėčiau ir susidarę prakaito lašai varvėjo upeliu.
Pačiai nekaršta buvo, jokio blogumo nejaučiau, jokių sirgimo simptomų, temperatūros nesimatavau.

Prakaitavimas naktį - hormoniniai reikalai. Nu bet o tačiau gal tai tik vienkartinis atvejis? Kaip su mėnesinėm - reguliarios? Kokie dar blogumai yra?