Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(Hippie @ 2014 11 26, 23:15)
Veikla, užimtumu ir kokiu riebalu. Tiesiog, kai skrandis pilnas, tai nėr kur jauir saldumyno įkišt.

Dar ir kaip yra kur kist, jei juodai uzsimanai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 11 25, 19:14)
Sveikos, matau paskutinės naujienos jau čia! Ačiū už sveikinimus! Turime nuostabią dukterį su gražia ševeliūra!  thumbup.gif Kada nors įmesiu foto. Kol kas viskas gerai, mažė daug miega, moka žįsti. Tai mamai tik reikia su žindymu pasitempti. Bet duktė šuos reikalus man padeda tvarkyti. Pieno dar nėra, laukiame ryt poryt.  wub.gif
Dar esam ligoninėj, tai vakarienei gavau naminių lašiakų su agurkais. Vyras atnešė. O pats prarijo valdiškus brinkytus makaronus. Ką darysi, tokia jo dalia  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip faina smile.gif
Atsakyti
Hippie, tai as pabandysiu nuskanuoti darbe ta lapa su receptais ir imesiu cia mirksiukas.gif
As paleo jau nuo 2012m spalio menesio.

Aciu uz patarimus, bandysiu kazka prisitaikyti. Gaila, kad arbata man nelenda, na taip pasiilgstu to ritualinio gurksnojimo, dabar kazkaip sleikstuli sukelia zoles doh.gif

Veiklos turiu, as visa diena dirbu, paedu tik pietus, gryzus tenoriu tik nusmigti ten kur stoviu/sedziu unsure.gif po vakarienes net vaizdas trukinet pradeda.

Turbut keliausiu i saldziuosiu majus ir atsiprasysiu 92% sokolado, anas gerai suveikdavo iki nestuke.gif

Zodziu pasiguodziau, saldziu sapnu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 26, 22:58)
Dar ir kaip yra kur kist, jei juodai uzsimanai biggrin.gif

Iki kruminiu dantu dar yra vietos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lumi, galejai cia ir nepasakoti apie ta chalva ax.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimų mamytei 4u.gif

Vakar vakare kažkodėl užėjo mintys apie kakavą, apie kurią čia prieš kiek laiko rašėte. Priminkit, kaip darote g.gif

Tris dienas prabuvau tik ant riebalų, su tikslu išjudinti svorio kritimą. Pirmą dieną skaudėjo galvą ir krėtė šaltis, antrą dieną po pietų užklupo miego priepuolis ir energijos visiškas nebuvimas, apatija viskam, nuėjau miegoti 21 val. Trečią dieną buvo sunku lipti laiptais, buvo bloga nuo minties apie sūdytus lašinius, iš ryto skaudėjo galvą. Vakare nebeišlaikiau ir suvalgiau pora šaukštų raugintų kopūstų (ko neturėjau valgyti) su mažu gabaliuku sūdytų lašinių, nes labai norėjosi kažko kito, ne tik riebalų. Šiandien atsikėlus galvos nebeskauda, visai gerai jaučiuosi. Žiūrėsim, kaip čia su tuo svoriu bus. Jei nieko nebus, bandysiu kelias dienas valgyti kiaušinius su riebalu, kaip čia kažkas buvo rašęs. Tai štai tokia mano patirtis.
Atsakyti
labuka 4u.gif

QUOTE(Hippie @ 2014 11 26, 21:15)
Einu vonion pagulėsiu su kokia , nes norisi valgyt psichologiškai  g.gif
Įdomu kaip sekėsi su dešrytės pervežimu. Aš kitą savaitę į Vokietiją irgi keturiom dienom išlekiu, jaučiu pasiimsiu avokadų panokusių pradžiai, lašinukų ir kokoso aliejaus ir kokosų pieno, o šiaip po viešbučio pusrytukų ir pietų bazėjevakarienei vietiniam supermaarketėly ko nors nusipirksiu, nes ašsuSB nuo pirmadienio Whole30 pradėjom, kad iki Kalėdų pabaigt smile.gif
Aš tai perku bagažą, kad papigiai kokosų pieno parsiskraidint biggrin.gif O dėl kokosųaliejaus vežimosi, tai uždarytas stiklainiuke,įdėtas į zipinį maišelį ir apvyniotas kuo minkštu tikrai puikiai bet kur nukeliaus wink.gif

kokoso pienas Aldi 99 cnt, avokadai iri centus kainuoja cia jau pas mus, o Vokietijoj maistas pigesnis, kokosu aliejus €6. Tiesa, nezinau kokios kainos pas jus, bet manau nera pigiau.

QUOTE(Gricė @ 2014 11 27, 06:36)
Prisijungiu prie sveikinimų mamytei  4u.gif

Vakar vakare kažkodėl užėjo mintys apie kakavą, apie kurią čia prieš kiek laiko rašėte. Priminkit, kaip darote  g.gif

Tris dienas prabuvau tik ant riebalų, su tikslu išjudinti svorio kritimą. Pirmą dieną skaudėjo galvą ir krėtė šaltis, antrą dieną po pietų užklupo miego priepuolis ir energijos visiškas nebuvimas, apatija viskam, nuėjau miegoti 21 val. Trečią dieną buvo sunku lipti laiptais, buvo bloga nuo minties apie sūdytus lašinius, iš ryto skaudėjo galvą. Vakare nebeišlaikiau ir suvalgiau pora šaukštų raugintų kopūstų (ko neturėjau valgyti) su mažu gabaliuku sūdytų lašinių, nes labai norėjosi kažko kito, ne tik riebalų. Šiandien atsikėlus galvos nebeskauda, visai gerai jaučiuosi. Žiūrėsim, kaip čia su tuo svoriu bus. Jei nieko nebus, bandysiu kelias dienas valgyti kiaušinius su riebalu, kaip čia kažkas buvo rašęs. Tai štai tokia mano patirtis.

tik riebalai ir tik iki 1000 kcal 4u.gif viskas normalu, keto flu cia tau, butu ir be kopustu praeje 4u.gif
Atsakyti
Laba rytas visoms!

QUOTE(Gricė @ 2014 11 27, 08:36)
Tris dienas prabuvau tik ant riebalų, su tikslu išjudinti svorio kritimą. Pirmą dieną skaudėjo galvą ir krėtė šaltis, antrą dieną po pietų užklupo miego priepuolis ir energijos visiškas nebuvimas, apatija viskam, nuėjau miegoti 21 val. Trečią dieną buvo sunku lipti laiptais, buvo bloga nuo minties apie sūdytus lašinius, iš ryto skaudėjo galvą.

Va va, panasiu pojuciu ir man buna, ir galva pasvaigsta ir saltis , nors siaip jau neesu saltakrauje, na ir dar gyvenu tokiam klimate... :ax:pasiskaiciau mano galva arogantisko entuziasto keto pasakojimus ciair laukiu pagerejimo, bet neramu ir nzn kiek dar laukti.

Taigi stai vakar as kamavausi megindama susisteminti info del Paleo BRA santykio, jei kazkur nusisnekejau pls rekite, kad nedisinformuociau tautos blink.gif

Va o besiknisdama radau ir gasdinancios info, kad moterims very low carb meginimai gali sukelti didesniu hormonu bedu t.y. skydliaukes sutrikimu, tiesa SALTINIS gal kiek kelia abejoniu..... bet vat paskaiciau ir apacioje esancius blogus sia tema.... ir pasimeciau visiskai...

As atsiprasau jei kam pasirodys, kad as vis ta pati per ta pati, bet man ramybes neduoda faktas kad vieno ats near, o taip pat zinau kaip hormonai veikia vieni kitus ir baisu prisizaisti. Tiriuosi skydliaukes hormonus bent karta per metus ar 2 ir iki siol pfu pfu pfu jie vietje, taciau kiti - LH ir FSH doh.gif doh.gif doh.gif geriau ne nepasakosiu.
Atsakyti
Grice, cia yra fat fast menu galetu buti kaip pvz, nereikia vien lasiniais misti 4u.gif
http://lowcarblayla....nner-day-1.html

Sky,manau, kol nepabandysi, tol nesuzinosi kas tau tinka. Kartais per daug informacijos nera gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 11 27, 10:09)
Laba rytas visoms!
Va va, panasiu pojuciu ir man buna, ir galva pasvaigsta ir saltis , nors siaip jau neesu saltakrauje, na ir dar gyvenu tokiam klimate...  :ax:pasiskaiciau mano galva arogantisko entuziasto keto pasakojimus ciair laukiu pagerejimo, bet neramu ir nzn kiek dar laukti.

Taigi stai vakar as kamavausi megindama susisteminti info del Paleo BRA santykio, jei kazkur nusisnekejau pls rekite, kad nedisinformuociau tautos  blink.gif

Va o besiknisdama radau ir gasdinancios info, kad moterims very low carb meginimai gali sukelti didesniu hormonu bedu t.y. skydliaukes sutrikimu, tiesa SALTINIS gal kiek kelia abejoniu..... bet vat paskaiciau ir apacioje esancius blogus sia tema.... ir pasimeciau visiskai...

As atsiprasau jei kam pasirodys, kad as vis ta pati per ta pati, bet man ramybes neduoda faktas kad vieno ats near, o taip pat zinau kaip hormonai veikia vieni kitus ir baisu prisizaisti. Tiriuosi skydliaukes hormonus bent karta per metus ar 2 ir iki siol pfu pfu pfu jie vietje, taciau kiti - LH ir FSH  doh.gif  doh.gif  doh.gif  geriau ne nepasakosiu.

Sveikinimai naujai mamytei 4u.gif

Sky, tas antras straipsnis apie law carb labai tinka man. Su mažai anglių buvo gerai tik iš pradžių, o paskui viskas klostėsi kaip tam straipsnyje ir parašyta. Mėnesinių nebuvo po tris mėnesius, svorio priaugau daug ir ypač aplink juosmenį(metabolinis sindromas), kepenis skauda iki dabar, su insulinui irgi kažkas ne taip, nes alkio nėra, o jau pradeda suktis galva, širdis daužytis(lyg hipoglikemija). O ir metabolizmo tyrimai po beveik metų law carb rodė simpatinį stresą. Sakyčiau tikrai išsibalansavo hormonai. Gal tiesiog tikrai ne kiekvienai tinka law carb ilgam laikotarpiui - kažkas turi genetinį polinkį į silpnesnę nervų sistemą, silpniau dirbančias kepenis ir pan...
Atsakyti
JustDi, taiga va kad nepabandes... Tad ir bandau... Bet jauciu reikes hormonus issitirti del visa pikta smile.gif

JolitaS, o pridejus angliu pagerejo?

Beje, vardan aiskumo - as ne nesvarstau galimybes ryti sausainius ar pan, bet gal nereikia taip labia bijoti kokios saldzios bulves ar panasiai..

O kad per daug info negerai tai neznau nezinau, man regis butent ir gerai daugiau oinformacijos, nes nu negali vienas receptas tikti visiems organizmas ir visoms ligoms gydyti smile.gif Dabar va apie leptina skaitau ir ta "leptin reset" - kol kas neitikino.
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 11 27, 10:45)
JustDi, taiga va kad nepabandes... Tad ir bandau... Bet jauciu reikes hormonus issitirti del visa pikta smile.gif

JolitaS, o pridejus angliu pagerejo?

Beje, vardan aiskumo - as ne nesvarstau galimybes ryti sausainius ar pan, bet gal nereikia taip labia bijoti kokios saldzios bulves ar panasiai..

O kad per daug info negerai tai neznau nezinau, man regis butent ir gerai daugiau oinformacijos, nes nu negali vienas receptas tikti visiems organizmas ir visoms ligoms gydyti smile.gif  Dabar va apie leptina skaitau ir ta "leptin reset" - kol kas neitikino.

Aš per vėlai juos padidinau - dabar turiu daug problemų. Niekaip negalėjau patikėt, kad man darosi vis blogiau, nes taigi visiems tik gerėja;) aš neteigiu 100proc., kad mano tokia savijauta nuo law carb, bet viska sudėliojus į lentynėles peršasi tokia išvada.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 27, 10:51)
aš neteigiu 100proc., kad mano tokia savijauta nuo law carb, bet viska sudėliojus į lentynėles peršasi tokia išvada.

Labai linkiu kad tos problemos susitvarkytu 4u.gif

Stai todel daugiau info ir yra gerai mirksiukas.gif Ir dekui kad pasidalinai patirtimi 4u.gif
Atsakyti