Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(JolkitaS @ 2014 12 05, 17:12)
O tu vis dar ne ketozėj?

Man sunku pasakyti, nes neturiu jokiu matuokliu ir nesveriau maisto kaip reikalauja "taisykles" biggrin.gif

Bet dingo man alkis, keistas skonis burnoj vis dar jauciasi kartais, ir slapimas pasikeite... Tai nezinau....

Kol kas tiesa pasakius nenoriu labia ir gilintis ketozej as ar ne, ir keisti nieko nesinori siuo metu, nes jauciuosi labia komfortabiliai, susideliojusi savo meniu; Maitinuosi 3 kart per diena: kiausiniai, mesa, juros bjaurybes kartais ir darzoves..... tiesa sakniniu apribojusi, nes tiesa pasakius nelenda kazkaip, meginau saldzios bulves, ir nepatiko ax.gif
Tai sakau paziuresim kaip toliau man seksis, ziuresiu ir kaip mano ciklas bus, ir kaip sventes atlaikysim.... drinks_cheers.gif nes itariu bus vynciaus nemazai, o tada reikes save gelbeti.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 12 05, 12:30)
Gerai laikosi  smile.gif Juda, kruta ir mane džiugina smile.gif Nedaug liko, tik 9 savaitės, tai namie tinginiauju

Oj, kaip greitai! Na prabėgs nepajusi. Atsidžiauk dabar mielais spirdžiukais. wub.gif
Dabar taip gera, žiūriu į savo Teodorą kaip ji juda, įsivaizduoju kaip tomis pačiomis rankutėmis stukseno man iš pilvuko. Keistas jausmas - tokie nerealū stebuklai pilvuose užauga!
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 12 05, 17:22)
Man sunku pasakyti, nes neturiu jokiu matuokliu ir nesveriau maisto kaip reikalauja "taisykles" biggrin.gif

Bet dingo man alkis, keistas skonis burnoj vis dar jauciasi kartais, ir slapimas pasikeite... Tai nezinau....

Kol kas tiesa pasakius nenoriu labia ir gilintis ketozej as ar ne, ir keisti nieko nesinori siuo metu, nes jauciuosi labia komfortabiliai, susideliojusi savo meniu; Maitinuosi 3 kart per diena: kiausiniai, mesa, juros bjaurybes kartais ir darzoves..... tiesa sakniniu apribojusi, nes tiesa pasakius nelenda kazkaip, meginau saldzios bulves, ir nepatiko  ax.gif
Tai sakau paziuresim kaip toliau man seksis, ziuresiu ir kaip mano ciklas bus, ir kaip sventes atlaikysim....  drinks_cheers.gif  nes itariu bus vynciaus nemazai, o tada reikes save gelbeti.

Kažkodėl manau, kad tu ketozėj. Ir tas virusas buvo visai ne virusas(jie taip greitai nesibaigia), o organizmo persivertimas. Ir tavo dabartinė būsena atitinka aprašomas ketozėje.
O šlapimas koks buvo ir koks yra?
Gal ir nereikia gilintis jeigu viskas gerai. Anas žmogelis iš harmonio.eu irgi nieko neskaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(U-Star @ 2014 12 05, 18:39)
Oj, kaip greitai! Na prabėgs nepajusi. Atsidžiauk dabar mielais spirdžiukais.  wub.gif
Dabar taip gera, žiūriu į savo Teodorą kaip ji juda, įsivaizduoju kaip tomis pačiomis rankutėmis stukseno  man iš pilvuko. Keistas jausmas - tokie nerealū stebuklai pilvuose užauga!

Aha, greitai. Norėčiau, kad lėčiau truputį būtų smile.gif
Labai gražus vardas dukrytės smile.gif
Dėl tų stebuklų- man tai išvis kaip kosmosas biggrin.gif
Turiu pora klausimukų pas tave, bet vėliau per AŽ paklausiu, kad neteršt temos
Atsakyti
Sky,o svoris ar pajudejo?
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif As, mergaites, jus pastoviai skaitau, tik retai sneku, bet sikart pasisakysiu. As maitinuosi pagal paleo primal jau metai ir 3 menesiai. Pameciau 30kg, jauciuosi kuo puikiausiai. Valgau 2 arba 1 kart dienoj, o tiksliau tai, kiek noriu kartu tiek ir valgau, bet 3 kartu niekada nenoriu. Dazniausiai iseina 2 kartai sotaus riebaus maisto su daug darzoviu. Energijos turiu pakankamai, cholesterolis normos ribose, jokiu nukrypimu kraujo ir slapimo tyrimuose nera. Cukrus idealus.
Aisku per tuos metus buvo ir nukrypimu, atostogu metu isvis jokiu apribojimu maistui nebuvo - ka norejau, ta ir valgiau/geriau. BET jokiu negalavimu del to nebuvo. As po metu nevalgymo puikiausiai toleravau ir torta ir morengus ir krem-briule ir bandeles ir duona ir viska, ka tik sumaniau i save ideti. Nei virskinimo, nei tustinimosi, nei jokiu kitokiu negalavimu nebuvo. Bet bendra savijauta buvo prastesne, nei laikantis paleo primal. Ta prasme prastesne, kad maziau jegu, tingisi ka nors veikti, jauciausi apsnudusi, apsunkusi, nebebuvo lengvumo lieknumo jausmo. Dabar as jau vel 3 savaites pilnai gryzusi i doros kelia. Jauciuosi puikiai, ko ir jums visosms linkiu smile.gif Isvada butu paprasta - kiekviena mes unikali. Kas tinka vienai, gali netikti kitai. Ir tik mes pacios galim suprati ir rasti, kas mums geriausia.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2014 12 05, 22:02)
Sveikos visos smile.gif As, mergaites, jus pastoviai skaitau, tik retai sneku, bet sikart pasisakysiu. As maitinuosi pagal paleo primal jau metai ir 3 menesiai. Pameciau 30kg, jauciuosi kuo puikiausiai. Valgau 2 arba 1 kart dienoj, o tiksliau tai, kiek noriu kartu tiek ir valgau, bet 3 kartu niekada nenoriu. Dazniausiai iseina 2 kartai sotaus riebaus maisto su daug darzoviu. Energijos turiu pakankamai, cholesterolis normos ribose, jokiu nukrypimu kraujo ir slapimo tyrimuose nera. Cukrus idealus.
Aisku per tuos metus buvo ir nukrypimu, atostogu metu isvis jokiu apribojimu maistui nebuvo - ka norejau, ta ir valgiau/geriau. BET jokiu negalavimu del to nebuvo. As po metu nevalgymo puikiausiai toleravau ir torta ir morengus ir krem-briule ir bandeles ir duona ir viska, ka tik sumaniau i save ideti. Nei virskinimo, nei tustinimosi, nei jokiu kitokiu negalavimu nebuvo. Bet bendra savijauta buvo prastesne, nei laikantis paleo primal. Ta prasme prastesne, kad maziau jegu, tingisi ka nors veikti, jauciausi apsnudusi, apsunkusi, nebebuvo lengvumo lieknumo jausmo. Dabar as jau vel 3 savaites pilnai gryzusi i doros kelia.  Jauciuosi puikiai, ko ir jums visosms linkiu smile.gif Isvada butu paprasta - kiekviena mes unikali. Kas tinka vienai, gali netikti kitai. Ir tik mes pacios galim suprati ir rasti, kas mums geriausia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu va kaip saunu, Katinone 4u.gif Man irgi nieko nesidaro bet ko paragavus-pavalgius. Gal delto, kad jokiu dideliu problemu ir nera, o gal todel, kad as savo mitybos nesureiksminu. Tikrai, visos mes nepakartojamos ir unikalios thumbup.gif
Katinone, koks tavo ugis? Nes mano 170, tai as stengiuosi palaikyti svori 68-70 kg, nes jau su 68 nekaip atrodau, bet as jau senute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 12 05, 22:28)
Katinone, koks tavo ugis? Nes mano 170, tai as stengiuosi palaikyti svori 68-70 kg, nes jau su 68 nekaip atrodau, bet as jau senute ax.gif

As irgi jau link senuciu biggrin.gif Mano ugis 165 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 12 05, 19:40)
Buna, kad testas nerodo, nors po mikroskopu aiskiai matosi zarnu gaureliu biopsijos reakcija. Aisku, raso testo atsakyma. Girdejau is tyrima atliekancio asmens. Hmmm...

O cia tik vienas toks tyrimas buna is veninio kraujo kazin, ar dar daro kolonoskopija ir kazko iesko, ar zarnyno biopsija g.gif
katinone, labai pritariu jums 4u.gif Smagu, kad gerai sekas thumbup.gif Manau vistiek sveikos mitybos pagrindas yra ir bus glitimo atsisakymas, perdirbtu riebalu, cukraus, gazuotu gerimu, saldikliu. Ir be abejo saikas smile.gif Plius turbut tikejimas tuo, ka darai, pozityvas, maziau streso, tersalu ir t.t. smile.gif Va ir laida kaip tik "Valanda su Ruta" paziurejau, ten ir visavalgiai, ir Chazano dietos salininke, ir veganai - ir visi ta paty sako: puikiai jauciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 12 05, 21:40)
O cia tik vienas toks tyrimas buna is veninio kraujo kazin, ar dar daro kolonoskopija ir kazko iesko, ar zarnyno biopsija g.gif

Tiria ir biopsija, ir antikunu kraujyje iesko. As labai detaliai nesigilinau, jei kada ka suzinosiu, butinai parasysiu. Ten buna tokiu idomybiu, kad pvz kraujas nieko nerodo, o biopsijoje matosi pakitimai. Kaip jie ta galutini rezultata nustato, niuansu nezinau.
Atsakyti
katinone, puikiai viska surasei, smagu, kad pas tave viskas gerai:)
Ir man nieko nepasidare, kai po metu laiko suvalgiau namines duonos ir torto. Man buvo labai skanu ir buvo labia puiki nuotaika, o ir namine misraine nepasirode kaip jau karta suvirskinta, ji man buvo skani biggrin.gif Teko ir naminio plovo valgyti, nes toks buvo pagrindinis patiekalas sveciuose. Ir plovas su jautiena buvo skanus ir jokiu negerumu nejauciau nei ta, nei kita diena.
JustDi, kodel sakai, kad 68 kg. jau blogai atrodai? Tipo, per kuda? Senute? Tai 88 metai kokie? biggrin.gif
Atsakyti